Şimdi Ara

Yoshi's Crafted World [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yoshi's Crafted World [SWITCH ANA KONU]


    Yoshi for Nintendo Switch - Official Game Trailer - Nintendo E3 2017



    -

    Nintendo, E3 2017 Treehouse canlı yayını esnasında Switch için geliştirilmekte olan yeni Yoshi oyunu için 30 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.  
     
    Yeni Yoshi oyunu 2018'de Switch için çıkacak.
     
    Henüz tam bir başlığı bulunmayan oyun kısaca yan kamera bakış açısına bir platform-macera oyunudur. Göz alıcı görselliğiyle yeni Yoshi oyunu her seviyede ana bir yol ve farklı manzaralar ile sürprizlere sahip gizli bir yol sunacak. Pek fazla detay açıklanmadı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Yoshi_Oyunu_icin_30_Dakikalik_Oynanis_Videosu_Yayinlandi-87177.htm

    -

    Çıkış Tarihi: Q2 2019
    Tür: Platformer
    Dağıtıcı: Nintendo
    Geliştirici: Nintendo

    MarioWiki (LINK)

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/211390-yoshis-crafted-world
    https://www.metacritic.com/game/switch/yoshis-crafted-world

    Nintendo:https://www.nintendo.com/games/detail/yoshis-crafted-world-switch



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Mart 2019; 18:47:6 >







  • Yoshi (Working Title) - Demonstration - Nintendo E3 2017

  • Yoshi’s Crafted World - Gameplay - Nintendo Treehouse: Live

  • Resmi japon direct tanıtımı ve internet adresi.https://www.nintendo.co.jp/switch/aea2a/pc/index.html



    Hali hazırda oyunun ilk bölüm demosunu eshop'tan indirip denedim hoşuma gitti. Yalnız oyunun ilk bölümünü oyunculara sunmak pek doğru bir strateji mi bilemedim insanlar Woolly World'te olduğu gibi önyargılı davranabilir. Benim demo da teknik manada tek hoşuma gitmeyen olay ise çözünürlüktü. TV'de eh işte fena değil ama el konsolunda pek beğenmedim. Hep diyoruz işte nintendo daha güçlü konsollar çıkarmalı en büyük nedeni karşınızda. Oyun 60fps ama çözünürülük'ten çok feragat edilmiş. Switch Pro çıkarsa mutlaka ona geçmeli.

    Resmi sitesinden alınmış başka oynanış görüntüleride tatlı görünüyor artık izlemeyip incelemeleri beklemeye koyuldum. Şu an dahi Kirby Star Allies'tan daha güze bir oyun olacakmış izlenimi veriyor umarım yanıltmaz da Mario Maker 2 gelmeden önce güzel birşeyler oynarız.



    Daha fazla video gelmeye başladı. Oyunun Woolly world gibi değilde daha çok Kirby's Epic Yarn'ın oynanışını andırdığı zorlu platform kısımlarını pek beklememek gerekiyormuş daha doğrusu oyun deneyen kişi oynadığı kadarıyla öyle söylüyor. Bunu duymak benim için hoş olmadı ama incelemeleri bekleyeceğiz. Kirby Epic yarn öyle ahım şahım zor bir oyun değildi ama inanılmaz eğlenmiştim. Kirby Star Allies gibi bir hayal kırıklığı yaşamayız umarım.

    Çözünürlük ve Müzikler bu sefer ki oyunun en zayıf yönü olarak görünüyor. Woolly Worlds inanılmaz bir albume sahipti. Bu sefer aynı kişiyle çalışmamışlar herhalde bilemedim. Yeni yollar açıp gizlilikler keşfetmek üzerine kurulmuş bir oynanış dikkat çekiyor. Belirtmek gerekiyor ki bu videolar inceleme değil oynadıkları zaman içerisinde gördüklerini aktardıkları video'lar. Değerlendirme yaptıkları kısımlar oyunun ilk bölümleri.










    Güncelleme : Epic Yarn ve Woolly World'ün o güzel müziklerini yapan Tomoya Tomita bu oyunun müziklerini yapan kişi değilmiş. Kendisi Woolly Word sonrasında stüdyodan ayrılmış. Onun ayrılması müzik tarafını baya bozmuş üzücü.

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Şubat 2019; 0:21:7 >




  • Yeni tatlı bir tanıtım geldi. Bölüm tasarımları görsel olarak çok şeker görünüyor. Gerisi oyuna klasın diye video'yu yarıda kapatıp incelemeleri beklemeye koyuldum.




    Oyunda ki Amibo kullanımı tabi umarım aynı kıyafetleri elinizde Amibo olmasada açabiliyoruzdur. Resmi olarak söylenen bazı iki renkli ve iki farklı tasarımlı varyasyonlar ile beraber 180'den fazla Yoshi'nin giyebildiği karton kostüm seçeneği varmış.



    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 8 Mart 2019; 13:58:12 >




  • IGN kanalından sürpriz CO:OP oynanışlı yeni bir bölüm videosu geldi ve harika görünüyor.

    Keşke stüdyonun kadrolu müzisyeni değişmeseymiş. Oyunun en göze batan eksikliği daha önce söylediğim gibi yine müzikleri görünüyor. Aynı temayı yine çok farklı tınılarla başka başka bölümlerde duyuyoruz. Önceki oyunlarda o kadar yüksek kaliteye alıştırdılar ki bu durum insanı ziyadesiyle rahatsız ediyor.





