Şimdi Ara

handful of nothing'in yks24 günlüğü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkurler, deneme analizi yapacaktım da video cozumlerini bulamadim ona bakiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okul açılana kadar bitirmek istediğim konulardan bir program hazırladım malum iki hafta kaldı. bayaa yoğun bir şey oldu 1.5 hafta boyunca bol bol konu çalışması ve soru yapacağım.

bu arada rutine ayt fizik de ekledim. zaten soylemistim. 1 günde ayt mat, tyt mat,geo ve ayt fizik bulunuyor. geceleri de ayt biyoloji okuyorum.

uzun ve yoğun disiplin gerektiren bir yola giriyorum yarından itibaren, şans dileyin. bu konuları okul açılmadan bitirirsem sene içerisinde çok rahat edeceğim.

• bs problemler ve cap fen denemelerim geldi. ikisi de cillop gibi. bsyi daha kalın diye bekliyordum ince olması iyi 1 ayda ham yaparim.
    her gün tyt fen denemesi atiyoz artık çarşamba da köye gidiyom

• Hocam biraz cozdukten sonra cap fen denemeleri hakkinda bilgi verebilir misiniz? Begeninize yonelik.

• tabii ki. biraz göz gezdirdim hoş duruyor

• güncelleme:

bayadır yoktum
    dershaneye bir kac gündür gitmiyorum, orjinalin ve 345in problemler kısımlarını eritmeye calisiyorum su siralar

bugün de 8 saat çalıştım

okul dönemi için de programım kafamda hazır sayılır, bitecek konu hedefleri var, tyt fen çalışacağım.

Türkçede netlerim arttı, 11de 30+ iken yazın 26 29lara düşmüştüm. dün çözdüğüm denemede 33 6 geldi. benim icin iyi bir sayi (dil bilgisi eksiklerimi dusunursek)

dil bilgisi demişken dil bilgisi eksiklerimi de kapatıyorum yavaş yavaş

Türkçedeki net artışının sebebi ise %99 ihtimalle soruları hızlı ve kafamdaki sesle okumadan yüzeysel bi sekilde okumamdi. sorunun detaylarında boğulup her kelimeyi anlamaya çalışırken daha az net yapıyordum. 40 soru 37dkda cozdum. (yine çok iyi bi denemede 1 saatte cozmustum bi sefer)

şu anlık böyle okul açılınca 12 konularını önden götürücem hatta başladım bile. (logaritma vs)

eylul ortasi gibi guncellerim görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 9 Eylül 2023; 11:22:21 >

• okulun ilk günü updatei

bugün okul vardı hic ozlemedigimi farkettim
    sınıfta çok da iyi bir rekabet ortamı yok, ben kendimi kötü görmeme rağmen aralarında en iyilerindenim

yanıma caliskan tip hedefleyen (ve muhtemelen kazanacak) sira arkadasi sectim

bugün yaptiklarim: ilk gün diye eve gelip 3 saat yattım valla. 7 gibi çalışmaya başladım. tyt fen çalışmaya başladım. önümüzdeki 1.5 ayda bitecek gibi duruyor .

.geo 1 video
    .2 saat ozcan aykin tyt fizik 4 video ediyo glb
    .tyt biyo organik inorganik tekrar ettim, normalde konuyu biliyorum ama canlilarin temel bileşenleri çok unutulan bir konu
    .okulda da bolca problem ve paragraf çözdüm

okuldaki çalışmam muhtemelen 1 saatten fazladır ama 1 saat kabul edicem, onu da eklediğimizde bugün 5 saat bi çalışma yaptım.

tam yatmadan önce de bardak kırdım.

iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 12 Eylül 2023; 0:50:31 >

• Hocam canlıların temel bileşenleri için size vereceğim tavsiye şudur, bir veya iki kaynak belirleyin kendinize (önerim 345 ve palme), sonrasında haftada 1 gün belirleyip bu konudan 1 saat gibi bir süre boyunca soru tarayın, fakat soru tararken dikkat etmeniz gereken husus yanınızda bir not defteri bulundurmanız. Her soruyu çözerken sorularda bilmediğiniz/karıştırdığınız/aklınıza kazımak istediğiniz noktaları bu not defterine not edin, bu şekilde 1 saatlik periyodu tamamladıktan sonra yine haftada 1 gün belirleyip belirli bir sürede bu notları tekrar edin, emin olun çok sağlam noktaya gelecektir konu.

