Şimdi Ara

Yolda Yürürken Kekonun Teki Kafama Vurdu Welcome To Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam akilli gidiyorum ondr kucuk vocuga tekme atti anladim keko oldugunu tiptende belli yanindan gecerken dik dik bakti ben bakmadim biraz ilerledim yanindaki keko kafama saplak atti sonra araba carpiyodu yoldan gitme dedi napiyim benden 10 yas buyuk cebinde bicak bisey demesin diye tamam dedim ayni cocuk yine yan tarafta seslendi kulaklikla yurume araba carpiyodu o yuzden vurdum diyo lan araba yok yanda belediye dot kadar kaldirim yapmis ortasina agac dikmis iki keko yolu kapatmis nerden geciyim araba gectigide yok ha madem araba geliyodu kulaklik oldugundan duymayacagimi dusundun araba hizliysa cekerdin yavassa omzuma dokunur soylerdin keko iste bakti tekim temiz cocugum ego tatmini yapiyo welcome to ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyun temiz çocuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunları o kekonun suratına söyleyecektin. Forumda ego tatmini yapmaya lüzum yok.

• nick entry uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 14 Mayıs 2015; 19:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

İşte bunları o kekonun suratına söyleyecektin. Forumda ego tatmini yapmaya lüzum yok.

He o cocuha diyeydimde bicaklansaydim

• quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

quote:

İşte bunları o kekonun suratına söyleyecektin. Forumda ego tatmini yapmaya lüzum yok.

Dostum öyleleri sesini çıkarmadıkça tepene biner asıl. Olsa olsa şansını denerdin bi iki tokat yerdin, olay çıkarırdın ama bir daha o yoldan geçerken sana karışmazlardı. Öyle her önüne gelene bıçak takmak biraz sıkar.

• quote:

quote:

quote:

Dostum öyleleri sesini çıkarmadıkça tepene biner asıl. Olsa olsa şansını denerdin bi iki tokat yerdin, olay çıkarırdın ama bir daha o yoldan geçerken sana karışmazlardı. Öyle her önüne gelene bıçak takmak biraz sıkar.

bosu bosuna ne dayak yiyecem illa ki psikopatin birine denk gelirler ne demisleri dinsizin hakkindan imansiz gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona bunun onur kirici bir davranis oldugunu soylemeliydin.

• CSB + blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bosu bosuna ne dayak yiyecem illa ki psikopatin birine denk gelirler ne demisleri dinsizin hakkindan imansiz gelir

İşte kendini psikopat gibi yetiştireceksin. Dayak atman için dayak da yemen lazım şampuan.

• Polislerin boş işinden kaynaklanıyor.

Tek tek kekoları üstünü tarayacak kafede çay içecegine polisler gidip üstüne arama yapacak tek tek bıçak varsa alcak içeri bak bakim bir daha bıçak taşıyormu hep böyle arama olsa. Bir insan kekoyu 10 metre uzaktan tanıma güçüne sahip hep aynı elbise tipler aynıdır.

Bıçak takmak basittir çoğu sabıkalıdır en iyisini yapmısın.Bıçaklasa bile hapise girmiyor adamlar denetimli kontrol ile serbestler
  • Şu 1 yıllık emeğin, kaslı kollarınla indirseydin yere kekoyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Okuyun temiz çocuk

pırıl pırıl
  • İyi yapmışsın. O iki kekoyu birer yumrukta nakavt edebilecek kadar iyi dövüşsen bile bulaşmamak en iyisi. Orada döversin, ertesi gün bir bakmışsın yolda yürürken 10 tane sopalı bıçaklı keko yolunu kesmiş. Sende bıçak falan taşısan bıçaklasan daha büyük dert. Kendini savunduğunu kanıtlayamazsın, çok zor. Kanıtlayamazsan hapse girersin. Yapılan bu hareket çok zoruna gittiyse polise şikayet et ama ilgileneceklerini sanmıyorum.
  • Şu tiplere sessiz kalmayın. Dayak yiyecekseniz bile tepkinizi gösterin-dalın. Bugün sen ses çıkarmadın yarın başkası senin yüzünden aynı duruma düşecek.

Şunu da belirteyim bu kekolar kavga etmesini bilmez(Tecrübeye sahip) Baş kaldırsan direkt 180derece dönenlerde oldukça çok.

Lisedeyken okul çıkışı 4 kekoviç grup halinde yürüyordu. İçlerinden biri artistlik yapmıştı bana(aralarında en iri oydu) diğerleri de dik dik bana bakıyor , en başta ses çıkarmadan yürümeye devam ettim. Baktım hala boş boş laf ediyorlar çantayı yere attığım gibi bana laf edenin üstüne yürüdüm. O an hazırdım kavgaya. Bi baktım çocuk diğerlerinin arkasına geçiyor. Bununda vermiş olduğu gazla daha bi güçlü hissettim kendimi. Sonra diğer kekoviçler araya girerek abi o hasta,aklı başında değil vs demesinler mi. Tabi yalan olduğu belliydi, fazla uzatmadım yoluma devam ettim.

Arada memlekete gittiğimde o kekoyu görüyorum ve hala gözlerini benden kaçırıyor.

Csb değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottis -- 14 Mayıs 2015; 21:11:20 >

• Ankarada egosu olan insanlar değil belediyesidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

İyi yapmışsın. O iki kekoyu birer yumrukta nakavt edebilecek kadar iyi dövüşsen bile bulaşmamak en iyisi. Orada döversin, ertesi gün bir bakmışsın yolda yürürken 10 tane sopalı bıçaklı keko yolunu kesmiş. Sende bıçak falan taşısan bıçaklasan daha büyük dert. Kendini savunduğunu kanıtlayamazsın, çok zor. Kanıtlayamazsan hapse girersin. Yapılan bu hareket çok zoruna gittiyse polise şikayet et ama ilgileneceklerini sanmıyorum.

Yav ben 17 yasindayim o kekolar 2 kisi 23 25 yaslarinda hergunu kavgayla gecen adamlar ikisini tek basina zaten dovemezdim ha tek olsaydi isler degisirdi zaten celimsiz kisa biseydi dayak yemezdim yamulturdum bi yerlerini Allahtan kiz vs yoktu olsa al basina belayi bicak tasidigi belli tipten hareketten ikisini docsen bicagi takacak en iyisi en azindan yazin 3 4 ay kick boks muay thai tarzi seyler ogrenmek en azindan bicagida olsa spor bildigimden sansim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ottis

Şu tiplere sessiz kalmayın. Dayak yiyecekseniz bile tepkinizi gösterin-dalın. Bugün sen ses çıkarmadın yarın başkası senin yüzünden aynı duruma düşecek.

Şunu da belirteyim bu kekolar kavga etmesini bilmez(Tecrübeye sahip) Baş kaldırsan direkt 180derece dönenlerde oldukça çok.

Lisedeyken okul çıkışı 4 kekoviç grup halinde yürüyordu. İçlerinden biri artistlik yapmıştı bana(aralarında en iri oydu) diğerleri de dik dik bana bakıyor , en başta ses çıkarmadan yürümeye devam ettim. Baktım hala boş boş laf ediyorlar çantayı yere attığım gibi bana laf edenin üstüne yürüdüm. O an hazırdım kavgaya. Bi baktım çocuk diğerlerinin arkasına geçiyor. Bununda vermiş olduğu gazla daha bi güçlü hissettim kendimi. Sonra diğer kekoviçler araya girerek abi o hasta,aklı başında değil vs demesinler mi. Tabi yalan olduğu belliydi, fazla uzatmadım yoluma devam ettim.

Arada memlekete gittiğimde o kekoyu görüyorum ve hala gözlerini benden kaçırıyor.

Csb değildir.

Sanata ticarete vs giden yasitlarim olsa bicak olmadigini anlarsam sessiz kalmam zaten daha gecen birine cevabini verdimde dokunmadiklari surece onlarada bulasmamak gerek cekemiyorlar bizi tek baslarina zaten kediler hayir desen gel kendine cok guveniyosan erkek gibi teke tek dayak yese ya digerleri yada bicak konusacaj

• Angaranın neresi , belli bir mebla karşılığında seni gorumaya alabilirik
  • Cbs : cool bro story.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.