Şimdi Ara

Yokmu forumda sitesinin pr si 5-6 olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Belki bizim siteye bir link atarsınız sevabına.

Not pr=pagerank
    http://www.pagerank.net/pagerank-checker/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaverickGizli -- 17 Temmuz 2005, 3:30:40 >

• Burdaki herkes daha yeni site acmıs veya amatordur.Be zannetmiyorum 5-6 cıkıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Burdaki herkes daha yeni site acmıs veya amatordur.Be zannetmiyorum 5-6 cıkıcak

genel konuşma, sadece amatörler yok...

maverick yakında olur kardeş inş, değişim yaparız....
  • donanim merkezi

e-hack.org

bu ikisi 5 pr ye sahip..

sonra 3 ler geliyor sanırsam. bildiğim hussoloji nin blog u vardı birde benim site . 2 ay önce kapadığım turkgaming bile 3 almış

sonra 2 ler var baya .. gtaturk vs..

+ o verdiğin sitede benim pr 0 gözüküyor. rank hits bile 3 diyor ve başka sitelerde. sanırsam o site daha güncellenmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 17 Temmuz 2005, 10:58:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Burdaki herkes daha yeni site acmıs veya amatordur.Be zannetmiyorum 5-6 cıkıcak

genel konuşma, sadece amatörler yok...

Zaten ben amator var demedimki sadece.Genelde amator(sorulardan anlıyoruz) vede yeni acmıslar(onlarda en fazla 2-3)Geri kalan belki 2-3 tane site prsi 5- veya 6dır
  • valla şu anda görünen pr 3 'ün üstündeyse o site iyi demektir...
  • benim site pr4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cepturka.net baya kapsamlı bir site tebrikler....tasarım sanırım mambo ama orta blok dengesiz biraz sanki bu cep portalları için php nuke daha iyi bence...
  • zaten nuke tema tamamen bana ait
  • demek nuke...baya güsel...sorması ayıp googledan nasıl iyi kazanıyor musun?
  • ya nerden bakıtyorum bulamadım özr dilerimwww.nbacafe.net e vewww.bizimkafe.com a bakar mısınız bi vasatlığı görelim
  • bizimkafe 2
    nba 0
  • allah allah bizimkafeye bak sen 1 ayda bauyagı ilerleme var du sunun ana sayfayı bitirem ben.
  • Bu pr hit gibi bişey mi oluyor?Benim kendi sayfamı nasıl öğrenebilirim?
  • http://www.teknobilgi.net Pr=1
    www.onlypagerank.com sitesinden öğrenebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_demirci

Bu pr hit gibi bişey mi oluyor?Benim kendi sayfamı nasıl öğrenebilirim?

www.onlypagarank.com dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 17 Temmuz 2005, 16:06:41 >
  • pr hit değil google ın sıralama sistemi mantığı linke dayalı senin sitenin ismi ne kadar çok başka sitede geçiyorsa o kadar pr in yüksek olur.Mesela 1 sene önce Türkiye de en fazla pr si olan site 5-6 ydı şimdi ise 5-6 değeri ortalama siteler için geçerli bu yüzden sistem değişebilir yakındawww.onlypagerank.com dan öğrenebilirsin sitenin pr sini bu arada www. koymayı unutma değişiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 17 Temmuz 2005, 16:07:08 >
  • PR Yani page rank Google ' ın Sitene Verdiği Değer
    Buradan Öğrenebilirsin
    http://www.pagerank.net/pagerank-checker/

quote:

Orjinalden alıntı: ali_demirci

Bu pr hit gibi bişey mi oluyor?Benim kendi sayfamı nasıl öğrenebilirim?
  • peki türkiyede en büyük değer sitesi nedir?
  • vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 17 Temmuz 2005, 16:42:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.