Şimdi Ara

YKS'de sallama(#rez alin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rottusis

bu arada nusretten yicez qnq senden :D

Alıntıları Göster
    Kardes universite okumaya gidecem hatirlatirim öğrenciyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2-3 lü kimya sorularını 1-2-3 yap

fizikte şıkları karşılaştır

biyoda yakın geleni işaretlr

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Kardes universite okumaya gidecem hatirlatirim öğrenciyiz

Alıntıları Göster
    Bende Öğrenciyim Ne Ismarlıcan tavuk dönermi

Gerçi kesene bereket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rottusis -- 21 Haziran 2018; 1:24:16 >

• Arkadaşlar iki seçeneğe indirmediğiniz sürece sallamayın. Çünkü patır patır yanlış çıkıyorlar. Bu sınava üçüncü girişim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Arkadaşlar iki seçeneğe indirmediğiniz sürece sallamayın. Çünkü patır patır yanlış çıkıyorlar. Bu sınava üçüncü girişim...
    Benim bu sene kaybedecek bir şeyim yok.Çalişamadim sorunlarim vardi.

• Bende girecem bu senede abi Fenim bildiğin sıfır yaa.. Sırf fen yüzünden TM den girecem sınava ne yapsam sallasam mı Feni diye düşünüyom.. Kimya Biyoloji kadar saçma bir ders yok abi hiç içimden gelmiyor açıp kimya biyo çalışmak.. TM de de bölüm yok adam akıllı nabsam sallasam mı feni matematikte iyiyim zaten.. O değilde o lise sınavındaki ilköğretimdeki çocuklara sorulan kazık sorulardan sonra yandık diyorum yani.. Yeni sınav sistemi hep kazık sorular soracaklar bence hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 22 Haziran 2018; 3:52:51 >
  • 2. Sınavda tm, ts veya sayısal alanlarının seçimini nasıl yapıyoruz? Mesela ben tm den girmek istiyorsam ne yapmam gerekiyor? Ösym de sınav başvurusu yaparken alan ayrımı yoktu çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Kitapçıktan kitapçığı şukların yeri değişmiyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallayarak boğaziçine yerleşebildim. Umarım siz daha iyisini yaparsınız başarılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: F E K E L İ

2. Sınavda tm, ts veya sayısal alanlarının seçimini nasıl yapıyoruz? Mesela ben tm den girmek istiyorsam ne yapmam gerekiyor? Ösym de sınav başvurusu yaparken alan ayrımı yoktu çünkü
    Hocam sanirim sizler icin ikinci sinavda sosyal bilgiler ve matematik cozmeniz lazim sadece.

Edebiyat Matta olabilir pek bilgim yok ben seneye sayisal icin hazirlanacam ama bakalim belki bu senede bir şeyler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 26 Haziran 2018; 20:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumback

Bende girecem bu senede abi Fenim bildiğin sıfır yaa.. Sırf fen yüzünden TM den girecem sınava ne yapsam sallasam mı Feni diye düşünüyom.. Kimya Biyoloji kadar saçma bir ders yok abi hiç içimden gelmiyor açıp kimya biyo çalışmak.. TM de de bölüm yok adam akıllı nabsam sallasam mı feni matematikte iyiyim zaten.. O değilde o lise sınavındaki ilköğretimdeki çocuklara sorulan kazık sorulardan sonra yandık diyorum yani.. Yeni sınav sistemi hep kazık sorular soracaklar bence hayırlısı
    Hocam Fenden full sallayabilirsiniz özellikle tm ciler genelde 2.sinavda feni full sallayacaklar kaybedecek bir seyleri yok sayisal degiller sonuçta.

TYT yani ilk sinavda bence feni sallamayin çunku 20 soruluk testlerde baya bir yanliş yapma ihtimaliniz var ama 40 lik soru testlerinde az da olsa bence 2-3 net çikar.

Ben AYT'de yani 2.sinavda full salliyacam.Diyelim Turk edebiyati sozel puanini ilgilendirir.Matematik ve Fen Sayisali ilgilendirir siz galiba esit agirliksiniz bunun icin sizi edebiyat/sosyal ve matematik ilgilendiriyor.Yani puanlar ayri bir şekilde hesaplaniyor.Istediginiz bolumude puan şeklinize gore secebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 26 Haziran 2018; 21:1:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Kitapçıktan kitapçığı şukların yeri değişmiyor muydu?
    Her öğrencinin soru kitapçigi farkli diye biliyorum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.