Şimdi Ara

YKS TARİH - Tarih ve Zaman Konusu Notları +PDF !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir faydalı içerikle karşınızdayım. Kendi çıkardığım notlardır.

İsteğimi biliyorsunuz , alırım hayır duası.

Öne çıkarır uplarsanız herkes faydalanır.

Yandisk linki Tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmaca. -- 23 Temmuz 2020; 14:22:47 >

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Bana lazım değil ama belki birileri görür diye upp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pek bir işe yaramadı anlaşılan , trol konular daha önemli forum için :)

Forum bitmiş.
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Çok güzel hazırlanmış ellerine sağlık. KPSS çalışacağım zaman belki kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amacım prim değil , yıllardan beri bu forumdayım. Sadece dönüt almak istedim ileride böyle notlar paylaşabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam emin olun çok yararlı oluyor sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel mesajlarınız için teşekkürler. Forumun amacına göre kullanıldığı yılları geri getirmek tek temennim , o günleri özlüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.