Şimdi Ara

YKS için kanal ve kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gamze . 12. sınıfım . Okul hayatım boyunca hep tembel bir öğrenciydim dersleri zamanında dinlemez o gün içinde konuyu tekrar etmez test çözmedim. Lgsde de 263 puan almıştım aşırı kötü . Neyse ilçemdeki 2. en iyi okula yerleştim. 9 da obpm 79 , 10 da 76 4 senenin obpsi 81 olacak sanirim daha belli değil. Sınava sadece önceki akşam çalışır matematikte ve fizikte 30 40 alırdım öteki derslerde 70 civari alırdım . Bu karantina 10.sınıfın 2. dönemi başladı ben işte ne yapabilirim ne edebilirim Yks ile ilgilili araştırdım dedim ben yazın tytye başlayacağım. Bende de hiççççç istiktar düzenli çalışmaa yokk . Neyse 11 oldu ben eşit ağirlikta 2 ay durdum. Sonra sayısala geçtim . Sayisalda da sadece 1.konulara yazililar için çaliştim 11. sınıf ortlamam 86 . 11 de yine YKS için araştirma yaptim ama faaliyet yok ki 2 sene varken çok geç kaldim diye düşünüyordum. 11 de de yattim 3 sene yattım ders çalışmadım.Sonra yaz tatiline geldik ben hiç istemiyordum dershaneye yazilmak ama yazıldım UĞUR DERSHANESİ denemelerin çook büyük çoğunluğu kendi yayinlari , kitapta verdiler ama soru çözüm uygulmasi 12. sınıf bitince süresi bitecek .Sınıf belirleme sınavına girmedim . Gideceğimi görünce beni en iyi ikinci sınıfa verdiler ilk tyt denememe girdim türkçe 20 D 9 Y sosyal 4.75 mat 2 D 2 Y fen 3.5 toplam 24.5 yaptim sonrakinde 16 sonrakinde 31 net yaptım sayılir. Ama ben yine çalişmaya devam etmedim 1 sene boyunca 30 temmuzda 52.50 mayıs sonunda 59.75 tyt net ortlamam 30-40 arası . Hep başlamak için mükemmel olmayi bekledim her şeyim tam olsun öyle başlayayım . 12 de de yazılılara çalistim. Ayt de 0 'ım 0.75 net , 4 net , 7 net 11 ler havada uçuyor en yüksekte 14.5 felan .

ÖNEMLİ :
    ( çalışmaya 1 temmuzda başlayacağım)
    (3 ayda tyt konularini bitirmeyi planliyorum)

|TYT MATEMATİK : 0-10 net arası
    Arkadaşlar kanal olarak ilyas güneş mi ?
    Bıyıklı matematik mi ? Rehber matematiğin 49 günde tyt matematiği mi ?
    kaynak : 3d , benim hocam tyt matemik soru bankası , 345 ,palme soru föyü

TYT KİMYA:
    Kimya adası , Bizim hocalar vs. dinlediğim ama bir türlü ısınamadığım ders kanallarıdır

Görkem şahin ve paraksilen kimya ikisi iyi midir ?
    kaynaklar : ygs palme , benim hocam kimya soru bankası

GEOMETRİ:
    Kenan kara
    kaynaklar : karekök 0 , tonguç geometrik , supara,palme soru föyü,benim hocam geometri soru bankası

TYT FİZİK:
    Vip fizik dinlemeyi planliyorum ayrıca fizikfinito, barış akıncı da dinlenebilir mi ?
    kaynaklar : Aktif fizik , benim hocam tyt fizik , çıktı şeklinde ty5 345 var

TYT TÜRKÇE : Net aralığım 20
    Sizce hangi hocadan çalışmalıyım ve hızlı okuma tektiği uygulayacağım
    Bs,supara,yanıt,paraf kaynaklarım var

TYT BİYOLOJİ:
    Selin hoca mı , funda hocam mi , biosem mi , barış hoca mı ?
    bence selinle barış hoca pdfleri olan hocalari istiyorum
    kaynaklar:biyotik,3d,endemik,ankara,benim hocam tyt biyoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamzeglrcn -- 13 Haziran 2022; 22:20:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eski konulara bak her şeyi anlatmış reisler

