Şimdi Ara

yok artık 125 tl mi daha neler.... sıfırdan nokta farksız. sıfır diye hediye et rokr e6 touchscreen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR NİŞANLIMIN BOŞA ÇIKAN TELEFONU SATILIKTIR

MOTOROKR E6 DOKUNMATİK EKRANLIDIR LİNUX İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİPTİR. ÖZEL MÜZİK TUŞLARI İLE DONATILMIŞ SÜPER BİR TELEFONDUR.

DİPNOT: ROKR SPEED YAZILIMI YÜKLENMİŞTİR QWERTY KLAVYENİN YANI SIRA NORMAL TELEFONDAN YAZAR GİBİ SMS YAZMANIZI SAĞLAYAN FİNGERPAD ÖZELİİĞİ MEVCUTTUR

SIFIRDAN FARKSIZDIR 4 AYLIKTIR

TELEFON

ŞARJ ALETİ JİLATİNİ ÜZERİNDE

DATA KABLOSU

VE 1 GB KARTI MEVCUTTUR

TELEFON NOKTA ÇİZİKSİZDİR. FİYAT ACİLİYETTEN 125 E DÜŞMÜŞTÜR ACİLİYET KALKINCA FİYAT ERKİ HALİNE DÖNECEKTİR.

SIFIRDAN FARKINI VE BU FİYATA BÖYLE TEMİZİNİ BULURSANIZ ALIN CİHAZ BEDAVAYA SİZİN OLSUN

PM ATMAYIN OKUYAMIYORUM ÇOK YOĞUNUM LÜTFEN 0506 507 27 04 DEN BANA ULAŞIN

RESİM ORJİNALDİR.

yok artık 125 tl mi daha neler.... sıfırdan nokta farksız. sıfır diye hediye et rokr e6 touchscreen

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 13 Mayıs 2010; 7:43:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM ATMIŞ BAZI ARKADAŞLAR CEVAPLADIM...

telden sms veya çağrı yolu ile uraşırsanız sevinirim bahar şenlikleri dolayısı ile aşırı yogun bir tempoda çalışıyoruz.

bulunduğunuz ili gönderip elden alma imkanı varmı demeyin elden alma imkanı var ama tabiyki afyondan.

kalkıpda 125 tl lik bir telefon için ilinize gelip alışveriş yapamam takdir edersinizki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 13 Mayıs 2010; 0:33:54 >

• vay bee süper fiyat...

benim k770i satsam forumdan hemen alırım bunu :)

telefoncuya 120ye vermek hiç içime sinmiyo yoksa direk vericem telefoncuya :D
  • teşekkürler 5800 alınca fazlalığa çıktı.. ondna fiyat böyle gerçekten motorolaların 2.ellerinin bu fiyata bile gitmemesi düşündürücü ya millet moto sevmiyor yada millette para yok :)

ALLAH HERKESİN CEBİNİ PARA İLE DOLDURSUN İNŞALLAH :)

• hello moto ...
    amerikan telefonu ... güzel bi telefon ... sonuçta o bir MOTOOOOOO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.