Şimdi Ara

YÖNLENDİRME Mİ VİRÜS MÜ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar ben internet explorer kullanırken sayfayı bulamadığı zaman sayfa görüntülenemiyor yazısı yerine urlseek20.vmn.net diye bir site açılıyor ve sayfada i.e bu sayfayı görüntüleyemiyor diyor.aynı zamanda ekranın alt tarafında açılıyor yazan yerde de srch.dealio.com sitesine yönlendiriyiliyorum.Bunun virüs olduğundan şüpheleniyorum.Virüs değilse bile bunu nasıl silebilirim?İ.E ile ilgili bir ayar mıdır?

• Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Policies / Microsoft / Internet Explorer / Control Panel

Dizinini takip ederek gidiniz. Yan Tarafta Bulunan Homepage'e sağ tıklayıp Değiştir i seç "1″ olan değeri "0″ olarak değiştir

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.www.google.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup783 -- 15 Temmuz 2008; 17:52:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyup783

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Policies / Microsoft / Internet Explorer / Control Panel

Dizinini takip ederek gidiniz. Yan Tarafta Bulunan Homepage'e sağ tıklayıp Değiştir i seç "1″ olan değeri "0″ olarak değiştir

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.www.google.com

Ne guzel alıntı yapmışsın öyle
  • aynı sorun bendede var nasıl kurtulucam

anlatılan yolda uygun menüler çıkmadı fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelil -- 19 Kasım 2008; 10:37:15 >
  • Super Anti Spyware Programını indirip Pc'nizi taratın ardından antivirüs ünüz ile bir tarama yapın çıkan virüs ve spyları silin sonra ie ikonuna sağ tık özelliklerden başlangıc ana sayfanızıwww.google.com.tr yapın bakalım olacak mı. olup olmadıgını buraya yazın
  • başlangıç sayfası google zaten

anti spyware ile de tarattım ama olmuyor

bulamadığı sayfaları yönlendiriyor normal sayfalarda problem yok

bulamadığı sayfaların yönlendirilmesi bazı sitelere girmemide engelliyor

amacım bu yönlendirmeyi engellemek
  • Bilgisayarını ilk önce norman malware cleaner ile taarttır sonra yeniden başlat belki belki düzelir.

http://www.norman.com/Virus/Virus_removal_tools/24789/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun aslında başkasındaydı ama hallettim

program ekle kaldırda gereksiz toolbar lar vardı malüm kaldırınca düzeldi herşey
  • Aynı sorun bende de vardı. Aşağıdaki alıntıdaki programlari kaldırdıktan sonra sorun ortadan kalktı. PDFforge toolbar silinince yönlendirme gidiyor.

Over the years I have used PDF creator to create PDF documents on-the-fly. Since then other similar products would appear higher on the google searches (cute PDF, primo pdf etc) that essentially delivered similar results for the same price - free (of course!) - and I switched to different products on different computers. However, PDFForge was myfavorite.

About 6 months after buying a new computer, I decided to track down and install PDF Creator. This time it came with a search toolbar that I chose not to install. Shortly thereafter, when using a tabbed flash form, I was taken to urlseek20.vmn.net with a "404" error every time I clicked a tab. Interestingly this happened only in Firefox (I have 3.0.7) and not in IE.

Given that it had never happened before, I started killing processes that seemed suspicious. I also downloaded and installed Spybot, AdAware and some other tools recommended for removing malware. Running these programs did not reveal any infection.

Removal: Out of desperation I started removing programs that I wasn't using starting with the newest installs. Removing the PDFforge toolbar (from Add/remove programs) seems to fix this instantly. I hope it does not reinstall itself again. It remains to be seen! If this is indeed the case, I hope they will identify and fix it ASAP. Their website assures me that their software is "100% clean" as certified by "soft82.com". Who knows?!

Hopefully this post helps others in the same boat. Removing malware is cumbersome to say the least.

• Aynı sorun bende de vardı Super Anti Spyware-kaspersky-nod32 kullandım faydası olmadı.bende sinirlendim format attım.ama sen öyle yapma yinede yazdıgım programları bir dene.
  • kurtulmak için ie - araçlar - internet seçenekleri - program sekmesi eklentileri yönet deyin orada search ile ilgili ifade var onu devredışı bırakın hepsi bu
  • bendede opera var aynı sorun 1,sıradakı arkadışın yazdığıgıbı saçma sapan bı sıteye yonlendırıyo bunu nasıl hahlledıcem?
  • Arkadaşlar özellikel Mozilla ve İ.E herhangi bir alışveriş sitesi veya örneğin gazetelere girdiğimde ana sayfalarda birden 9 veya 10 kadar geçişli sayfalar vardır onun üzerine yerleşen Smilar Product diye bir şey var Cromeda bu gelmiyor bunu nasıl engellerim bileniniz varmı sayfaya res,m eklemeye çalıştım ama sanırım beceremedi @.montana. m.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.