• Bıyıklı Mat - Özcan Aykın - kimyabilen - barış hoca ile biyo

• TYT Türkçede kesinlikle Rüştü hoca dinle ve tyt adına her dersten max 2 kaynak çöz sonra branş denemelerine geç 3 4 tane kaynak çözmek anlamsız aynı soruları tekrar tekrar çözmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoz0 İ kullanıcısına yanıt
    elimde 10dan fazla tyt mat kaynağı vardır yarısının video çözümüde yok bende rüştü hocayı düşünüyorum bir de kadir gümüşüde düşünüyorum

• Yks22Hedef15K kullanıcısına yanıt
    özcan aykınada baktım detayli dinlemedim kimya bilenede baktım severdem ordan devam ederim teşekkürler tavsiyen için

• gamzeglrcn kullanıcısına yanıt

Tyt matematikte mert hocanın 70 günde tyt matematik kampıyla birlikte 345i bitir ondan sonra 3dyi bitir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isoz0 İ kullanıcısına yanıt
    ya onuda dinlemedim onun aytsi var bence benim seviyeme uygun mudur ki efşinado testleri baya zorlar bence 2. kanal olarak dinlenebilir eyüpbyi de dinlemek istiyorum bıyıklı matematik 0 olanlar için yeni nesilli bir kamp başlatacak

• maddi durumun eğer müsaitse kaf alabilirsin. derece yapan iki arkadaşım kullanıp memnun kalmışlardı

Eyüp b şimdilik seviyene uygun değil bence hocam çünkü bilene anlatıyor adam,başlamak için mükemmel olmayı bekledim diyosun forumdaki en iyi adam bile mükemmel değildir tyt 120soru ayt 80soru mükemmel olmak imkansız ama daha iyi olabilirsin bunun sırrıda çalışmak.Kanal olarak bilinen kanallara hakimsin zaten forumuda biraz incelemişsin eyüp hocayıda bildiğine göre.Bildiğin hocalar arasından hangisi hoşuna giderse ondan ilerle hedefin ne acaba

• hangi kanal eğlenceli geliyorsa onu izle burda herkes farklı kanal söyler , seviyene uygun olup olmadığını izleyince anlarsın, zaten yazdığın kanalların hepsi iyi, bana sorarsan ilyas güneş derim temelden anlatıyor ve eğlenceli, video defteri kitabı falan da var onları da alırsan tyt matı halledersin herhalde ya da kaf da olabilir. şu sıralar yeni nesil kaf kitabı çıkıyor. o da iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 13 Haziran 2022; 23:39:35 >
  • tamam ama bu iki kaynağa birde matematik karekök 0 soru bankasınıda ekleyeyim 345 te de zorlandığım testler oluyordu elimde problematik var ikinci olarak endemik , toprak , apotemi , acil problem olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamzeglrcn -- 14 Haziran 2022; 9:9:42 >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    evet hocam zaten herkes eyüpb yi övüyor onun anlattığı soru bankalarınıda aldim 3 de eyüpbnin ileri düzey anlatığını biliyorum zaten ilk hoca olarak dinleyeyemem anlamam ama beni geliştirmesi açısından sonra dinlemeyi düşünüyorum evet ben bayadır forumu inceliyorum yks ile çoğu konuya bakmışımdır ama kararsız kalıyorum seçmekte

İşte herkese hitap eden hoca başka,ona da kendin dinleye dinleye karar verirsin benim aynı konuyu 5 6 hocadan dinlediğim oldu biyolojide ama en sonunda dinlediğim hocadan bitirdim tüm 11i.mat için Rehber Matdan gidiyordum sonrasında eyüp hocamın bana daha hitap ettiğini farkedince ona geçtim süreç böyle ilerliyor

• Sen mükemmel bir başlangıç yapmak istiyorsun ama başlaman lazım bir an önce

• neden 1 temmuz

• aynen hocam ilyas hocanin vddsini alırım diyordum sonra işte bıyıklı matematiğin yeni kampını gördüm o da güzel geldi youtube camiasinda çoğu kişi bıyıklı matematiğide övüyor ilyas hocanin bende ayt vddside var hocam ya başka zaman olsa alabilirdim belki ama şuan maddi durumum el vermiyor

• heroin father kullanıcısına yanıt
    hocam ben 18 19 haziran yksye giricem yani çalışmadığım temelim olmadiği için 1 2 ay tatil veremem kendime hemen başlayayim diye düz ayın 1 olsun diye o tarihi seçtim 2 haftada kitaplari düzenleyeyim diye

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam :) önemli olan soru çözmek biri olmazsa diğer hoca var bu camiada her seviyeye hitap eden ders kanallari var zatende iyi olani seçmek mantıklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.