Şimdi Ara

Yönlendirme Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben eski bir wordpress temasını yeni bir tema ile değiştirdim. Eski tema benim link yapımı da değiştiriyordu mesela ana içerikler /ads - kategoriler ad-category ve taglar ad-tags bunları da çok doğru bir şekilde yönlendirdim. Nitekim, bir kaç gün içinde hepsi yönlendi sayılır yeni linklere. Ancak tek bir sayfa bir türlü yönlenmiyor ve iki farklı link olarak google dizinini eklenmiş durumda. Ve bu sayfa bana en çok gelir getiren sayfa.


    Aynı soruyu Google webmaster yardım forumna da yazdım 6-7 gün önce cevap bekle, yönlendirmende sorun yok. Sadece kelimenin arama hacmi düşük olduğu için biraz geç değişir yazdılar. Ancak ondan daha düşük kelime hacimleri olan sayfalardaki linkler bile değişti. Bir türlü bu değişmiyor. 11-12 günden fazla oldu. 

    Acaba conf dosyasında mı bir sorun var ayarlar :


    ServerName www.medyumfalbuyu.com

     

    ServerAlias medyumfalbuyu.com 


    Ancak burada hata olsa diğerleri neden yönlensin. Sorunun www. sorunu olduğunu düşünüyorum. Zira ads olan link www. olarak index almış. Ancak sitenin yeni halinde www. direk  https:// yönleniyor. Oda ssl de yaptığım ayarlardan kaynaklanıyor. Sorun bunlardan biri dahi olsa diğerleri neden yönlendi de bu sayfa bir türlü yönlenmiyor anlayamıyorum.


    Eski link :  https://medyumfalbuyu.com/manna-satin-al/manna-nedir-nasil-yapilir-manna-satin-al//


     

    Yeni link :  https://medyumfalbuyu.com/manna-satin-al/manna-nedir-nasil-yapilir-manna-satin-al/




    Her iki sayfa da index almış. Anahtar kelimem manna satın al kelimesini Google da arattığımda 9. sırada o eski link duruyor ve bir türlü yenisi ile değişmiyor. Ancak yönlenmede bir sorun yok. Eski linke tıklarsanız yeni linke yönlendiğini görürsünüz. 12-13 gün oldu ama yönlenmiyor. 

     

    Sadece ads/ linkler de mi aynı sorun var diye baktım ads/ olanları çoğu da Google da link değilmiş nedense sadece bu sayfa yönlenmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oifiko -- 10 Mayıs 2022; 18:15:41 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.