Şimdi Ara

YKS'ye hazırlanıyorum ama ADHD problemim var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
3
Favori
5.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayetim üzerine mesajları sildiler eğer dediğiniz gibi artniyetli biri olsaydım hakaretlerinizin ekran görüntüsü alır size tazminat davası açardım ama korkmayın sizin düşündüğünüz gibi çoluk çocuğun parasını alıp yiyecek kadar alçak bir insan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 20 Temmuz 2022; 20:10:15 >
  • yoo eskiden de vardı, hatta 50 yaşındaki amcamda da, teşhis konulana kadar hayatı mahvoldu ağır hiperaktif olduğu için.
    bu ne cahillik, kim veriyor abi size bu zekayla insanlara hakaret etme yetkisini?
    elinin altında internet var. az araştır öyle konuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende de vardı mental olarak çok kastım kendimi sürekli o adhdyi olumlamak ve bunun hakkında bişeyler okumak iyi geliyor

üniye geçince artık ilaç kullanmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah dedecik çok korktum. Tek yaptığın internete girip insanları aşağılamaktır eminim. O diplomaları boşuna almışsın zaten kendini bir şey sanma

• Bak lütfen uzatma, ben seni aşağılamadım sadece bir akrabamdan bahsettim ama sen gereksiz yere üzerine alındın belki sende gerçekten o hastalık vardır ben o konuyla ilgili bir şey demedim konuyu kapatalım. Eğer gerçekten hastaysan geçmiş olsun Allah şifanı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 20 Temmuz 2022; 20:28:47 >
  • Türkiyede amfetamin mi veriyolarmış? hani nerde biz de alalım? Daha etken maddesinden bile emin olmadığın şeyler hakkında böyle konuşman komik.

• ben kendim için hep bu rahatsızlıktan şüphelendim, yemek yerken bile yerimde duramıyorum sürekli dolaşıyorum bir şey yaparken filan, düzenli ders çalışamıyorum daha doğrusu düzenli hiçbir şey yapamıyorum, düşüncelerim hep birbiri üzerine atlıyor sabit düşünemiyorum vs. diye ama hiç doktora gitmedim. belki bende farklı bir şey var bilmiyorum ama bunun tanısını almış olanlar belirtilerini yazabilir mi acaba? yıl boyu ders çalışırken bile sürekli elimde kitap konu çalışırken dolanıp durdum evin içinde, belki de alışkanlık ama çok garip ve bir yandan da komik. bakıyorum doğru dürüst 1 test kitabını bile tamamlamamışım belki de sırf bu yüzden.

• Kardes cok zeki isen dikkat sorunun olmaz bu arada yanlisin var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Multitasking günlük hayatta çok yapıyoruz ve alışaknlık haline geldi artık yemek yerken bir şey izlemeyen kaldı mı artık?

• bir şey izlemek demedim ki sürekli kalkıp dolanıp tekrar geliyorum yemek yerken, yani örnek olsun diye söyledim sabit bi yerde duramıyorum herhangi oturarak kısa sürede yapılabilecek bir şeyi yaparken. ders çalışırken filan da aynı şekilde dolana dolana çalışıyorum bildiğin kitabı defteri elime alıp. 15-20 dakikada kalkasım geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 21 Temmuz 2022; 0:24:25 >
    Sınıfta hocayı beklerken Saç gibi ayak sallama huyunda varmıydı?

• ayağımı hep sallarım özellikle bacak bacak üstüne attıysam

aynı şeyleri ben de yaşıyorum ama adhd yok. sıkılgan ve iradesizsiniz muhtemelen benim gibi.
    emin olun çok daha komplike belirtileri ve sıkıntıları var çünkü. sürekli hareketli olmaktan ziyade. travmatik bir dönemimde epey deneyimledim çünkü bunu yalancı olarak, anksiyete kaynaklı. adhd’li insanlar alarm veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.