Şimdi Ara

YOKSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LINEAGE OYNAYACAKLAR L2EXTREME DEN KESINLIKLE UZAK DURUN. BU KADAR BOKTAN GM ve ADMINE SAHIP OLSA OLSA REVOLUTION SERVERININKILER BI DE TURK SERVERLERINKILER OLABILIR. SERVER RESTART OLDUKTAN 2 dk ICINDE GIRDINIZ GIRDINIZ YOK GIREMESSINIZ BI DAHA. BU KADAR BOKTAN BI SERVER OLURMU YA DA BU KADAR BOKTAN ADMIN OLURMU?. YEMIYOSA ASS'SEN (ass = kıc) ACTIRMA BU KADAR ACC KARDESIM 1 YILI ASKIN SUREDIR OYNADIGIM SERVERI BIRAKICAM. SINIR HASTASI OLDUM YA. AMA OYUNDAN DEGIL YONETENLER YUSUNDEN. eğer yeni başadı iseniz bırakabilirsiniz. ki benim 3 tane 60+ charim var 7x serverinde. hep ovmustum bu salaklari. ne kadar aptalmisim. gerci admin degisimi yaramadi bu servera. Aç hepsi aç. Gözleri doymaz.



  • Bende yeni başladım oyuna titan serverinde toplasan oynadığım süre 15dk yı geçmez.Bu ne biçim iş hep full hep full
  • ya aynen bende 2 günden beri hiç oynayamadım. gerçektende işin b.kunu çıkardılar. başka serverda hiç oynamadım onların nasıl olduğunu bilsem direkt onlara başlayacağım. yine de giremeyeceğimi biliyorum ama nafile uğraşıyorum.
  • arkadaslar bende size katılıyorum ben daha siteye üye olamıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_5774785/tm.htm bu link e bakarsanız benim derdim de aynı

    l2extreme


    tavsiyeniz için sagolun ben üye olamadım şimdi ise siktir et üyeligi idragon cuma günü geliyormuş mis gibi server sizede tavsiye ederim




  • idragon paralımı?
  • Hala full ya bu nasıl düzen nasıl sistem adam gibi doğru düzgün oynayamıyacakmıyım ben bu oyunu
  • yok kardeş idragon ücretsiz su an kapalı cuma gunu açılacak diye duydum yeni sitesi ortalama 1000 kisi online oynuyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: necrovirus

    yok kardeş idragon ücretsiz su an kapalı cuma gunu açılacak diye duydum yeni sitesi ortalama 1000 kisi online oynuyor



    Diğerleri offline mı oynuyorlar kızma saka yaptım
  • Arkadaslar Adam lara b.k atmaktan vaz gecin bence Adamlar ellerinden geleni yapıyor oturdugunuz yerden oyun oynuyorsunuz 1k-1.5k Online adam oluyor Sadece Titan da Cok ta Fazla talep var servera.Adamlar ne yapabilirlerki.Benim bilgidim Dunyada en hılzı baglantı 100mb per sec.Adamlar Daha yuksek baglantı alamıyorlar mecburen idare edicekler.Adamları suclamayın o kadar.Begenmiyorsan baska serverda oyna.
  • Ya hatırlıyorum belirli bir süre kapatmıştı önceki admin yeni acc almayı. Klandakiler paradise servera geçtiler. gerçi bağış niyetine 5 usd alıyodu kayıtta. Git kayıt ol olabilirsen. Sınırı kadar acc verdi admin. Ne zaman baksan online. Aptallık bende tabi klandan uyardılar ama ben geçmedim o servera. Şimdi yerimizden oturup yazıyoz işte arkadaşın deyimiyle. Ne yapabilirlermiş. Sınırın kadar acc aç milleti mağdur etme. Ama bence daha zararlı çıkarlar. ben s grade satmaya başlayınca parasını yatırıp ebayden silahı alacaktım. Ama bu şartlarda asla olmaz. hatta bu saatten sonra asla bi kuruş vermeyi düşünmem bile bu servera. Peki verenlere ne demeli. hem bağış yaptılar hem oynayamıyorlar muhtemelen. Herkez gidiyor zaten serverdan. Ama aklı başında olan herkes gidiyor. Genesis klanındaydım ve iyi klanlardandı. lvl 79 bir kişi ve lvl 74 üzeri en az 10 kişi vardı klanda. şu anda hiç biri devam etmiyor serverda. neden dersiniz. biz fazla yükseldik artık tadı çıkmıyor diye olabilir mi dersiniz. hani şu oturduğumuz yerden yazdığımızı söyleyen vatandaş acaba ne kadar oynadı düşük rate li serverlarda. Harcanan zamanı ve emeği hayal edemiyor çünkü. He bir de şöyle bi bk. luk oyunda şifrenizi asla değiştiremiyorsunuz. Peh olaya bak. Onu da sanırım char satışı olmasınlar diye yapıyor bu açlar. 20 usd bağış teklif ettim yeni şifre için cevap bile yazmadılar. Gm (cik) lere yazdım blockladılar neden olmuyor diye sorunca. yani ukalalık da diz boyu. Gelin yeni katılın bu servera dertli olun.




