Şimdi Ara

yooook boyum uzamıyor arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sertleşmemi
  • yaş kaç
  • Boyun kaç?

Bunu sorun etmen normal karşılanabilir ama sorun yapılacak bir şey değil aslında. Kendini hiç çok uzun düşündün mü?

Bilirsin, " Allah herkesi en güzel şekilde yaratır, ne iyi ne kötü ". Bir bak kendine.. çok uzun olmak tipine yakışır mıydı?

Bende diyorum ki esmer olsaydım keşke(hafif beyaz tenliyim, bembeyaz değil:) aynada bakıyorum kendime ama esmer olarak kendimi düşünemiyorum bile.

Bu en ufak bir örnek. He, eğer seninle dalga geçiyorlar, espri yapıyorlar ise zaten onlar takılacak arkadaşların değil.

Kendinle barışık ol. Bol bol süt iç, basket oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MaSaKi__

sertleşmemi

Yok Onda problem yok. Yaş 17,boy 160 küsür.Orta okuldan beri 2-3 cm anca uzamışımdır.yandım galiba.Yüzmeye başlıycam da bakalım nolcak
    6 ay- 900 gr doğmuşum onla bağlantısı var mı acaba anne sütü de içmemişim havale falan da geçirmişim su şişesi kadarmışım 2-3 kere ölümden dönmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 29 Eylül 2009; 22:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

sertleşmemi

Yok Onda problem yok. Yaş 17,boy 160 küsür.Orta okuldan beri 2-3 cm anca uzamışımdır.yandım galiba.Yüzmeye başlıycam da bakalım nolcak
    6 ay- 900 gr doğmuşum onla bağlantısı var mı acaba anne sütü de içmemişim havale falan da geçirmişim su şişesi kadarmışım 2-3 kere ölümden dönmüşüm.

bence sen yasadigina sukret, boyu fln kafaya takma

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

sertleşmemi

yaşamasam daha iyiydi.Ölüme daha yakınken ölmemişim şimdi bin türlü dert var başımda. Boy konusunu kafaya takmıyorum da 1.70 olsam fena olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM UZAR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüzüklerin efendisinde felan oynamadın dimi sen
  • benim arkadaşımın 22 yaşında boyu uzadı.ciddiyim
  • boy kısalıklarının yararlarıda. mesela tabutunu daha kısa alır ailen
  • ergenliğe giriş-çıkış ne zaman oldu ?
    ailenim boy ortalaması nedir ?
    içki , sigara , uyuşturucu , kumar var m ı ?
    bağırsak bakterisine karşı önlem aldın mı ?

bu soruların cevapları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: technozafer

ergenliğe giriş-çıkış ne zaman oldu ?
    ailenim boy ortalaması nedir ?
    içki , sigara , uyuşturucu , kumar var m ı ?
    bağırsak bakterisine karşı önlem aldın mı ?

bu soruların cevapları lazım

baban 160 falansa uzamayı unut arkadas. Benimde yas 16 boy 1.63 kadar bende kısayım. Benim babam 1.65 . 1.70 falan olsam yeter

• ula ben 15 yasindayim boy 1.75 sen hakkaten kisaymisin ya

cuce
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Boyun kaç?

Bunu sorun etmen normal karşılanabilir ama sorun yapılacak bir şey değil aslında. Kendini hiç çok uzun düşündün mü?

Bilirsin, " Allah herkesi en güzel şekilde yaratır, ne iyi ne kötü ". Bir bak kendine.. çok uzun olmak tipine yakışır mıydı?

Bende diyorum ki esmer olsaydım keşke(hafif beyaz tenliyim, bembeyaz değil:) aynada bakıyorum kendime ama esmer olarak kendimi düşünemiyorum bile.

Bu en ufak bir örnek. He, eğer seninle dalga geçiyorlar, espri yapıyorlar ise zaten onlar takılacak arkadaşların değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Boyun kaç?

quote:

Orijinalden alıntı: FireGlavieTr

ula ben 15 yasindayim boy 1.75 sen hakkaten kisaymisin ya

cuce

boy 1.80 çalışmalar sürüyor hedef 2 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 29 Eylül 2009; 22:57:38 >

• Şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim acil cevap verirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

sertleşmemi

adam haklı beyler dağılın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.