Şimdi Ara

YOLLA KADERİM YOLLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise anadolu diploma puanı 64 ilk lys 230klarda olmadı tekrar hazırlandım ama ne hazırlanma ders çalışma sıfır zaten alt yapı yok o zamanlar kalitesiz hocalar çoktu internette vw youtube bu kadar popüler değildi 2.lys 130k olmadı yine hazırlan bu sefer kitap aldım falan yani kitaba bakıyorum teknofem izliyorum simetride 1 testten sonra konuyu atlıyorum neyse 70k çıldıracam heedef tıp gelen sıralama tüp ulan hadi 4 de gir içimdeki ses var ya bu sefer iyi çalış tıp gelsin hadi girdik ha bu arada mezunum ama hep evdeyim asosyalim ama sıkıcı evde kalmak artık kurtulmak istiyorum yapamıyorum öyle böyle sınav geldi aman evlereden uzak yine 70k kalmayalım bu sefer bide 4.sene en az dişe gitmen lazım yoksa aa bu çocuk 4 yıl bu bölüm için mi bekledi diyolar bizimkiler zorla dershaneye yazdırdı iyi gidiyor herşey ygs 410-415 bu sefer en azından ucuz tıbba gireriz diye düşünüyorum sınav öncesi bırak akrabalarla ailemle bile uzağım yeter ki moral bozmasınlar o gün biri geldi eve moralimi bozdu geç yattım erken kalktım direk sınava gözetmen volta atıyor türkçe sorularını okuyamıyorum odaklanamıyorum son günlerde türkçe netini 34 lere çıkaran ben berbat yaptım ygs 33k neyse beklediğimden iyi geldi sıralama 33k dedim neyse 50k dan 10k ya çekenler var bende bi 15k ya çekebilirim matematik zor geldi dedim olur puangodan yaptığım hesapla karşılaştırdım dedim bu sınav daha zordu belki ondanda iyi gelir neyse fene ağırlık verdik biyoloji sınav öncesi deneme çözdüm 29 net sınav günü biyo 20 net yani çok kötü ya hayvanların ortak özelliği vs o soruyu bile yanlış yaptım fizik rezalet 16 net ve açıklandı 36k dan 45k ya serüvenim bitti ne eczacılık ne diş geliyo bilenler bilir mf3 2 veya 3 bölüm kalmış tıp diş eczacılık(öldü diyolar) şimdi tercihte ne yazsam bilemedim aklımda açıkçası hala tıp duruyor ama baskı çok fazla herhalde kırık obp ile üniversitedeyken girecem sınava ne yapacağımı şaşırdım içimi sizlere döktüm teşekkürler

• Tarkan bu hikayeden sonra şarkıyı uzun hava cinsinden tekrar yazardı bu ne hüzünlü bir hikayedir böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne de olsa dert babasıyım ya ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.