2 sene önce adanada yaşayanlar bilir her noktada mutlaka tatlıcı olur tezgahta kağıtla tutulup yenir burma vs vs .Bi gün canım tatlı çekti tatlıcıda tatlı yiyorum tatlı kağıdını çöpe atarken kovanın içinde parlayan bişiy zincir gibi bileklik çekinmeden aldım baktım falan cebime koydum tatlicidaki insanlara bileklik takı kaybeden düşüren varmı dedim kimseden ses çıkmayınca ordan ayrıldım bilekliği inceledim altın olduğunu anladım ve kuyumcuya gittim değerini sordum adam inceledi 120 tl veririm dedi vazgeçtim çıktım kuyumcudan eve gittim anneme hediye ettim olanları anlattım:) cool story değildir yemin ederimki gerçek
2007 yılında yerde 6 tane 20 liralık bulmuşum ötesi yok
Denizden para bulmuştum Hava ufaktan kararıyordu sahildede az kişi vardı bizde arkadaşlarla geziyorduk.İlk kumsalda 2 tane 20 tl bulmuştum.Sonra denizden gelen bi 50tl gördüm 50 tlyi ilk kuruttum sonra baktım bizim olduğumuz bölgede kimse yoktu cebime koymuştum.
Özet: Denizden 90tl buldum.
Not: Yukarıda anlatılanlar hayal ürünü değildir tamamen gerçektir
Okul bahçesinde 1 lira buldum onu gittim çimlerin arasına koydum arkadaş şakasına burda para ağacı çıkacak dedi iki gün sonra sakladığım paranın yanında 1 lira daha buldum hesaplarıma göre yakında böylece zengin olacağım ve botanikte bir ilk
yerde 10 kuuş buldum aldım bana güldüler sen fakir misin diye bendededimki arkasında Atatürk resmi oldu için aldm dedim ve
Onu bunu bilmemde annem yazlıkta sabah yürüyüşten gelirken yeşilliklerin arasında LCD TV görüyor kumandası üzerinde filan hırsız soymuş bi evi götürürkende birisini görüp korkup kaçmış sanırım annem eve gelip polise telefon edene kadar TV'yi uçurmuşlar...
bir keresinde dondurmacıya donsurma almaya gitmiştim çok sıra vardı neyse beklemeye başladım yere bakınırken yerde bi 50tl vardı uyanığın biri tam uzanıp alacakken paranın üstüne bastım dondurmayı alınca hemen parayıda aldım cüzdana koydum ama harcadımmı harcamadımmı bilmem