Şimdi Ara

YKS puan hesaplama doğrumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette dolaşırken gördüm arkadaşlar sizce sallamasyonmu?http://pua****.com/

• pua N K o l a y arkadaşlar site metin2ye döndük aq :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazperen -- 13 Ekim 2017; 18:23:37 >
  • Puan birşeye yaramaz.Önemli olan sıralamadır.Sen 180 barajı için bakıyorsan belki bi fikir edinebilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reflexy

Puan birşeye yaramaz.Önemli olan sıralamadır.Sen 180 barajı için bakıyorsan belki bi fikir edinebilirsin tabi.

YKS HAM YER
    TM 330.25 372.85
    TS 342.25 384.85
    MF 310 352.6

Puanlar bu şekilde olacak hocam

ED/COĞ 24Net
    Sos/23.75 net
    mat 19.75 net
    fen 17.25 net
  • Sınava kadar hiç bir puan sistemi geliştirilemez çünkü ösym katsayıları sınavdan sonra açıklar.Şu konuyada açıklık getiriyim 4 yıldır ygs-lys girerim.Hangi yıl kaç puan aldığımı bilmem.Sadece sıralamaya bakarım.Sende öyle yapmalısın.Puanlama çok gereksiz sadece sıralama önemli puanı sadece baraj için yapıyorlar.
  • quote:

Sınava kadar hiç bir puan sistemi geliştirilemez çünkü ösym katsayıları sınavdan sonra açıklar.Şu konuyada açıklık getiriyim 4 yıldır ygs-lys girerim.Hangi yıl kaç puan aldığımı bilmem.Sadece sıralamaya bakarım.Sende öyle yapmalısın.Puanlama çok gereksiz sadece sıralama önemli puanı sadece baraj için yapıyorlar.

Anladım hocam sizce bu netlerle tahminen kac k olurum
  • Ben ne söylesem yalan olur.Mf'nin belli aralıktaki sıralamalarına hakimim sadece.Dediğin netlerin ne sonuç çıkaracağını tahmin edemiyorum malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSÜ 2023 Sıralama Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben ne söylesem yalan olur.Mf'nin belli aralıktaki sıralamalarına hakimim sadece.Dediğin netlerin ne sonuç çıkaracağını tahmin edemiyorum malesef.

Sağolasın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.