Şimdi Ara

handful of nothing'in yks24 günlüğü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu arkadaş büyük ihtimalle troll o yüzden ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin  

• 10 saat calismadim ki sen cok az calismisin git bak fizisyenij daxpc nin konulsrina kac saat calisiyolar bu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de haklısın ülkeye dişçi de lazım  

• iyi bari boşlama,kolay gelsin saati hafiften arttır 7 8 saate sabitlemeye çalış temmuz sonuna kadar eğer bu sınavdan bi beklentin varsa.kimsenin dediğini kafana takma bu forumda ama çok güzel tavsiyeler de alabilicegin büyükler var tavsiye konularına bi göz atabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim evet

• zaten tip kazanamagacagin icin top uni mühde gelmicek bunu anlayamadın mı xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 4 Temmuz 2023; 22:41:39 >
  • mezun musun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • peoxy P kullanıcısına yanıt
    derdin ne senin ya yazma daha

• Cortana12 kullanıcısına yanıt

12ye geçtim

• 6 temmuz persembe 7saat 7dk
    modern atomda ilerledim
    tyt fizik madde ve özellikleri test ama bu konuda eksikmişim baya baştan çalışacağım yarın
    canlıların temel bileşenleri önceki gün ve bugün toplam betul hocadan 6 video izledim yarın biter muhtemelen dershane hocası da hücre konusuna geçti bugün
    eyup hoca tyt sayı basamaklarindan 1 video izledim, bilerek fazla izlemedim cunky 3d vdd yanımda değil ama yarın eve geçiyorum elimde olacak söyle temizinden bir tyt mat calisacagim bir kac gündür aksadi
    eyup hoca trigo video izledim + acil11 mattan soru çözdüm bazı soruları illet gerçekten
    sinir sistemini bitirdim üstüne 2 video test çözümü izledim
    endokrin sisteme giriş yaptım
    21 Türkçe cozdum 20d 1y
    atom ve periyodik sistemde baya ilerledim görkem hocadan
    son olarak bağıl harekette soru çözümü izleyerek konuyu bitirdim nehirde harekete gectim yarın da onun sorularını çözüp newtoj hareket yasalarına geçerim büyük iht.
    he bir de eyup hocadan 3d playlistten çok az bolunebilmeyi dinledim ama o sayılmaz herhalde

• dershaneyi kötü saate koydukları için anca bitiyor, 10da başlıyor 1 de bitiyor günün en can alıcı saatleri,gece geç yattığım için sabah erken kalkıp 2 3 saat çalışamıyorum 13.30 gibi eve geliyorum 1 2 saat dinlenip 15.30 civari öyle başlıyorum anca bitiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.