Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaD1453

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

sen ALLAH ın varlıgını sorgularken alçalmadıysan ben hiç alçalmam bu saldırgan tutumundan vazgeç bence güzel güzel konuşalım

Varsayalım ki ateistim ya da ateşe tapıyorum. İnancım ay da inançsızlığımın bu konuyla ilgisi ne? Ben adalet diyorum, hak hukuk diyorum.
    Yazdıklarımın komik olduğunu halen düşünüyor musun?

komik degil üzücü :// ama bu son msjların senin adına neyse hayırlısı

Benim adıma değil yazdığım vatandaşlar adına üzül. Hayırdır şikayet mi ettin?

• savcının verdiği emiri yerine getirmeyen polislerin sonu kötü olur farkında değiller heralde rezillik.
  • devleti soyup ondan sonra dürüstlük naraları atan adam mahşer var yetim hakkı var
  • @hardcrss kardeş okumamış cahil filan dediği için öyle dedim yoksa bende okulla egitim kendini çok geliştirme çok farklı biliyorum ;)
    @1881 anlamadım :///
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

savcının verdiği emiri yerine getirmeyen polislerin sonu kötü olur farkında değiller heralde rezillik.

Boşuna o kadar müdürün yerini değiştirmediler. Bunun içindi işte.
  • ŞOk!! tcdd genel müdürü gözaltına alındı
  • quote:

@hardcrss kardeş okumamış cahil filan dediği için öyle dedim yoksa bende okulla egitim kendini çok geliştirme çok farklı biliyorum ;)

Yanlış anlama ama sende ciddi bir algılama problemi var. Bu ''anlamadım'' mesajını bugün bir kaç yerde daha gördüm. Ki o anlamadığın yazılarda gayet açık ve anlaşılırdı.

''komik degil üzücü :// ama bu son msjların senin adına neyse hayırlısı'' demişsin;
    hayırdır niye son mesajlarım, ölecek miyim?
  • quote:

quote:

@hardcrss kardeş okumamış cahil filan dediği için öyle dedim yoksa bende okulla egitim kendini çok geliştirme çok farklı biliyorum ;)

Yanlış anlama ama sende ciddi bir algılama problemi var. Bu ''anlamadım'' mesajını bugün bir kaç yerde daha gördüm. Ki o anlamadığın yazılarda gayet açık ve anlaşılırdı.

''komik degil üzücü :// ama bu son msjların senin adına neyse hayırlısı'' demişsin;
    hayırdır niye son mesajlarım, ölecek miyim?

son msjların üzücü anlamında demiştim
  • quote:

ŞOk!! tcdd genel müdürü gözaltına alındı

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/tcdd-genel-muduru-gozaltina-alindi-h19951.html gördüm ama sadece iddia. Doğrulanırsa ekleyeceğim konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysdownn -- 25 Aralık 2013; 18:16:04 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn69

quote:

Bu işin sonu binali yıldırım'a gider
  • TCDD genel müdürünün göz altına alınması sadece medyada dolaşıyor başka bir yerde yok arkadaşlar.
  • Ekonomi Bakanı Numan Kurtulmuş mu olmuş?

• quote:

Ekonomi Bakanı Numan Kurtulmuş mu olmuş?

Öyle konuşuluyor. Diğerleri içinde bu isimler ön plandaymış.

efkan ala içişleri bakanı

numan kurtulmuş ekonomi bakanı

mustafa şentop adalet bakanı

ismet yılmaz ulaştırma bakanı

ömer çelik ab bakanı ve başmüzakereci

mahir ünal kültür ve turizm bakanı

alpaslan kavaklıoğlu milli savunma bakanı

• Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar !
  • hükümetin cemaatle ters olduğu bir süredir biliniyordu.aralarındaki husumetin zirveye çıktığı anda böyle videoların,iddiaaların,yolsuzluk operasyonların ortaya cıkması bana biraz garip geldi.hükümetin kadrolarında cemaatten adam yok mu cok var elbette,neyse bu olayların daha cok artacaga benziyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

hükümetin cemaatle ters olduğu bir süredir biliniyordu.aralarındaki husumetin zirveye çıktığı anda böyle videoların,iddiaaların,yolsuzluk operasyonların ortaya cıkması bana biraz garip geldi.hükümetin kadrolarında cemaatten adam yok mu cok var elbette,neyse bu olayların daha cok artacaga benziyor bakalım

dinsizin hakkından imansız gelir durumu
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

bir partisinin arkasina takilip gitmek, surekli savunmak nasil bir akil urunudur tuhaf dogrusu.

isi resmen sulandiriyorsunuz, bir ayibi baska ayipta var diyerek normallestirmeye calisiyorsunuz.

biraz partiler ustu dusunun ya, illa birisinin arkasina takilmak mi lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

bir partisinin arkasina takilip gitmek, surekli savunmak nasil bir akil urunudur tuhaf dogrusu.

isi resmen sulandiriyorsunuz, bir ayibi baska ayipta var diyerek normallestirmeye calisiyorsunuz.

biraz partiler ustu dusunun ya, illa birisinin arkasina takilmak mi lazim?

@hardcrss +1

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.