Şimdi Ara

Yok mu run uo serverı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul.uo gecenin 2.30 unda 90 player oluyor yeni açıldı , PH %1 DV kalitesinde bir server bekleriz...
  • SoPlayboy ve Kareyell.
    şöyle söyleyeyim istanbuluo tam 18-20 saat easyuo taming makrosuna bıraktım. Aldıgım gain 1.1. başladıgımda 50 idi şuan 51.1. Sistem güzel kaliteli oyuncuyu çeker ama bunun bir sınırı olmalıdır yani abartılmış birazcık. Tamingi 100lemeye çalıştıgımı düşünün acaba kaç gün sürecek. Ben söyleyeyim tahminen 30-40 gün boyunca aralıksız hergün 24 saat makro bırakırsam 100 lenir heralde. 120yi düşünmüyorum bile. Orada oynamamın sebebi bu zaten böle giderse player kalmaz zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uhur

SoPlayboy ve Kareyell.
    şöyle söyleyeyim istanbuluo tam 18-20 saat easyuo taming makrosuna bıraktım. Aldıgım gain 1.1. başladıgımda 50 idi şuan 51.1. Sistem güzel kaliteli oyuncuyu çeker ama bunun bir sınırı olmalıdır yani abartılmış birazcık. Tamingi 100lemeye çalıştıgımı düşünün acaba kaç gün sürecek. Ben söyleyeyim tahminen 30-40 gün boyunca aralıksız hergün 24 saat makro bırakırsam 100 lenir heralde. 120yi düşünmüyorum bile. Orada oynamamın sebebi bu zaten böle giderse player kalmaz zaten.

hmm evet biraz aşmış
  • benim dedigim cikiyor zor yapmak soru ndegil skilleri stabil yapmak asil konu orda..peace ve musicle kimse ugraşmaz..alcmey nasıl kasıcan yada Düşünsene hırsız charı 2 senede biter..işkence olur resmen diyim..1 hafta sonra 10 kişi kalır orda şahsi görüşüm bunlar ..hepsi aynı degerde olmaz skillerin..

bu arada illhesenar Dungeonalrına baktınızmı rock a falan ankh dungeona kesin boşdur elle atılmadıysa skeloton vardır bol bol :? spawmlar nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakanas -- 18 Temmuz 2008; 1:57:23 >
  • yüzde 5'e çektiler. baktılar olmuo. iyi oldu ama şimdi daha rahat kasılıo tabi yine zor ama abartı değil en azından.
  • Girmediğim,görmediğim serveri burada tartışmak bana düşmez.
  • uhur sen kayip diyarlara baksana bir aslında tam sana göre bir yer..Bir denesene bence..Skilleri falan gör bak cok iyi yapmışlar..Sadece Ultimanın en yeni versiyonu var..Biraz degişik ama ögrenirsen Mondein Legacy bir daha aos a bakıcagını hiç sanmiyorum cünkü aos dan cok daha üstün ve cok daha iyi.Tavsiyemi dinle bak dene bir KD yi
  • www.istanbulo.com adminler siteed ve oyunda herzaman . gunde 7 8 den asagı quest olmuo ph % 5 e cekildi ve deişmeyecek . kaliteli server diodun vardı dahası dier serverlarda 2 gunde kasıp 3 . gunde artı mı dusurcen barbed mi cıkaracan sonra oyunun zevkıne bakacan he gel buraya daha ii sini bulamazsın .ayrıca serverın kapanmasına 1 yıl var[belkıde kapanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drakanas

Mondein Legacy istiyorsan en kaliteli player toplulugu .ve edit olmuyan tek yer sahsi görüşüme göre kayıp diyarlar 70 80 kişi var.canlı log yayaını var server acıldıgı dakikadan beri log yayını var.Cok eski DV ..ilk wou daki efsane oyuncuların hepsi orda..ayrıca Cidden Script olarak türkiyede en iisi .osiye bire bir gidiyorlar.Bütün elf dungeonları çalışıyor.Lost realms ne ya gördügüm en kötü yerdi..Bütün dungeonların spawmları elle atılmış illhesenar daki bütün dungeonlar dolu..Wou da oynadıysan odhinn leri bilirsin ..Sonra krunded lar Brianlar,Dv deki tassadar doranlar,hermesus ve tabikide knights Of wind ler hepsi orda ..
    www.kayipdiyarlar.com gir bak incele hoşuna gitmesse girmessin..
    yalnız script oalrak cok üstünler demise gibi aynı osiye bire bir gidiyorlar.

site kapalı hoca.

• Yooo gayet açık..
  • Senin web browser baglantinda bisi olmali ki site acik hep hem 2005 den beri acik sürekli :)..kendi makineni gözat ters giden bisi olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.