Şimdi Ara

YKS Tercih Simülasyonu 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarınki sınava katılacak tüm arkadaşlara öncelikle başarılar dileriz,

Her sene olduğu gibi bu yıl da tercih simülasyonu hazırladık, www.tercihdonemi.net üzerinden ulaşabileceksiniz.

Ayrıca geçen seneki konuya da https://forum.donanimhaber.com/tercih-simulasyonu-2020--144782586 ulaşabilirsiniz.

Sorunuz olursa lütfen çekinmeyiniz.

• katar haberinden sonra mühendislik sıralamaları %20 artınca olur gibi

• bu sene farklı olarak da bazı bölümlere ait öngörüleri tercih döneminde de toplu olarak paylaşıyor olacağız.

• Geçen sene çok güzel iş çıkartmıştınız.

• çok teşekkür ederiz :) bu sene reklamı daha erken başlatıp daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

• sadece TYT netlerini girenlere göre şimdilik matematik cidden zor olduğunu söyleyebiliriz ancak esas olan yarınki sınav olduğu için lütfen karamsarlığa kapılmayınız!

• Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2024 YKS Tercih Robotu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen seneki katılım ne civardaydı boş bi şey gibi gelmişti de hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

20k civarında idi bu sene reklam yaparak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz, kaç senedir yapıyoruz, ister istemez şöyle bi yanılgı oluyor %1 kitleye bile ulaşamamış nasıl öngörü olunacak diye ama ülkemizde seçim anketleri bile daha az kişi ile yapılıyor :)

• ben çekiniyorum sizden soru sormayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın AYT'den sonra iyi haberlerinizle beraber görüşmek üzere!

• kitapçık açıklandı, kontrol ettikten sonra tercih simülasyonu denerseniz yığılma hakkında yorumlarımızı da ekleyebiliriz.

• arkadaşlar birkaç hususla alakalı bilgi vermek isteriz;

• sınav geçen seneye göre zor muydu? evet zordu ancak bu herkesin iyi sıralama yapacağı manasına gelmez! mutlaka bazı net aralıklarında her yıl olduğu gibi yığılma kesinlikle olacak.
    • geçen sene 70+ ayt neti olan çok aday vardı bu sene aynı şeyi söyleyemeyiz ama o aralık 55/60 net aralığına düştüyse de mutlaka o bantta adaylar için değişen çok da bir şey olmayacak.
    • sormak istediğiniz soru olursa da lütfen çekinmeyiniz, arkadaşlarınızla da paylaşmayı unutmayınız.
  • Hocam çok faydalı bir iş. Ben netlerimi yazdım bir dilci olarak. Diğer herkes yazarsa daha net sonuçlar alabiliriz aslında. :)

• Otakutr kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederiz :) reklam vermeye başladık, umarız geçen seneki katılımdan daha fazla katılımcıya en kısa zamanda ulaşabiliriz.

• henüz 2021 kontenjanları açıklanmadığı için bölümler hakkında şu sıralamayla kapatır demek doğru değil, umarız 4 ağustosa kalmadan evvel kontenjanlar açıklanır ki adaylar da daha sağlıklı bir şekilde araştırma yapabilsin.

• yemin ediyorum aradığım şeymiş bunu acilen yaymak lazım

• up

• Otakutr kullanıcısına yanıt

aynen öyle tercih edeceğim bölümü de girdim pusuda bekliyorum herkes girse de bi baksak bu sene insanlar ne yazıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.