her gün bitiminde gelip yazacağım. |
yks günlüğü
-
-
Başarılar.
-
İnş devam ettirirsin -
teşekkürler. bugün tyt deneme + 1 saat çalışma yaptım. yarın 8 saati geçmezsem adam değilim.
-
8.5 çalıştım, yarın min. 7 çalışacağım.
-
Böyle yaparsan bir süre sonra patlarsın, benden söylemesi.
-
Niye? -
quote:
Orijinalden alıntı: caginyks2025
Niye?Bir öğrenci kendini yüksek saatlere çalışmaya programlarsa bir süre sonra bıkar, pes eder. Yapılması gereken uzun süreler çalışmak değil, verim sağlayacak şekilde çalışmaktır. Bunu da ilk seferde 8 saat çalışarak falan yapamazsın.
-
Hedef yüksekse her gün 8 saat çok değil -
Bahsettiğim şey sürenin uzunluğu değil. Genelde 8 saatle başlayanların hepsi birkaç hafta sonra pes ediyor. Kendilerine potansiyellerinin üzerinde hedef koyunca 6 veya 7 haneli derece yapılıyor.
-
yeni başlamadım hocam ben, temmuz'un başında başladım. o vakitten bugüne ortalama günlük çalışma sürem 6-7 saat. son 2 haftadır sürücü kursu, o bu derken düşüşe geçtim ve bunun neticesinde buraya günlük tutmak dahil birkaç destekleyici karar aldım. bugün 7 saat.
-
yarın 8 saat
-
9 saat oldu. yarın 10 saat.
-
forum o kadar ölmüs ki bu adam bu şekilde trolleyebiliyor utanmadan,trolün kalitesi dehset düşmüş evet dostum verimli calisma cart curt pırt
-
Trol değildi. Bahsettiklerim kendi gözlemlerim. Etrafımdaki insanlar 8-10 saat çalıştığını söyleyip birkaç gün sonra pes ediyordu. Çoğu da 6-7 haneli sıralama yaptı. Eğer yanıldığımı düşünüyorsan belirtebilirsin.
-
11. Sınıf ortasından yks’ye kadar düzenli 6-8 saat çalıştım
-
Gayet normal. Sunduğum argümana zıt bir durum yok burada.
-
10 saat oldu. yarın 8 saat.
-
verim olayı yalan köpek gibi calisan kazaniyor, çevrendeki insanlarin dersle alakası olmadığı için bu yaşanıyor ilk 10kya 10k kişi giriyor iyi bir cevrede degilsen 6 7yle karsilasman normal,8 saat çalışcak ki kazancak önce 1 calisiyim sonra 2 sonra 3 dicekse hazirlanmasin sınava fikrimce.yksyi illa bir seye benzetceksen asgari ücretli herhangi bi işe benzet 10 saat boyunca nefes almana izin veriyorlar mı görürsün yks senden bunu istemeden 10 saat calismani istiyor fark bu insanları tembellige itmeye gerek yok sen de bu yoldaysan kafa yapini toparlaman gerekiyor verim ayagima çok cocuk kandiriyorlar iyiler saatlerce calismaya devam ediyor
-
Bahsettiğim şeyler tam olark buna benzerdi. Verimli çalışmak zaten çok çalışmaktır. Ama çok çalışmak verimli çalışmak değildir.
Bahsettiğim insanlar dediğin gibi çoğunlukla hayatlarında hiç kitap açmamış insanlar oluyor. Nizami çalışmak ne demek bilmiyorlar. Hepsi ilk günlerde 8 saat, 10 saat çalıştıklarını söylüyorlar. Tabi bu gerçek değil. O bahsettikleri süre boyunca sadece kitapların açık kalma süresi o kadar. O saatlerin çoğunu telefona bakarak, sosyal medyada gezerek harcıyorlar.
İnternette isteyen herkes şu kadar saat çalıştım vs. diyebiliyor. Böyle yapınca hem o yazıyı okuyanları, hem de kendini kandırmış oluyor. Ben de konu sahibinin böyle bir şey yaptığından şüphelendim. Galiba şüphemde yanıldım. Yani ben bu forumda kimseyi tembelliğe alıştırmak istemem.
Benzer içerikler
- eczacılıktan diş hekimliğine yatay geçiş mümkün mu
- bilgisayar mühendisliği mi elektrik elektronik mühendisliği mi
- ea ilk bin için kaç net
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- okunmaması gereken bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X