Bildirim
YÖK dediğini yapar obp olacaktır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
obp olacağını herkes biliyor. ortalığı karıştıranlar, donanımhaberdeki olimpiyatçılar bir de meşhur türk medyası. -
Totem mi bu -
danıştay ın dediği kafana göre hareket edersen dava gelirse bu şekilde karar veririm diyor.Gerekçeler de yasanın arkasında duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: artariel
obp olacağını herkes biliyor. ortalığı karıştıranlar, donanımhaberdeki olimpiyatçılar bir de meşhur türk medyası.
Banada oyle geliyor basin bile kulaktan dolma is yapiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 18 Temmuz 2012; 14:22:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: artariel
obp olacağını herkes biliyor. ortalığı karıştıranlar, donanımhaberdeki olimpiyatçılar bir de meşhur türk medyası.
benim anlamadıgım 2 yıl mat. olimpiyatı yaptım 36 soruda 16 net ilk 45 e sokardı türkiyede.
mezun olmak için ortalama bu sınavlarda 100 üstünden 50 almak lazım buda 36 üstünden 18 gibi düşünülür.
ee o zaman bu adamların hepsi başvursun olimpiyata madalya alsınlar 30 ar falan ek puan alsınlar ne dert ediyorlar :)
benim kızdıgım ömrü hayatında olimpiyat yapmamış adamların olimpiyat lafını ağızlarında gevelemesi -
beyler bende obp tarafım bana aobpyi getirecekler gibi geliyor ha obp devam derse iyi olur tabiki simdi oturup beklemek lazım o zamanda %99 aobpydi %1di biz kazandk bu sefer bakalım ne olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: uğur71
danıştay ın dediği kafana göre hareket edersen dava gelirse bu şekilde karar veririm diyor.Gerekçeler de yasanın arkasında duruyor.
yasa baştan ofsayt tamam ilerki yıllar için obp diyor ama bu yıl uygulanacak puan sistemini yök karar versin diyoryök karar veriyor obp diye.bu sefer danıştay iptal ediyor .bu nasıl bir durum bilen biri yok mu yav:S -
Ayni adalet gecen sene sifre yok dedi oncelikle bunu hatirlaym bir diger soru icin totem degl banada aobp daha iyi AMA tahminim bu yonde
YÖK OBP'nin adalet olduğunu savunuyorsa karardan OBP çıkacaktır.
şimdi aobp ye dnülürse seneye grecek olanlarda aobp isteyecek yök buna izin vermez
-
quote:
Orijinalden alıntı: A Beatiful Mind
şimdi aobp ye dnülürse seneye grecek olanlarda aobp isteyecek yök buna izin vermez
haklısın -
danıştay'ın kararı birilerinin iddia ettiği gibi yök'e engel çıkarmadı, neden uygulamayı değiştirsinler ki -
Eğer yök danıştayı görmezden gelip obp ile sonuç açıklarsa, obp davaları kesinlikle yeniden açılacaktır. Obp davalarının şimdilik düşme sebebi, zaten TBMM nin aldığı kararda aobp nin uygulanacak olmasıdır.
Sonuçta YÖK aobp ile açıklarsa herşey normal olacaktır. (Yayınlanan ilk kılavuzdaki gibi)
Fakat obp ile açıklarsa, YÖK ve ÖSYM ye yüzlerce dava açılacaktır, ve eminim ki bu davalar sonucunda, sonuçlar iptal edilip aobp li sonuçlar tekrar açıklanacaktır. Çünkü danıştay aobp yanlısı tutumda. -
Evet YÖK Ronaldinho ile de anlaşmış. -
Danıştay başçavuşun eşşeğimi -
quote:
Orijinalden alıntı: bugli
Eğer yök danıştayı görmezden gelip obp ile sonuç açıklarsa, obp davaları kesinlikle yeniden açılacaktır. Obp davalarının şimdilik düşme sebebi, zaten TBMM nin aldığı kararda aobp nin uygulanacak olmasıdır.
Sonuçta YÖK aobp ile açıklarsa herşey normal olacaktır. (Yayınlanan ilk kılavuzdaki gibi)
Fakat obp ile açıklarsa, YÖK ve ÖSYM ye yüzlerce dava açılacaktır, ve eminim ki bu davalar sonucunda, sonuçlar iptal edilip aobp li sonuçlar tekrar açıklanacaktır. Çünkü danıştay aobp yanlısı tutumda.
ygs de şifre var diye 100lerce dava açıldı peki bir işe yaradı mı ??
-
quote:
Orijinalden alıntı: bugli
Fakat obp ile açıklarsa, YÖK ve ÖSYM ye yüzlerce dava açılacaktır, ve eminim ki bu davalar sonucunda, sonuçlar iptal edilip aobp li sonuçlar tekrar açıklanacaktır. Çünkü danıştay aobp yanlısı tutumda.
ya ben şunu anlamıyorum biraz önce de belirttim yasa topu bu yıl için yöke atmıyor mu yökün dediği yapılsın demiyor mu?
Benzer içerikler
- polar apolar nasıl anlaşılır
- üçgende merkezler
- tübitak ek puan ne kadar
- psikoloji okumak pişmanlık mi
- nesin matematik köyü rezaleti
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X