Şimdi Ara

Yöncü Bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendisine o kadar güvenen bir sitedir ki ''Web hosting'' ve ''VDS'' hizmetinde memnun kalmadığınız takdirde 15 gün içinde kredinize para iadesi yapılır. Alınan hizmetlerden memnun kalmayan kişi neredeyse hiç yoktur.

    Mobil ödeme gibi ödeme sistemleri ile herkesin beğenisini almış olan Yöncü Bilişim kredi kartı dışında farklı ödeme sistemlerini de bizlere sunmaktadır. (tüm ödeme çeşitleri: Kredi Kartı İle Ödeme, PayPal İle Ödeme, Banka Havalesi veya EFT İle Ödeme, Hesabımdaki Kredim İle Ödeme, Veresiye Ödeme, Mobil Ödeme ve TTNet Ödeme)

    Yöncü Bilişim'in en iyi taraflarından biri ise 7/24 hizmet. Eğer ki bir sorunuz olursa site üzerindeki 7/24 Hızlı Destek adlı yazıya tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz. En fazla 1 saat içinde cevap geliyor. İşte bu da Yöncü Bilişim'in en iyi olmasının sebebi.

    Yöncü Bilişim'den VDS almış biri olarak (hala kullanıyorum) çok memnun kaldım. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım (yavaşlık vs.). Aynı anda 2 oyun sunucusu bile başlattığım zamanlar oluyor. Kasma derdi hiç olmuyor. Eğer VPS/VDS istiyorsanız yoncu.com'un hem ödeme bakımından (çoklu ödeme sistemi), hem de kalite bakımından iyi olduğunu düşünüyorum. VPS için buraya tıklayın/VDS için buraya tıklayın

    Yöncü Bilişim'in bazı hazır paketlerinde hediyeleri de vardır! Örneğin hazır hosting paketi alan birine bir alan adı hediye! İşte Yöncü Bilişim üyelerini böyle mutlu ediyor. :)

    http://www.yoncu.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkapan -- 14 Aralık 2015; 9:53:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.