• i am devoud kullanıcısına yanıt
    tesekkurler tavsiyeleriniz icin suan palme ve meb kitaplarindan ilerliyorum (9. sınıf ve 3 adim) ciddi gereksiz yanlışım çıkıyor biyodan can sıkıcı bir durum

• 15.09.23
    sınav senesi bittikten sonra geri dönüp buraları okuduğumda nasıl olcak merak ediyorum o yüzden guncelliyorum

biraz okulla beraber düzene oturdu sayılır, istediğim saatlere çıkamıyorum sadece. sabah 1 saat erken kalkmayı denicem bundan sonra. okulda 1 saat, evdekiyle beraber de toplam 6 7 saat çalışmış oluyorum.

okul ve yol çok yoruyor beni özellikle yarın da dershane varmis 8.30da 6 ders ne 💀 ders çalışma engelleyici resmen.

bugün de çok yorgundum, eve gelince vurdum kafayı yattım 9 da kalktım zaten. aşırı yorgunum o yüzden bugün kısa bir çalışma yapicam 1 2 video.

günün şarkısı: grimes- shinigami eyes

• arada böyle günün şarkısı at hocam dinleriz

• animekizicanavari kullanıcısına yanıt
    atarız yeter ki isteyin hocam

• 17.09.2023
    -orjinal kesir problemleri bitti
    -yaklaşık 3 4 test geometri dik ucgen
    -kimyada yanlışlarımı kontrol ettim
    -31 paragraf 2 veya 3y
    -kimyasal türler arasi etkileşimlere hafif bir giriş yaptım

yaklaşık 7-8 saat olması lazım

günün şarkısı: tokio hotel- don't jump

• handful of nothing'in yks24 günlüğü

ben buymusum arkadaslar

• kalsin burda yillar sonra bakariz...

handful of nothing'in yks24 günlüğü

• 20.09.2023
    2 gündür hastaydım çalışmadım o yüzden bugün bi geri döndük tempoya
    -ödevim olduğu için bölme bolunebilme calistim 3 saat + test
    -sayı kesir problemlerinden anlamadığım ve zor soru olan videoları izlemeye calistim ama sarmadı yarın yapicam
    -görkem hocayla 1 saat kimyasal türler arasu etkileşimler(çok keyifliydi)
    -biyoloji konu okuması (karbolar-lipitler-proteinler) tekrar yaptık
    -3 adım tyt biyodan testlerini çözdüm
    -biraz da zaman geçsin diye az bişey paragraf çözdüm. paragraf çözmekten nefret ediyor falan olabilirim

toplam 7.5 saat oldu

günün sarkisi: youngest daughter- superheaven taktım bu aralar buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 21 Eylül 2023; 0:58:58 >
  • iyi çalışmalar

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

• 24.09.23
    -tyt biyo hücre çalışması tekrar
    -canlilarin sınıflandırılması giriş
    -fonksiyonlar bileşke fonksiyon, ters fonksiyon (hala üstünde durmam gerekiyor)
    -en son 345 tyt mat denemesi cozuyodum da cok uykum geldi yarısını cozdum...

saat tutmadım bugün genel durumum ise toparlanmam lazim özellikle geometri konusunda son bi kaç gündür geçirdiğim hastalık vs o bu şu dağıttı beni baya sürekli düzeni oturtucam yakında

burayı daha az güncellemeyi düşünüyorum(bunu diyip ertesi gun yazicam muhtemelen tekrar) tercihen konular bittikçe, her gün yazmayınca yük oluyor çünkü insanın sırtına biliyorum seviyosunuz bu günlüğü ama maalesef

günün şarkısı da yok bugün içimde kalıyor o yüzden HAFTANIN şarkıları:

-ihtimallerin heyecanına üzülüyorum-buyuk ev ablukada
    -sen anla- özlem tekin
    -eskidendi çok eskiden- sezen aksu
    -baskasi mi var-ferdi ozbegen
    -gidenin dostu olmaz-gripin
    -dont jump-tokio hotel
    -a song for you-donny hathaway
    -zombie- the cranberries

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 25 Eylül 2023; 17:13:46 >

• bir kac gundur yaptiklarim
    -biyoda unite bitti palme 4 test geri kalanları da çözerim hafif hafif
    -kimya etkileşimler
    -problemde artık hizlandik çok şükür
    -cembersel hareket birazcik temel oluşturdum, hafta içi onu calisicam+ogm testleri muhtemelen 345ten de temizlerim
    -elektrokimya da aynı şekilde
    -birazcık paragraf apotemi paragraf bitsin diye uğraşıyorum
    suanki konular bittiğinde tekrar guncellerim

pazar günü denemem var, sonuçlarını yazarım

günün şarkısı: mitski-my love mine all mine

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.