Yarınki sınava katılacak tüm arkadaşlara öncelikle başarılar dileriz, Her sene olduğu gibi bu yıl da tercih simülasyonu hazırladık, www.tercihdonemi.net üzerinden ulaşabileceksiniz. Ayrıca geçen seneki konuya da https://forum.donanimhaber.com/tercih-simulasyonu-2020--144782586 ulaşabilirsiniz. Sorunuz olursa lütfen çekinmeyiniz. |
YKS Tercih Simülasyonu 2021

-
-
katar haberinden sonra mühendislik sıralamaları %20 artınca olur gibi
-
bu sene farklı olarak da bazı bölümlere ait öngörüleri tercih döneminde de toplu olarak paylaşıyor olacağız.
-
Geçen sene çok güzel iş çıkartmıştınız.
-
çok teşekkür ederiz :) bu sene reklamı daha erken başlatıp daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.
-
sadece TYT netlerini girenlere göre şimdilik matematik cidden zor olduğunu söyleyebiliriz ancak esas olan yarınki sınav olduğu için lütfen karamsarlığa kapılmayınız!
-
Kesinlikle katılıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen seneki katılım ne civardaydı boş bi şey gibi gelmişti de hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20k civarında idi bu sene reklam yaparak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz, kaç senedir yapıyoruz, ister istemez şöyle bi yanılgı oluyor %1 kitleye bile ulaşamamış nasıl öngörü olunacak diye ama ülkemizde seçim anketleri bile daha az kişi ile yapılıyor :)
-
ben çekiniyorum sizden soru sormayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın AYT'den sonra iyi haberlerinizle beraber görüşmek üzere!
-
kitapçık açıklandı, kontrol ettikten sonra tercih simülasyonu denerseniz yığılma hakkında yorumlarımızı da ekleyebiliriz.
-
arkadaşlar birkaç hususla alakalı bilgi vermek isteriz;
- sınav geçen seneye göre zor muydu? evet zordu ancak bu herkesin iyi sıralama yapacağı manasına gelmez! mutlaka bazı net aralıklarında her yıl olduğu gibi yığılma kesinlikle olacak.
- geçen sene 70+ ayt neti olan çok aday vardı bu sene aynı şeyi söyleyemeyiz ama o aralık 55/60 net aralığına düştüyse de mutlaka o bantta adaylar için değişen çok da bir şey olmayacak.
- sormak istediğiniz soru olursa da lütfen çekinmeyiniz, arkadaşlarınızla da paylaşmayı unutmayınız.
-
Hocam çok faydalı bir iş. Ben netlerimi yazdım bir dilci olarak. Diğer herkes yazarsa daha net sonuçlar alabiliriz aslında. :)
-
çok teşekkür ederiz :) reklam vermeye başladık, umarız geçen seneki katılımdan daha fazla katılımcıya en kısa zamanda ulaşabiliriz.
-
henüz 2021 kontenjanları açıklanmadığı için bölümler hakkında şu sıralamayla kapatır demek doğru değil, umarız 4 ağustosa kalmadan evvel kontenjanlar açıklanır ki adaylar da daha sağlıklı bir şekilde araştırma yapabilsin.
-
yemin ediyorum aradığım şeymiş bunu acilen yaymak lazım
-
up
-
aynen öyle tercih edeceğim bölümü de girdim pusuda bekliyorum herkes girse de bi baksak bu sene insanlar ne yazıyor
En Beğenilen Yanıtlar

20k civarında idi bu sene reklam yaparak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz, kaç senedir yapıyoruz, ister istemez şöyle bi yanılgı oluyor %1 kitleye bile ulaşamamış nasıl öngörü olunacak diye ama ülkemizde seçim anketleri bile daha az kişi ile yapılıyor :) |
Benzer içerikler
- ea ilk 100 netleri
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- 85 tyt 45 ayt kaç bin sayısal
- hacettepe tıp yatay geçiş
- 1 ayda tyt biter mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X