Şimdi Ara

YÖNETİCİLER BANA ÖYLE Bİ BAN ATIN Kİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen başlıktada belirttiğim gibi sanırım i.p. ban oluyor bana bi ban atın ne üyelikle foruma girebileyim nedene misafir olarak.

Şimdiden teşekkür ederim..

• neden
  • LYS sınav öğrencisiyim. boş vakit bırakmadan çalışmam gerek. ama bu foruma girince çıkamıyorum baya bi engel oluyor bana. umarım isteğim kabul görür...
  • paylaş.

sınırsız yersin.

• 1dk ilgileniyorum.
  • böyle yaparak banlanamazsın. Adminlere saydirman gerekiyor anca öyle banliyolar.
  • Zorno paylas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaman şakacısın delikanlı:.
  • Zorno gif paylaş altlarına admınlerın anaları yaz levyeyle bıle doverler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorro paylaş
  • bak dostum 3. kişilere hakaret et 4 gün ban yiyorsun ama farkında olmadan istemeyerek yanlış yere konu açarsan 15 gün uzaklaştırma cezası veriyorlar seçim senin
  • beyler zorno paylaşıp adminlere sövmeyi bende bilirim. Ama gelen ban sadece bu üyeliğime olur. o zaman misafir olarak veya diğer üyeliklerimden girerim. benim istediğim ise i.p. ban gibi bişey kökten beni yok edin buradan hiç bir şekilde giremeyim sınav bitince i.p. değişip girerim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

beyler zorno paylaşıp adminlere sövmeyi bende bilirim. Ama gelen ban sadece bu üyeliğime olur. o zaman misafir olarak veya diğer üyeliklerimden girerim. benim istediğim ise i.p. ban gibi bişey kökten beni yok edin buradan hiç bir şekilde giremeyim sınav bitince i.p. değişip girerim tekrar.

diğer üyeliklerimden dedin banı yedin kardeş
  • quote:

beyler zorno paylaşıp adminlere sövmeyi bende bilirim. Ama gelen ban sadece bu üyeliğime olur. o zaman misafir olarak veya diğer üyeliklerimden girerim. benim istediğim ise i.p. ban gibi bişey kökten beni yok edin buradan hiç bir şekilde giremeyim sınav bitince i.p. değişip girerim tekrar.
    Bu nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 26 Nisan 2013; 20:50:06 >
  • host dosyasından kendin engelle. Baska türlü zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

host dosyasından kendin engelle. Baska türlü zor.

oha hocam aklıma gelmemişti o host dosyası bir sürü zorno sitesi ile dolu donanımhaberinde onların arasında yer almasını istemem ama ... bi deniyim eyvallah yardımın için..
  • quote:

hocam ya hosts dosyasına 127.0.0.1 forum.donanimhaber.com olarak yazınca bişey değişmiyo gene giriyo nasıl yapıcam ?
  • quote:

quote:

hocam ya hosts dosyasına 127.0.0.1 forum.donanimhaber.com olarak yazınca bişey değişmiyo gene giriyo nasıl yapıcam ?

donanımhaber in ip noyu engellemen gerek anlayan biri varsa gelip söyler sanırım.
  • Orijinalden alıntı: Treth

77.92.131.136 bu ip numarasını engellemen gerek.

nameserver: ns1.donanimhaber.com 77.92.138.230
    nameserver: ns2.donanimhaber.com 77.92.138.240

şu iki sunucuyuda engelleyebılırsın sanırım bu kesın gırısını engeller.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.