arkadaşlar ardream bi warrior için 45 skiili cleavemi vuırmak daha iyi dmg verir yoksa 57 skilli olan aura dancingmi sizce hangisi ? canavarlara deil yalnız normal kullanıcılara.
dalgamı geciyon tabiki 57
57 Skili Ayrica Warriorun 45 Skili Bi İLginç Combo Yapmaya Çalıştım 5 Kere Skill wurdum 1 İ İşledi
quote:
Orjinalden alıntı: yokedici61
arkadaşlar ardream bi warrior için 45 skiili cleavemi vuırmak daha iyi dmg verir yoksa 57 skilli olan aura dancingmi sizce hangisi ? canavarlara deil yalnız normal kullanıcılara.
45 skili cok fail verir. tabiki 57
ayrica 57 daha ile daha cok damage verirsin. %200 ama bide 100 damage defans a bakmadan veriyo.
45 skili benden uzak allaha yakın onun kadar ıskalayan skill yoktur heralde 57 skilinden çok vurur ama çok pis seker bide elindeki poison damageli bi silahsa onla vuracağın ard arda 45-50 damageler senin ölümüne neden olur bence hiç bulaşma
quote:
Orjinalden alıntı: deadlydozen13
dalgamı geciyon tabiki 57
bak arkadaşım 60 skili %250+150 garanti dmg sekmez 45 skili %250+sekebiliyor ama 57 sikili %200+100 garanti dmge sekmez bu özelliklere göre yorum yap veya özellikleri yanlıs yazdıysam uyarın
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
45 skili benden uzak allaha yakın onun kadar ıskalayan skill yoktur heralde 57 skilinden çok vurur ama çok pis seker bide elindeki poison damageli bi silahsa onla vuracağın ard arda 45-50 damageler senin ölümüne neden olur bence hiç bulaşma
arkada$lar hala siz SEKME diye tabir ettiginiz Skill Faillerin Silah kaynakli oldugunumu saniyosunuz ?
bak arkada$im posion,glacier,fire hic farketmez eger skill fail verebilen bi skill ise zaten verir. En iyi ornegim :
- Glacier +7 Blade axe imle arka arkaya surusune bereket 35-50 arasi damage vuruyodum [ allahtan 55 imdada yeti$ti ya :D ].
işte 45 skili çok vurdugu için o skillden nefret ediyorum insanın vurası geliyor ama vurusu bok gibi 1 ıskalaya biliyor 2
sorduğun soruya bak tabikide 57
45 i vurunca manan gider ama damage işlemez, 57nin öyle bir sorunu yok
bende bu acaip skiller yüzünden 60 + kasmıştım çok güzeldi ama +8 raptor hayali bitirdi beni
Saçma Bir Topic Olmuş Yani doğanla BMW yi Kıyaslıon
quote:
Orjinalden alıntı: MrJaws
Saçma Bir Topic Olmuş Yani doğanla BMW yi Kıyaslıon
evet ona benzer bişiy. 57
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme