Şimdi Ara

Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Osmaniye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sevdiğim gözüm gibi baktığım telefonumu satıyorum bir üst modellerinden alacağım.Bu güne kadar gözüm gibi baktım hiçbir sorunu yoktur.Yazılımsal olarak modlanmıştır.Acoustic , camdriver , paketler vs vs. Ürün full kutuludur bütün abaratları mevcuttur.

Garantisi bitmiştir.O kadar temiz kullandım ki sadece ekranda kılcal çizikler mevcuttur , bu çizikler de sadece güneş ışığına yatay tuttuğunuzda görünür.kasası orjinaldir.Piyasadaki satıcıları çok temiz derler fakat telefon dökülür.Gözlerinizle görün diye fotoğraflarını ekleyeceğim , ayrıyeten bu telefonla çekilmiş fotoları da ekliyorum ne kadar canlı ve keskin renklere sahip olduğunu iyice anlayın diye..

Temizlik her insana göre değişir.Temizlik yönünden bence 10 üzerinden 9.8 alır.

Camdriver atarak foto kalitesini kat kat arttırabiliyorsunuz, acoustic te cabası. zaten bu ilanı okuyan bu özellikleri biliyordur mutlaka.

Telefona 380 tl istiyorum

işte fotolar ;

aşağıdaki görüntüler de telefonun ekran görüntüleri içindeki yazılımın ne kadar değiştiğinin ve güzel görünüme sahip olduğunun bir kanıtı "yazılımın en son hali" :

Aşağıdaki fotoları ben kendim çekmiştim inanmayan fotoları bilgisayara kaydettikten sonra sağ tık > özellikler > exif bilgileri ya da ayrıntılardan ulaşıp bakabilir kamera modeline..

Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera  Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera  Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera  Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera  Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera  Yok Böyle Temizi K850i - Cyber Shot 5 mpixels Camera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 28 Şubat 2010; 15:55:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefona gerçekten çok temiz bakmıssın ama 380 abartı bi fiyat bence bunun üstüne az daha koyup c901 alınabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

telefona gerçekten çok temiz bakmıssın ama 380 abartı bi fiyat bence bunun üstüne az daha koyup c901 alınabilir...

+1500 birde başlığa "yok böyle pahalı fiyat" da eklersen daha iyi olacaktır.. ciddi anlamda pahalı hocam..
  • neden abartı olsun? piyasada temiz dedikleri k850i lerin kasalarının hurdaları çıkmış.ve 350 300 civarı satıyorlar benim böyle temizlikte bu fiyata satmam çok mu anormal bi durum? hemen girip kafanıza göre yorup yapıyorsunuz yani bu kadar olur

Hurda olup 300 deseydim normal mi olurdu? Alan adam Asya Telekom'dan gidip 75 TL de kasaya verecek 380 olacak yine aynı kapı? İyice düşünüp yorum yazın derim

Yani c901 alan gidip c901i alır , K850i almak isteyen gelir k850i alır zevk meselesi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 28 Şubat 2010; 16:05:58 >

• kardeş bence fiyat çok iyi..aynı telefondan bende vardı hatta kasasıda yıpranmıştı 385 e sattım sahibinden com.da bunlar ölücüler 200 yazsaydın az yazdın demezler yada kendi malları olsa 400 e satar lar almıyacaksanız adamın satışına engel olmayın yalandan da yorum yazmayın.. abartılıymış evet abartılı doğru ama fiyatı değil özellikleri..hayırlı satışlar birader bence kesinlikle bu kadar temizini daha aşşagıya çekme fiyatı 350 ye de var telefon ama telefon denirse millet olmuş çakal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aymina_55 -- 28 Şubat 2010; 16:04:05 >
  • Hocam çekmem zaten bi de alanın saygısına, sevgisine , kişiliğine bağlı fiyatı çekmek.Yani sahibinden de az mı görüyoruz hurda k850i leri.Telefon dökülüyor döküldüğü halde 300-350 istiyorlar kapış kapış satılıyor ki sen o fiyata satmışın ve benimki kadar da temiz olmadığını söylemişin zaten.Diğer söylediklerin de de haklısın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

