Şimdi Ara

Yosemite 10.10.1 Ram Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim kullanım bu şekilde macbook pro 13" retina 8gb ram sistem neredeyse %100 ünü kullanıyor. sizde nasıl ss atarsanız sevinirim.
    program app storeda var adı memory clean 3mb indirin ve ss atarsanız sevinirim


     Yosemite 10.10.1 Ram Kullanımı







  • Benimkide böyle.

     Yosemite 10.10.1 Ram Kullanımı
  • bu program palavra sildikçe alan artıyo sürekli bu ne saçma bişi silerin 1 kere her silişte artıyo
  • BU RAM KULLANIMI gösteren uygulama apple'ın mı nerden indirebilirim ?
  • Arkadaslar ram kullaniminin cok olmasinda sorun yok. Isletim sistemi var olan kaynaklari en uygun sekilde kullanmaya calisiyor. Madem 8gb, 16gb ram var hemen cok kullanilan dosyalari ram e aliyorki diskten okumak icin zaman harcamasin. SSD olsa bile RAM den erismek daha hizli cunku.
  • bence bu kadar ram duskunu bir os oldugu icin sorunlu,macbook pro retinamda mavericks e donus yaptim. henuz stabil bir os degil 10.10.1 . belki ilerde gecerim tekrar. makinemin hizi ve stabilitesi , kullanmadigim bi dunya ekstra ozelliklerden daha onemli. benim icin. ayrica mail.app da devamli cokuyor yosemite de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snow leoparddan sonraki tüm sürümler ram düşkünü zaten. 1 gb ramle win 7 win 8 snow leopard gayet iyi çalışırken lion mountain lion mavericks yosemite çalıştırmak imkansız gibi birşey. 2 gb ile sürünen performans 4 gb ile sık sık ram dolma sorunu olur. 8 gb yeterlidir ama birde sanal makine açılırsa sorun çıkabiliyor. Bu arada mac os in hafıza yönetim sistemi windows dan farklı. Mac os de dolu gibi görünen bellek de boştur ihtiyaç oldukça hafızadan otomatik atıp yerine yazar ama bu dolu gibi görünen kısım zaten çık komutu verilmiş programlardan arta kalan şey yani serbest ram aynı program tekrar açılırsa hızlı erişmek için oradan çağırır ve yenileri de (daha önceden çalıştırılmamış programlar) zaten çıkılmış ama belki tekrar çalıştırılırsa diye hafızada tutulan yere yani üstüne yazar bunu zaten biliyoruz hatta konsol açılıp purge yazılırsa aniden boşalır ama kastettiğimiz şey o değil. Bir süre sonra ramin açık programlar yani çıkılmamış programlar yüzünden dolmasından dolayı launcpad in kasması.. Yani aynı anda fazla tab açmak 5 10 programın dock da çalışıyor olması sonucunda Tipik ram dolma yetmeme problemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 29 Kasım 2014; 16:34:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.