Şimdi Ara

yönetim bilişim sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında tam bana göre bi bölüm ama aklımda birtakım sorular var ve bunu foruma danışmak istedim.Bu bölüm Türkiye'de yeni bi bölüm yani en azından çoğu kişi bilmiyor ben de bu sene öğrendim.Bu yüzden bu bölümün mezunu olarak iş bulmak ne kadar elverişli? Atıyorum bir mezun işverene gittiğinde ybs mezunuyum dediğinde işveren YbS mİ? gibi bir tepki veriyor mu mesela? (pek sanmıyorum ama neyse). Bir başka mesele ise bu bölümün hem bilgisayar müh hem de işletme bölümüyle ilgili olması hakkında. Mesela işveren bir ybs mezununu mu işe almayı tercih eder yoksa işletme mezunu veya pc müh mezunu 2 kişi mi almayı tercih eder? Şahsen ben iki daldan da az bir şey bilen biri yerine parayı bastırıp yetkin olanları almayı tercih ederim. Böyle problemleri olmayan bir bölüm olsa direkt yazarım ama işte. Nedir fikriniz bu konu hakkında?

• up
  • Aga hani bazi bölümler olur ya böyle 15 sene sonra çocuklarına anlatırken ben girdiğimde işletmeden bile düşük bir bölümdü şimdi puanı neredeyse hukukla aynı diye anlatacağın işte ben ybsde o potansiyeli görüyorum nedense güncele çok uygun bir bölüm biraz işletme biraz yazılım.

Hazırlıkla beraber 5 sene sonra mezun olduğunda aklının kesmeyeceği şirketlerden teklif alabilirsin.

Tabi hayat bu şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxically II T kullanıcısına yanıt
    ve ben şanssızın önde gideniyim
  • abi okuyan falan yok mu bi pm atın
  • forumun helvasının kavrulma vakti gelmiş
  • KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    Boun için konusu açıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.