Hocam çekmem zaten bi de alanın saygısına, sevgisine , kişiliğine bağlı fiyatı çekmek.Yani sahibinden de az mı görüyoruz hurda k850i leri.Telefon dökülüyor döküldüğü halde 300-350 istiyorlar kapış kapış satılıyor ki sen o fiyata satmışın ve benimki kadar da temiz olmadığını söylemişin zaten.Diğer söylediklerin de de haklısın hocam

biz sadece çabuk satılması açısından tavsiyede bulunduk hocam.. gene söylüyorum fiyatta ciddi oranda abartılı.. temiz(çizikleri var ama temiz gerçekten) forumda 280 liraya satıldı.. kullanılacak kadar kötü değildi yani.. sıfır kasa alsa adam 70-80 lira seninkinden daha ucuza gelir.. telefonun ederi benim gözümde 400 lira da olsa piyasası böyle yapacak birşey yok.. gne de hayırlı satışlar dilerim.. umarım kısa zamanda satılır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mal sizin istediğiniz fiyata satarsınız...isterseniz 1000 lira isteyin...ancak

centerland daki k750 gibi olmaması için fiyatta revizyon şart... arkadaş 3 yıldır satmaya çalışıyor k750 yi... ayrıca 380 liraya n79 alınabilirki k850 den üstün bir cihazdır....

şunuda eklemek isterim 3-4 ay kadar önce full kutulu ve garantilisini 290 liraya aldım...bu kadarda temizdi... sonra güç bela 320 liraya zor sattım...

ha dersenizki mal benim arkadaş ister satarım ister yakarım... oda sizin bileceğiniz iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

biz sadece çabuk satılması açısından tavsiyede bulunduk hocam.. gene söylüyorum fiyatta ciddi oranda abartılı.. temiz(çizikleri var ama temiz gerçekten) forumda 280 liraya satıldı.. kullanılacak kadar kötü değildi yani.. sıfır kasa alsa adam 70-80 lira seninkinden daha ucuza gelir.. telefonun ederi benim gözümde 400 lira da olsa piyasası böyle yapacak birşey yok.. gne de hayırlı satışlar dilerim.. umarım kısa zamanda satılır..

Bu nasıl çabuk satılma sizler böyle herşeye karışırsanız bu forumda ne satılır ki?

@wehby

290 a almış ve benimki kadar temizmiş? Helal hoş olsun.İyi almışın o fiyata tekrar alabilirsen ben sana telefonumu bedava vereceğim. linkini at buldugun hurdanın.Eğer benim hurda kadar temizse sana göndereceğim telefonu ? Bekliyorum

Alan alır almayan almaz.Fiyatı beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu kadar basit.Almayacaksınız neden mesaj atıyorsunuz onu anlamış değilim? 2000 tl lik telefonu sıkışıp 1000 tl ye veya 1000 tl lik telefonu sıkışıp 500 e satan da var? İşte o adamın durumuyla benim durumumu bir tutamazsınız.Öyle fırsatlar binde bir bulunur.

• burda çok bilmişlik yapmışsın hurda k850ye 300-350 isteyene biz fiyatın iyimi diyoruz? hurda döküntü(kasa olarak) k850nin edice 230-250dir senikinin ederi mak 320 demedi deme ;)

300e telefoncudan elimle görerek alma imkanım vardı sırf arkasında bitane çizik var diye almamıştım sen düşün artık bunu aciliyeti olsa telefoncuya satmaya kalksan verice 200liradır telefoncular 300-350 civarına satarken senin nekadar temiz olursa olsun 380 gibi bi fiyat çekmen abartıdır ilan yoruma açık bende yorumumu yazdım istedin fiyatı yazabilişrsin bende yorumumu yazarım olur biter ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 28 Şubat 2010; 17:20:09 >
  • YAAA HELAL OLSUN TELEFONU ÇOKK TEMİZ KULLANMIŞŞ SANKİ ALMIŞ İKİ YIL BEKLETMİŞŞŞŞ BEN SANKİ BU TELİ DAHA ÖNCEDE GÖRDÜM BU KADAR TEMİZ DEİLDİ SANKİİ
  • Telefonu başka bir site aracılığıyla sattım...Konu silinebilir , siz de yırtın kendinizi

• HE WALLA KESİN SATMIŞSINDIRR KARDEŞŞŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutakın

HE WALLA KESİN SATMIŞSINDIRR KARDEŞŞŞ

• Fiyat gayet normal. Bu temizlikte cihaz bulmak zaten imkansız.
  • Hocam ilanı yoruma kapatın diyecektim ki sattım demişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutakın

HE WALLA KESİN SATMIŞSINDIRR KARDEŞŞŞ

he valla kesin sattı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.