  • harika nakurul bu sefer koptum yeni sitesiwww.idragon3d.net cumaya acılacak miş 4 dözle onu bekliyorum önceden 3 server vardı 5x 15x 30x sonradan 10xi eklediler cumaya kac serverle gelir ler bilemem




  • quote:

    Orjinalden alıntı: necrovirus

    harika nakurul bu sefer koptum yeni sitesiwww.idragon3d.net cumaya acılacak miş 4 dözle onu bekliyorum önceden 3 server vardı 5x 15x 30x sonradan 10xi eklediler cumaya kac serverle gelir ler bilemem



    Eyw gönlünü almışımdır umarım


    Abi çözüm yeni server açmaktan ziyade varolanlardaki sorunları min. a indirmeye çalışsalar daha iyi olur aslında.Sorun aynı sorun lag,dc,hile vs.vs. yani mevcut serverlarda bunları çözmeleri daha mantıklı yoksa 5 deyil 500 server olsun yine değişen birşey olmaz.Tabi bunlar düşünceler onlarda düşünmüyor deyildir,zaten imkanlarda bellidir.Bizlerede sabredip beklemek düşüyor.




  • np Nakurul
    arkadaşlar idragon sitesinin adresini yanlış vermişim kusura bakmayın
    işte adresi
    http://www.l2dragon.net
  • sanane adam ıstedını yapar ıstedı kadar player alır ıstedını sokar sız dısarda kalmısınız umrundamı boyun egcenız para vermessenız boyle olur daha dur nasıl nefret etcenız bu oyundan bu baslangıc kurtulus orjınal serverdır kurtulusuda soyluyorum ama hala devam edersenız lıneage degınce ıgrenc dıcenız neden cunku sız belescı ve ıtırazcısınız beles oynuyosan sesını cıkarma barı sen kımsın ?
  • puuuahuuahuauhuauhuauhuau...aynen bende bunu demek istiyorum.ornegın dogana ne kadar modifiye yaparsan yap doğan yine doğandor:)siz bırakacaksınız o oyunu cunku lagdır fulldur bokudur püsüdür delireceksiniz.dogru soyeyenı doqquz koyden kovarlar..sımdı gene delırecekler kızacaklar ama.
  • L2X te sadece 2 gündür yapılan saldırılardan dolayı login serverlarda bi hatalardan dolayı oluşan sorunlar var, (zaten serverları check ederseniz, sanki server başına 4000-5000 kişi oyundaymış gibi gözüküyor) adminler durumu düzeltmeye çalışıyorlar, çünkü olay kendi kendine oluşmuş değil, lideri kıskananların saldırılarından ibaret bir olay. Sonuç olarak kısa sürede giderilecektir diye düşünüyorum, ha bunun dışında zaten TR nin yurtdışı uçmuş durumda olduğundan dolayı 2 gün içerisinde oyuna girsenizde hiçbir şey yapamayacağınızı garanti ederim, ben goodları yakalayıp girdiğim birkaç seferde sadece şehirde oturabildim çünkü Sonuc olarak, büyük ve ücretsiz bir serverda oynamanın da bu şekilde dez avantajları olacaktır elbet, gamesites e bakarsanız ordaki top 200 deki en baştaki server, 10.dan sonraki herhangi bir servera girin, ne full diye beklersiniz, nede oyunda kimseyi görürsünüz
    Kısaca hem serverlar full olmasın, hem lagsız olsun, hem bir sürü insan olsun hem 30x+ vs demeyip ya biraz sabır edip, ortama ayak uyduracaksınız, yada parasını verip retail de 1x in zevkini çıkaracaksınız.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zakuska

