Şimdi Ara

yok böyle bişi sorunu çözene helal olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: benkellerman

quote:

Digitürk çanağı olduğuna eminmisiniz?

Eutelsata bakan digitürk çanağı varsa eutelsat kanal kurulumu yaptığınızda kanalları bulması gerekir normalde başka birşeye ihtiyaç yok.

Cihazınızın marka modeli nedir? Normal vestel-humax hd cihaz mı yoksa sagem plus cihaz mı var?

turksata bakan çanak var diyorlar çıktım baktım diji yazıyor çanağın ucunda ablemi falan var ama yönlerden anlamıyorum
    cihaz hd dijitürkün dt 9102 hd

Bi fotoğraf çekin bakalım yarın sabah görelim :) Bazen digitürk çanağını kafalarına göre hotbirde çeviriyor site yönetimi.

öle olsa başka dairede kendinden uydulu tvde dıjısi olan daire var o izliyorum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkellerman -- 6 Şubat 2015; 22:54:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eutelsata bakan digitürk çanağı varsa eutelsat kanal kurulumu yaptığınızda kanalları bulması gerekir normalde başka birşeye ihtiyaç yok.

Cihazınızın marka modeli nedir? Normal vestel-humax hd cihaz mı yoksa sagem plus cihaz mı var?

turksata bakan çanak var diyorlar çıktım baktım diji yazıyor çanağın ucunda ablemi falan var ama yönlerden anlamıyorum

Bi fotoğraf çekin bakalım yarın sabah görelim :) Bazen digitürk çanağını kafalarına göre hotbirde çeviriyor site yönetimi.

öle olsa başka dairede kendinden uydulu tvde dıjısi olan daire var o izliyorum diyor

İzliyorda eutelsat üzerindeki yayınları mı izliyorlar onu kontrol ettiniz mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Ayrıca kutunuz plus/plus iq değilse mh sen turksata da actirirsaniz kutunuzu( bu yapılabiliyor) Turksat kolay kurulumunda sırasıyla tum turksat kanallarını da bulur kutu

biraz daha detaylı yazarsanız belki yapabilrim

Arayın müşteri hizmetlerini hava şartalrı sebebiyle Eutelsat anteninizin kablosunun koptuğunu kendinizin bunu değiştireceğini bu süre zarfında uydu alıcısını mevcutta bulunan turksat antenine bağlayıp normal kanalları izlemek istediğinizi söyleyin.Kutu da turksata bağlı olsun bu süreçte.Ardından size bir sinyal gönderecekler onun ardından turksat kolay kurulumu yapınca kutu turksat kanal sıralamasıyla kanalların tamamını bulacak.Bunu bizzat bu yöntemle 9102 modelli kutumda sadece merakımdan yaptırdım bu oluyor eğer olmaz falan derlerse kapatıp telefonu tekrar tekrar arayın yapan birine denk geleceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İzliyorda eutelsat üzerindeki yayınları mı izliyorlar onu kontrol ettiniz mi?

hayır onu kontrol etmedim onu ayarlayan şahsa sordum turksat yönünden yayını alıyor demişti

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    ilginç bir yöntem ama belgesel paketim aktif olurmu o zaman
    Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 2 usta geldi baktı adamlar para mara almadan kaçtılar
    bu nasıl iş anlamadım biri sinyal seviyesini konrtrol etti makinayla kabloda sinyal zayıf dedi
    ancak normal uyduyla izliyorum (nextstar)
    o yüzden babayiğit aranıyor diye yazdım... hakket bende anlam vermiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkellerman -- 6 Şubat 2015; 23:12:47 >
  • benkellerman B kullanıcısına yanıt
    Eutelsatta belgesel varsa açılıyor ama Eutelsatta film paketiniz varsa Turksatta ki film kanalları açılmıyordu mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aboneliğim eulsat üzerinden , merkezi sistemden kabloyu çekiyorum çektiğim yerde 2 çanak var biri diıji biri normal

eğer antalyada yaşıyosan takas yapalım :P bende eutelsata geçmek istiyorum. süperlig hariç hepsi açık.

yada istanbuldaysan beşiktaş bursa maçı için avrupa yakasına gidicem. her türlü takasa açığım eutelsatttt kalp kalp kalp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysions -- 7 Şubat 2015; 0:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.