Şimdi Ara

yok artık tıp kontenjanları uçmuş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesi diplomalı işsiz yapmaya çalışıyorlar. Rusya da olduğu gibi. Hatırlarsanız SSCB çöktüğünde Türkiye'yi istila eden nataşaların bir çoğu doktor, mühendis ve öğretmendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Beyler şimdi İTÜ'de İngilizce yazmayan bölümler kapandı mı? Hani dikkat ettim, İng kontenjanları Türkçe'ye de eklenmemiş. Bir problem mi var anlamadım.

Kontenjanları değişmediği için koymamışlardır.

Kapandı dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler şimdi İTÜ'de İngilizce yazmayan bölümler kapandı mı? Hani dikkat ettim, İng kontenjanları Türkçe'ye de eklenmemiş. Bir problem mi var anlamadım.

sadece kontenjanları değişen yerler yayınlanadı, durumu ben de fark ettim elektrik müh. ve ehm nin ingilizceleri kapatılmış
    sanki elektrik müh. fazlalığı var tam tersine piyasalar elektrik müh. arıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

herkesi diplomalı işsiz yapmaya çalışıyorlar. Rusya da olduğu gibi. Hatırlarsanız SSCB çöktüğünde Türkiye'yi istila eden nataşaların bir çoğu doktor, mühendis ve öğretmendi.

doktor öğretmen olup, türkiyeye gelip bakıcılık yapıyorlar
  • Hukuk kontenjanı da artar. Onları da içeri alıyorlar çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

quote:

Kapandı dostum.

Hocam ben 15-20 k dayim . Yldiz teknik -koc %50 dusunuyorum . Bana yarari olur mu hu kontenhanlarin ? Sonucta muhendislik yazacaklatin tip diş tercihleri tutarsa 2000 gerri gider mi

10 knın altındaki mühendislikler 2k civarı düşer.

• Ya yalnız doktorlara her zaman ihtiyaç vardır artması bence iyi de olmuş sonuçta ülkenin doğusunda bir sürü doktorsuz yerler var ayrıca yabancı kontenjanla alınacağına kendi ülkenden çıksın daha mantıklı hem asistanlık kadrolarını da artırırlarsa asistanlık sürecinde doktorların yükleri de hafifler ama maaşları konusunda ne olur bilemiyorum..

• 5 sene sonra tıp ta işletme gibi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mehor

hocam bu medenıyet unı devlet mı

medipol özel ama medeniyet devlet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

Ya yalnız doktorlara her zaman ihtiyaç vardır artması bence iyi de olmuş sonuçta ülkenin doğusunda bir sürü doktorsuz yerler var ayrıca yabancı kontenjanla alınacağına kendi ülkenden çıksın daha mantıklı hem asistanlık kadrolarını da artırırlarsa asistanlık sürecinde doktorların yükleri de hafifler ama maaşları konusunda ne olur bilemiyorum..

Asistanlık kadroları da mı artsın hocam ne dediğinizin farkında mısınız
  • Hangi siteden baktınız hocam
  • Doktorluk da mühendisliğin yolundan gidiyor, her yer işsiz doktor dolacak yakın tarihte. Hükümetin yeni anlayışı bu, herkes üniversite mezunu olacak.
  • mühendisliği batırdılar bari tıpı da batırsınlar da şartlar eşitlensin. mühendisliklere yazık değil miydi sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

Ya yalnız doktorlara her zaman ihtiyaç vardır artması bence iyi de olmuş sonuçta ülkenin doğusunda bir sürü doktorsuz yerler var ayrıca yabancı kontenjanla alınacağına kendi ülkenden çıksın daha mantıklı hem asistanlık kadrolarını da artırırlarsa asistanlık sürecinde doktorların yükleri de hafifler ama maaşları konusunda ne olur bilemiyorum..

Neden hocam? Hayır ben şöyle düşündüm gün aşırı nöbetler tek asistan bir sürü duruma yetişme durumu fln insanlar buna da isyan etmiyor mu tek asistan olacağına bir kaç asistan olursa kendi yüklerini hafifletirler. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

mühendisliği batırdılar bari tıpı da batırsınlar da şartlar eşitlensin. mühendisliklere yazık değil miydi sanki?

+ 1 öğretmenlikleri ve müdendislikleri mahvettiler . artık tıpçılar çeksin biraz da insan kalabalığı iş bulmanın zorlugunu yaşasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

mühendisliği batırdılar bari tıpı da batırsınlar da şartlar eşitlensin. mühendisliklere yazık değil miydi sanki?

+ 1 öğretmenlikleri ve müdendislikleri mahvettiler . artık tıpçılar çeksin biraz da insan kalabalığı iş bulmanın zorlugunu yaşasınlar.

Niye kardesim zevk mi alican doktorlar işsiz kalinca ?

• quote:

quote:

Sadist misin yahu? Senin zihniyetindekilere müstehak demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

quote:

Sadist misin yahu? Senin zihniyetindekilere müstehak demek ki.

sadistim dostum serbest piyasa ekonomisi tıpçılar da çeksin biraz bakalım yok öyle artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

Neden hocam? Hayır ben şöyle düşündüm gün aşırı nöbetler tek asistan bir sürü duruma yetişme durumu fln insanlar buna da isyan etmiyor mu tek asistan olacağına bir kaç asistan olursa kendi yüklerini hafifletirler. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

Gün aşırı büyük bir sıkıntı o konuda bir şeyler yapılmalı ama asistan fazlalılığı çok zordur şimdi bile asistanlar yetersiz eğitim verildiğinden şikayetçi drtus'ta bu konuyla ilgili konulara ulaşabilirsiniz hocam mevcut durum artarsa bu sefer vaka sıkıntısı yaşanır

• Bu ülkede sağlık alanı kolay kolay işsiz kalmaz rahat olun. Her sene böyle yapsalar bile en az 20 sene sorun olmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.