UEFA tüm türk takımlarına ceza vermemeli, şimdi bizim suçumuz ne? 3-5 işgüzar kulüp yüzünden ceza almamalıyız. Ben inanıyorum ki UEFA Galatasaray ın mağdur olmaması için bir formül geliştirecektir. Sonuçta bu süreçte sergilediğimiz duruş uluslararası evrensel hukukla ve sporun rekabetçi ruhuyla paralellik arz etmekte. Hatta şöyle söylemek gerekir Galatasaray olmasaydı şuan Yıldırım DEMİRÖREN in yerine Aziz YILDIRIM ın federasyon başkanlığı konuşuluyor olabilirdi.. ( çok ciddiyim ). Mevcut yüzsüzlüğün ve haysiyetsizliğin dahada ileri boyutlara ulaşmamış olmasında Galatasaray ın payı büyük ve bunu UEFA da görmekte. Bu nedenle yöneticilerimiz bu saatten sonra suçluların jurnalci yaftalarına aldırış etmeden kulübümüzün menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya devam etmeliyiz. Türk futbolunu kurtarma şansı kalmamıştır. Kürşat TÜZMEN in de dediği gibi kulüplerin çoğu evrensel hukuk çerçevesinde işin çözülmesini istemiyor. Kendi içlerinde bu işi tatlıya bağlama peşindeler...
Savcı : aziz bey fenerbahçe-eskişehir maçında şike yaptınızmı ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY arsenal maçını satın almıştı ...
Savcı : Aziz Bey fenerbahçe-buca maçında ne kadar verdiniz ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY ankaragücünüde Satın Aldı.. ... Savcı : Aziz Bey Bülent Uygun'a para verdiniz Neden ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY mancheter unıted Maçında Şike Yapmıştır..
Savcı : Aziz Bey Mecnun Odyakmaz a para vermişsiniz Doğrumu ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY DAHA ÇOK ŞİKE YAPTI ASLINDA..
Bu savunmaya ne cevap verelim kardeşim
Savunması netleşsin kesinleşsin en okkalısından cevabı alacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Savcı : aziz bey fenerbahçe-eskişehir maçında şike yaptınızmı ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY arsenal maçını satın almıştı ...
Savcı : Aziz Bey fenerbahçe-buca maçında ne kadar verdiniz ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY ankaragücünüde Satın Aldı.. ... Savcı : Aziz Bey Bülent Uygun'a para verdiniz Neden ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY mancheter unıted Maçında Şike Yapmıştır..
Savcı : Aziz Bey Mecnun Odyakmaz a para vermişsiniz Doğrumu ? Aziz Yıldırım : GALATASARAY DAHA ÇOK ŞİKE YAPTI ASLINDA..
Bu savunmaya ne cevap verelim kardeşim
ama örtmenim! önce o başlattı
Camur atalim da izi kalsin mantigi..boyle birine ne desen yarabbi sukur deyip devam eder konusmaya..bazen en buyuk cevap susmaktir..
Darağacında olsam bile son sözüm Galatasaray
Aziz Yıldırım
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Valla en güzel cevaplardan birisi Buse TERİM'den gelmiş ;
" Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene "
Yunus Emre
.
quote:
Suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabim var... Lakin bir lafa bakarim laf mi diye, Bir de soyleyene bakarim adam mi diye... Mevlana'dan
şeklinde düşünüyor bizim yönetim galiba.
yönetim yakında cevabını verir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme