Şimdi Ara

Yolda Pitbull vb. Köpek saldırdığında Koşsak bizi yakalayabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
6
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar 15 kere köpek koşturdu hala yakalanmadım

• saçmalama onda 4 ayak var sende 2 nasıl yakalasın allah aşkıına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Orijinalden alıntı: Imsherlocked

Geçen hafta bisikletle yakın köyleri gezeyim dedim. Bir köyün girişinde 30 metre aralıklarla iki köpek kovaladı. Birincisini tam atlattım diyordum baktım soldan başka bir tane daha koşuyor. Allahtan yaşlılardıda 30-40 km hızla kurtardım. Kaçmaktan başka çare yok bence

Diyelim ki şehirlerarası bisiklet gezisi yapsam, bisiklet hızını yakalayamaz değil mi sokak itleri?

Bu köpekler yaşlıydı fazla zorlamadı. Formunda bir köpekten kaçmak için bayağı hız yapmak gerekiyor Hız yapmak için de adrenalinin yanında kondisyon şart. Üstte 50-60 km hız yaptıkları söyleniyor bazılarının eğer öyleyse bayağı kondisyon gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Olası bir pitbull veya onun türevi bir it oğlu itin bize doğru geldiğini ve saldıracağını anlasak ve o anın verdiği bonus adrenalin ile it gibi koşsak, pitbull yakalar mı?

Şimdi 4 bacaklı, 2 bacaklıyı yakalar falan diyenler var. Tamamda sen burda yaratılmışların en üstünü olan insanoğlundan bahsediyorsun. Ve o an bize bahşedilen bonus olan adrenalini unutmamak gerek.

Bu sıralar rüyamda it saldırılarına maruz kaldığım oluyor. Olur da gerçeğe dönüşürse önceden önlemini almak gerek.

Saldırı anında ne yapmalıyız? Silahta yok kafasına sıkamam. Olduğum yerde dursam ertesi güne cenaze namazımı kılarlar. Tek çare it gibi koşmak. Ama itten de hızlı olması şart.

Kendinde demissin yaratilmislarin en üstünüyuz diye yani kafanı calistircan.bir yere tirmanma şansın yoksa ve girebileceğin bir yer yoksa iki tane mantıklı seçeneğin var ikiside cesaret ama asla koşma ise yaramaz. Birinci seçenek köpekle boguscaksin yapman gereken hamle kopegin boynuna saldırmak onu yeniceksin köpekler yenildimi yenilgiyi kabul ederler genelde onlar için yenilgi ise boğazından tuttugun gibi yere yapistirmaktir.ama dogo argentinoda yemez. İkinci seçenek ellerin basının üstünde yere comelceksin genelde hayvanlar açlık gibi bir sorunu olmadığı sürece senin zararsız olduğunu anlar ve böylece koklayip geri gidebilir. Dedigim gibi ikiside cesaret ancak böyle durumlarda en önemli şey soğukkanlılık o zaman mantıklı düşünüp yol bulabilirsin.

• quote:

yaratılmışların en üstünü olan insanoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Kaçarsan yakalar,daha hızlı olamazsın.

Sen koşamıyosan biz napalım
  • koştunmu daha kötü edersin. ayaklarınla pat pat yere vurup montunu hırkanı falan sallarsan köpek korkar senden.
  • O adrenalinle cikilmadik duvar birakmazsin yuksek bi yere cik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Seni hiç köpek koşturmadı galiba

• Hocam köpekten köpeğe değişir pitbulları bilmem ama kangal ya da azgın sokak köpekleri yakalayamıyor.
    1) 9-10 yaşlarındayken yaz tatilinde köyde kalıyordum. Gezerken bi tane köpek bak baktı sonra bir koşmaya başladı ama ne koşma hayvanın ayakları sağa doğru gidiyo ama bana doğru koşuyo Allah'tan karşıda kahveyle cami vardı koştum koştum girdim kahvehaneye sonra gitti.
    2-Bu sefer 11-12 yaşlarındaydım sanırım, sokakta 3 arkadaş geziyoruz abartmıyorum en az 20 kangal sürü olmuşlar nası olduysa bize doğru koşmaya başladılar ben bi an duraksadım bi baktım diğer 2 arkadaş uçmuş ben kalmışım köpeklerle aramda 10 m var yok sonra bende bastım deparı bonus adrenalinle farkı baya açtım sonra bi abi sopayla kovalamıştı köpekleri

• Her türlü yakalar. Allah korusun oldu ki ısırdı pitbull falan farketmez 2 parmağını hayvanın gözüne dokundurduğun an pitbull bile inlemeye başlıyor sahipleri söylüyordu
  • quote:

quote:

quote:

Üsttekii mesaja bakarsın ama şimdi yalan diye savuşturursun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 3 Mayıs 2014; 19:37:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üsttekii mesaja bakarsın ama şimdi yalan diye savuşturursun sen

Niye yalan diye savuşturayım dostum.Ne güzel köpeklerden kaçmışsın işte.Flash olursun yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Mayıs 2014; 19:45:15 >

• Normal sokak itini gecersin ama pittbull baya hızlı koşuyo. Kendi adıma konuşuyorum 1 hafta önce sokak köpeği kovaladı fark attım. Halı sahaya gidiyodum antreman oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ben zaten bu kalıpla koşamam köpek yakalar ayağımdan ısırır yere düşerim.Onun yerine gelişine tekmeyi gömmek ya da giysiyi çıkarıp onu ısırmasını sağlayıp kendini korumak mantıklı olabilir.İlk çözüm yüksek bir yere çıkmak tabi.

/>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ay Tarağı

arabanın birinin üstüne çık bu kadar basit

itler arabanın üzerine sıçrayamazlar mı?

Valla ben bugüne kadar arabaların üstünde gezen köpek görmedim. Arkadaş en yapılabilecek şeyi yazmış bence.

• Bir köpeğin ölçülmüş maksimum hızı 70 - 75 kmh (72.45) olarak belirtilmiştir. Bir insanın (Usain Bolt) ise en yüksek hızı 44.72 kmh olarak ölçülmüştür.

Henüz maratonu 2 saatin altında bitiren bir insana rastlanmamıştır ama bir köpek, gerçekten hızlı bir köpek 1 saatin altında bitirebilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.