Merhabalar. 22 Tayfayım. Eşit ağırlığım haliyle mat abanıyorum ama sıkılmaya başladım yanına sizce ne eklenebilir. Geometri de ara ara çalışıyorum. Sosyal çalışmayacağım sizce fen dersi eklemeli miyim? eklemeyi düşünsem de fkb de hangilerini ekleyebilirim . Biyoloji sözel vs ya. Yardımcı olursanız iyi olur |
Yks süreci ders çeşitliliği

-
-
Tyt fkb çok kolay. Bence en zorlandığını ders neyse onu sınav seviyesi bir kitaptan bitirip 2 günde 1 falan brans çözmek mantıklı. Zaten bir süreden sonra sürekli aynı şeyi sorduklarında fark edeceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kimya ekle . Ezberin kuvvetliyse birkaç ezber şey var gerisi kolay zaten. Direkt 5 6 net atarsın tyt ye
Biyo kimya fizik diye git bitirip sıkılırsan ayt felsefe çalış
Ulann ya şu zevki yaşamak istemiştim adam çalışacak konu arıyor biz sayisalcilarda konu bitmez
Adam hangi dersi ekliyim diye soruyor. Lükse bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ezberleri haliyle sona bıraktım. Şimdi çalışsam tekrarlarıyla kim uğraşacak. O tekrar zamanını gider başka konuları öğrenmeye veririm.
-
tamamdır eyvallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Tyt fkb çok kolay. Bence en zorlandığını ders neyse onu sınav seviyesi bir kitaptan bitirip 2 günde 1 falan brans çözmek mantıklı. Zaten bir süreden sonra sürekli aynı şeyi sorduklarında fark edeceksinTyt fizik bir tık zorlayabilir diye hissediyorum. O yüzden ilk 40 seans kitabını bitireceğim okyanusun sonra palme ya da 345 düşünüyorum. Dediğin gibi bir süreden sonra tekrarlıyorlar kendilerini. Eyvallah.
-
sayısaldan hazırlanıyorum reis eayı bıraktım xd
-
345 e başlıyacagın zaman altuğ güneş ile tekrar dinleyip dinledigini çöz direkt. palme gereksiz okyanus ile başla sonra 345 geç
-
kitaplar hazır tyt fen kitapları aldım ilk fizik 40 seans 345 biyoloji paraf - fundametals konu anlatımlı soru bankası ile bilrikte kimya da miray aydın vip fizikten giderim diye düşündüm fiziği öyle yapcam anlamazsam bakarım diger kanallara yine de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediçocuk -- 15 Ağustos 2021; 15:7:48 > -
en zor ders geo onu ihmal etme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ulann ya şu zevki yaşamak istemiştim adam çalışacak konu arıyor biz sayisalcilarda konu bitmez
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X