Şimdi Ara

Yok Yere Sorun Çıkarma Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tam bir şeyleri raya oturtacağım derken.
    İçimden bir ses, bir şeylerin halen daha yolunda olmadığını ve gitmeyeceğini söylüyor.
    Aşırı kompleksliyim mutluyken bile negatif bir şey düşünüp, yok yere mutsuzluk çıkartıyorum bu da moralimin bozulmasına sebep oluyor.

Çok yalnızım, hep yalnız büyüdüm. Ailemle falan oturup sohbet etmişliğim yok.. Annem-babam küçüklükten bu yana ipimi salmış gibi, ders konusunda olsun, bir şeyler yapmak olsun hiç sıkmadılar.
    Uzak bir şehire giderken bile tek başıma gidiyordum, kimseye sormadan. Ben çıkıyorum diyerekten evden çıktım hep.

Şu zamana kadar hiçbir şeyime karışmadılar ? Babam ne yaparsan, kendin için yapıcaksın kafasında yetiştirdi beni hep. Hayatın çalışmaktan ibaret olduğunu, zorluğunu her defasında göstermeye çalıştı. Ama bana zor geldiği için, sürekli kaçmak zorunda kaldım.

Bir şeylerin farkında olmamın bana çok katkı sağlayacağının farkındayım ama, kafamdaki negatif düşünceler beni sürekli olumsuzluğa düşürüyor, o an yapmak istediğim bir şeyi bile yapmak istemiyorum. Boşa vakit öldürüyorum..

• kardeşim şu anda yok yere sorun çıkarıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.