Şimdi Ara

#####Yorumlarınızı BEKLİYORUM#####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ardream bi warrior için 45 skiili cleavemi vuırmak daha iyi dmg verir yoksa 57 skilli olan aura dancingmi sizce hangisi ? canavarlara deil yalnız normal kullanıcılara.

• dalgamı geciyon tabiki 57
  • 57 Skili Ayrica Warriorun 45 Skili Bi İLginç Combo Yapmaya Çalıştım 5 Kere Skill wurdum 1 İ İşledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokedici61

arkadaşlar ardream bi warrior için 45 skiili cleavemi vuırmak daha iyi dmg verir yoksa 57 skilli olan aura dancingmi sizce hangisi ? canavarlara deil yalnız normal kullanıcılara.

45 skili cok fail verir. tabiki 57

ayrica 57 daha ile daha cok damage verirsin. %200 ama bide 100 damage defans a bakmadan veriyo.
  • 45 skili benden uzak allaha yakın
    onun kadar ıskalayan skill yoktur heralde 57 skilinden çok vurur ama çok pis seker bide elindeki poison damageli bi silahsa
    onla vuracağın ard arda 45-50 damageler senin ölümüne neden olur bence hiç bulaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen13

dalgamı geciyon tabiki 57

bak arkadaşım 60 skili %250+150 garanti dmg sekmez 45 skili %250+sekebiliyor ama 57 sikili %200+100 garanti dmge sekmez bu özelliklere göre yorum yap veya özellikleri yanlıs yazdıysam uyarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

45 skili benden uzak allaha yakın
    onun kadar ıskalayan skill yoktur heralde 57 skilinden çok vurur ama çok pis seker bide elindeki poison damageli bi silahsa
    onla vuracağın ard arda 45-50 damageler senin ölümüne neden olur bence hiç bulaşma

arkada$lar hala siz SEKME diye tabir ettiginiz Skill Faillerin Silah kaynakli oldugunumu saniyosunuz ?

bak arkada$im posion,glacier,fire hic farketmez eger skill fail verebilen bi skill ise zaten verir. En iyi ornegim :

- Glacier +7 Blade axe imle arka arkaya surusune bereket 35-50 arasi damage vuruyodum [ allahtan 55 imdada yeti$ti ya :D ].

neyse iyi eglenceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

45 skili benden uzak allaha yakın

işte 45 skili çok vurdugu için o skillden nefret ediyorum insanın vurası geliyor ama vurusu bok gibi 1 ıskalaya biliyor 2
  • sorduğun soruya bak tabikide 57
  • 45 i vurunca manan gider ama damage işlemez, 57nin öyle bir sorunu yok
  • bende bu acaip skiller yüzünden 60 + kasmıştım çok güzeldi ama +8 raptor hayali bitirdi beni
  • Saçma Bir Topic Olmuş Yani doğanla BMW yi Kıyaslıon
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Saçma Bir Topic Olmuş Yani doğanla BMW yi Kıyaslıon

evet ona benzer bişiy. 57
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.