  • IGN'den bir bölüm daha geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 11 Mart 2019; 22:7:55 >
  • GameXplain 5 saatlik oyun hakkında deneyimlerini paylaştı genel olarak dinlediğim kadarıyla diyorlar ki ortada kötü bir oyun yok.

    -Oyunun ilk birkaç bölümünün aksine oyun ilerledikçe mücadele artmaya başlıyormuş. Oldukça güzel bölüm tasarımlarından ve görsel sanatsal kaliteden bahsediliyor.

    -Ayrıca deniyor ki oyunun kısa olmasından korkuyorduk çünkü aynı bölümleri başka görevlerle de oynuyorsunuz ancak yanıldıklarını söylüyorlar. Harita da görünen bölümler sizi yanıltmasın gizlenmiş farklı yollar bölümler varmış anladığım kadarıyla.

    -İlk seferde bir bölümde ki herşeyi toplama çalışmayın diyorlar. Yine uğrayacaksınız kendinizi yormayın. Bölümler hakkında çok fazla konuyu, gizliliği ve sürprizi açık ettiklerinden izlemenizi hiç mi hiç önermiyorum. Ben iki dakikadan sonra sadece sesi dinledim izlenimler için.

    -Eğer bilinçli olarak pazarlama şeysi yapmıyorlarsa şu an dahi anlaşılan "Kirby Star Allies" hayal kırıklığından iyi olacak gibi. Sanırım oyunun en kötü tarafı muhteşem eski müzisyenlerinin stüdyodan ayrılmış olması ve onun yerine gelen kişinin aynı performansı vermemesi.

    Oyun hakkında çok fazla video ortalıkta dolaşıyor ki tadını kaçırdılar ondan bende yeni paylaştığım tüm içeriği spoiler ibaresi içine aldım.

    SPOİLER :















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Mart 2019; 22:51:30 >




  • Oyunun sempatik tasarımlı inglizce sitesi faaliyete geçti. Yine ve yeniden yapımın iyi bir oyun olmasını ve Mario Maker 2 gelene kadar keyifli bir zaman geçirtmesini umarım. Haftaya bugün oyunun incelemeleri ortaya çıkmaya başlar lakin ondan daha önce bu hafta içinde Famitsu inceleme puanları düşer.

    Unutmadan Famitsu - Yoshi’s Woolly World (Wii U) – 9/8/8/9 gibi yüksek görünmeyen bu puanları almıştı ki oldukça iyi bir oyundu. Meta incelemeleri de 78 olmasına karşın oyuncu tarafında beğenilip 85 ortalamayı tutturmuştu.

    Yoshi's Crafted World

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 17 Mart 2019; 14:14:55 >
  • Oyuk hakkında birkaç video preview dolaşmaya başladı birisi almanca biri ispanyolca olunca elimizde sadece inglizce olan bir tane kalıyor.

    Bu arkadaş oyunu beğenmiş gibi görünüyor. Şimdiye kadar diğer inceleme kopyalarını oynayanlar gibi bölüm tasarımlarından bahsetmiş. Her bölümün yeni elementler ile katlanarak ilerlemesi, yeni taze deneyimler sunmasını övüyor.

    Kostümlerin zaten öyle aman aman zorluğu olmayan bir oyunda ekstra koruma vermesi ise hoş olmamış umarım akıllarına gelirde bir güncelleme ile bu hasar durumunu kostümlerde açıp kapatma gibi bir ayar gelir. Oyunun bir kere kostümsüz oynanıp bitirilmesi tavsiye ediliyor.

    Görüntüler yine spoiler'li olduğundan sesini dinleseniz yeter. Nintendo sanırım oyunun belli başlı birçok bölümümden video yayınlanmasına izin vermiş onlarda baya işi abartmışlar. Mario Odyssey'de yaptığım gibi izlemekten kaçınıyorum. Zaten arkadaşın değindiği şeyleri yazdım, gerisi size kalmış.

    İncelemeler ise ayın 27'si gibi gelecekmiş bunu da öğrendiğimiz iyi oldu.





  • Yoshi'nin Famitsu puanları geldi ve gayet yüksekler !

    -Yoshi’s Crafted World (Switch) – 9/10/9/9 [37/40]

    Bir önceki sevilen oyun Yoshi’s Woolly World (Wİİ U) 9/8/8/9 [34/40) almıştı elimizde daha iyi bir oyun var anlaşılan.

    İncelemede hem casual hemde hardcore oyuncular oyundan keyif alacak denilmiş.

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 19 Mart 2019; 13:7:32 >
  • Nintendo Minute programı oyunun çıkışına bir haftadan az kala "Yoshi" oynadı. Gösterilen bölüm 2017'de tanıtılan orman bölümünün geliştirilmiş biçimi anladığım kadarıyla...

    Spoiler :






  • Oyunun incelemeler sonucu çıkan nihai ortalaması...

    Metacritic : 81
    Opencritic : 80
  • Bence aşırı tatlış bir oyun herkese tavsiye ederim
  • Ortak almak isteyen arkadaşlara açığım :)
  • Yoshi’s Crafted World - Övgü Fragmanı - Nintendo Switch

  • Yoshi’s Crafted World - Yoshi 101 Trailer - Nintendo Switch

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.