    sanane adam ıstedını yapar ıstedı kadar player alır ıstedını sokar sız dısarda kalmısınız umrundamı boyun egcenız para vermessenız boyle olur daha dur nasıl nefret etcenız bu oyundan bu baslangıc kurtulus orjınal serverdır kurtulusuda soyluyorum ama hala devam edersenız lıneage degınce ıgrenc dıcenız neden cunku sız belescı ve ıtırazcısınız beles oynuyosan sesını cıkarma barı sen kımsın ?



    quote:

    Orjinalden alıntı: oKaTaY
    puuuahuuahuauhuauhuauhuau...aynen bende bunu demek istiyorum.ornegın dogana ne kadar modifiye yaparsan yap doğan yine doğandor:)siz bırakacaksınız o oyunu cunku lagdır fulldur bokudur püsüdür delireceksiniz.dogru soyeyenı doqquz koyden kovarlar..sımdı gene delırecekler kızacaklar ama.


    Double dengesizler siz böyle ilerleyin...Şaklabanlıklarınızın dvm ını dilerim..





  • Zakusha o yazdıgın Seyde Para olarak satıyor fln demssin.Yaptıgın olay Karıların altın gunu gibi olmus.Once taksik taksik ode ondan sonra gerial.Gidin ney 1xde cektigin stress sıkıntı.Saclarının rengi.Paran Huzurun.KAC KERE DEDIM PRIVATE SERVER A B.K ATMAKTAN VAZ GECIN ARTIK.ADAMLARA HER AY 15 YTL BAYILAN YOK.Onlara da o kadar para bayılsalar emin ol onlar orginalden daha iyi olabilirler.Yazdıgın hikayede Coluk cocuk isi.Cok sacma birsey(.imzanda olanç)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zakuska

    sanane adam ıstedını yapar ıstedı kadar player alır ıstedını sokar sız dısarda kalmısınız umrundamı boyun egcenız para vermessenız boyle olur daha dur nasıl nefret etcenız bu oyundan bu baslangıc kurtulus orjınal serverdır kurtulusuda soyluyorum ama hala devam edersenız lıneage degınce ıgrenc dıcenız neden cunku sız belescı ve ıtırazcısınız beles oynuyosan sesını cıkarma barı sen kımsın ?


    kardeşim ncsoft tan kaç para alıyorsun bu reklam için??
    iş varsa bende reklamını yaparım bak referans olursun dimi




  • ah sazancıklarım ya...ben ılk konusmama gayet normal bi şekilde basladım...sonra bı baktımkı free de kasanlar cekememezlık gıbı bı tavira girdiler.adam akıllı dedım 2 ay kasarsın sonra kastıgın patlar dıom...ama yok anasını satım basmıyo kafası adam.be salak sen komplexlimisinki buyuk harfle yazı yazıosun.bıde ornek olarak altın günü demiş:)koptuım yaa..senı annen altın gunlerıne goturuyo galıba anlatsana nasıl bıjımıssen oyun hakkında bı bok bılmıosun.bana orjın serverde yanlıslıkla kasmaya baslamıssındır dedın ya..hala unutmuyorum o lafını sazanım yaa..evet yanlıslıkla orjın oyun aldım phuauhuauhu ökkeş yaaa ..kudurun kudurun




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.