Şimdi Ara

Yöneticiler bu sıralar çok garip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 marttan bu yana 2 kere hakaretten 4 gün ban yedim. İkiside onayladılar. Forum destekten mesajımda hakaret olmadığını söylediğim halde birincisinde vardır dedi sonra tekrar ticket açtım bu sefer cevap vermeden kilitledi en sonunda yine açtım sonunda bi admin cezayı kaldırıdı.

İkincisi ise dün yine hakaret olmadığı halde 4 gün ceza verdiler onaylandı ticket açtım bu sefer gene cezamı kaldırdılar.

Şimdi siz millette alay mı ediyorsunuz yoksa aranıza çaylaklar mı var? Yıllardır şu forumdayım böyle zıt görüşlü adminler ilk defa görüyorum. Forumdaki admin karşıtlarını şimdi daha iyi anlıyorum.

Forumla ilgili sorunlar bölümünde adam gibi cevap bile vermiyorlar insana.
     Yöneticiler bu sıralar çok garip

• ben de amacın ne yazmıştım konu da bana ağır küfürden 7 gün vermişlerdi desteğe yadım açtılar
  • evet
  • Şu ana kadar kapatılan 2 konumu forum destekten tekrar açtırdım.
  • Destekle ilgilenen admin çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Destekle ilgilenen admin çok iyi

Dodge var cok anlayisli ve hosgorulu. Buradan ona tekrar tesekkur eiyorum yardimlari icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek ile ilgilenen admin RDS değil mi
  • Adminlerden iyi mi bilecen

• Bir defasında bir cezama itiraz etmek için ticket açtım, cevap vermeden kilitlendi. İkincisini açtım, yine cevap vermeden kilitlendi. Üçüncüsünü açtım, yine cevap vermeden kilitlendi. Sabrım taştı, önerileriniz bölümüne konu açıp tekrar dile getirdim, bir de üstüne azar işittim, tabi cevap vermeme fırsat vermeden o konuyu da kilitlediler.

İnsanda biraz etik bilinci olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Bir defasında bir cezama itiraz etmek için ticket açtım, cevap vermeden kilitlendi. İkincisini açtım, yine cevap vermeden kilitlendi. Üçüncüsünü açtım, yine cevap vermeden kilitlendi. Sabrım taştı, önerileriniz bölümüne konu açıp tekrar dile getirdim, bir de üstüne azar işittim, tabi cevap vermeme fırsat vermeden o konuyu da kilitlediler.

İnsanda biraz etik bilinci olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.