Şimdi Ara

yks mezuna bırakmış olan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda 2019 mezunları var mı yks için .Hedefi yüksek olup bırakmış olan arkadaşlarıma bu soru ,üstünüzde bıkmışık sıkılmışlık hissi var mı ve bunu nasıl aşıyorsunuz bir de sabah kaçta başlıyorsunuz çalışmaya

• Ben varım.2019 mezunuyum hedefim mf 5k.Sabah 11de başlıyorum çalışmaya
    Yani tabii bir mezun bıkkınlığı var,bir de full evde olunan bir dönemde olunca ekstra sıkıcı geçiyor günler.Olduğu kadar aşmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archthediron -- 27 Aralık 2020; 20:10:52 >
  • Archthediron A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mezun yılınızda yaptığınız hatalar nelerdi? Ben de ilk mezunum bu yıl. Söylerseniz benim adıma iyi olur. Rica etsem? :)
  • 2018 mezunuyum hedef mf 5k bıkkınlığı en aza indirmek için Aralık ayında çalışmaya başladım bıkkınlık,yorgunluk tabiki çok oluyor böyle durumlarda direk bırakıyorum ders çalışmayı
  • 2019 mezunuyum. 5k tm hedefliyorum. bu aralar ciddi bir bıkkınlık var üzerimde. Netlerin bir iyi bir kötü olması da yıldırıyor beni. bitse de gitsek.
  • Çok var ama en çok yaptığım hata ertelemek oldu.Onun dışında mesela geometriden korkardım ama bu sene biraz üstüne gittiğimde yapabildiğimi gördüm.Yani konuları dersleri gözünüzde büyütmeyin hocam.Branş denemeleri de çok önemli.Geçen sene fazla çözmezdim bu sene çok sık çözüyorum ve etkili de oluyor bayağı
  • aaaa bizim devre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.