Şimdi Ara

Yönetici başvuruları hakkında bilgilendirme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
4
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelen istekler doğrultusunda yetkilendirme yapılmadan önce gerekli kriterler hakkında bilgilendirme yapmak ve bizim bakış açımızı siz değerli arkadaşlarımıza iletmek istiyorum.

    Bizim için en önemli unsurlardan biri forum içerisinde yetki alacak arkadaşımızın forumda geçirdiği süredir. Yani forumda ne kadar çok zaman geçiriyorsanız bizim ve yetki almak istediğiniz bölüm için o kadar önemli ve faydalıdır.

    Bir diğer unsur ise forum içinde alınmış olan uyarılar ve cezalardır. Başvuru yapan arkadaşımızın uyarılarını ve cezalarını tek tek inceleriz. Buradan foruma bakış açısını, forumu kullanma şeklini ve foruma yaklaşımını görmeyi arzularız. Başvuru yapan arkadaşımız sürekli yanlış yere konu açmış ise, forumda küfür etmiş veya hakaretlerde bulunmuş ise yetkilendirilme şansı oldukça azalır. Elbette uyarı ve cezaların kontrolünde istediğimiz hiç uyarı veya ceza alınmamış kişileri seçmek değildir. Ufak nedenlerde göz ardı edilebilir. (Ör.imza kuralı ihlali, konunun en az sayıda yanlış yere açılması gibi.)

    Yine başvuran arkadaşımızın yetki alma istediği bölümdeki mevcut yetkili arkadaşlarımızın sayısı da önemlidir. Eğer yetki istediğiniz bölümde yöneticilerimiz var ise yetkilendirmeniz gecikebilir. Yetkili sayısının artmasının yönetim standardının yakalanmasına eksi yönde etkisi bulunduğunun bilinmesi gerekir.

    Başvuru yapan arkadaşımızın yetki istediği bölümdeki konulara ve içeriklere hakimiyeti de kriterlerimiz arasında yer alır. Bu sebeple bölüm içerisindeki bir çok mesajı incelenir. Bu işlemlerin hepsi mevcut yönetim içerisinde halen görev alan arkadaşlarımız tarafından yapılır ve başvuru yapan arkadaşımız hakkında bir görüş bildirilir. Bu görüşlerin durumuna göre bir sonuç çıkar ve en nihayetinde yetkilendirme yapılır.

    Bunların haricinde kişinin forumu gerçekten sevmesi ve daha iyi yerlere getirmek için çaba sarfetmesi, yetki almış olmak için yetki almak istememesi yönetimin beklentileri arasındadır.

    Sonuç olarak aşağıda yazılı olan maddelerdeki gerekli bilgileri serkanyuce@donanimhaber.com'a göndererek başvurunuzu yapabilirsiniz.

    Forum kullanıcı adı veya profil linki,
    gün içerisinde forumda geçirdiğiniz ortalama zaman (saat bazında),
    yetki almak istediğiniz bölüm,
    yaşınız.

    Bu bilgilerin yanında kısaca kendinizden bahsederek mail gönderdiğinizde başvuru yapmış olursunuz. Başvurunun sonuçlanma süreci duruma göre oldukça uzun olabileceği gibi çok kısa da olabilir. Başvurunuz ve değerlendirilmesinden sonra gerekli görüldüğünde arkadaşlarımız sizinle irtibata geçeceklerdir.

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

    DH Yönetimi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.