Şimdi Ara

Yks’de kitapçığı açtığımda denemelerdeki gibi mi olucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz cahillik ediyor olabilirim herneyse, örneğin matta kitapçığı açtığımda ilk 30 soru cebir geri kalanı geometri mi olucak yoksa karışık mı olucak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkokul da yapılıyor mu bilmiyorum ama ben lisede sınava girdim. Sıram gerçekten küçüktü. Şöyle anlatayım deneme ile kitapçığı yan yana koyamıyordum.Bu yüzden denemeyi sürekli katlamak zorunda kaldım veya optiği denemenin altına aldım. Vakit olarak ayt de sorun değil fakat tyt de - yetiştiremeyenler için- 1 nete sebep olabilir.
  • Aynen öyle olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet geometri sonda oluyor.

• arkadaşlar bir de herkes tek mi oturuyor? Sınıfta baya tartıştık intten de bulamadık cevabını söyleyebilir misiniz
  • Evet hocam herkes tek

• Dostlar peki sinavlarin ilkokullarda yapilma ihtimali var mi? Malum siralar kucuk.

• büyükşehirlerde mecburen oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilkokul da yapılıyor mu bilmiyorum ama ben lisede sınava girdim. Sıram gerçekten küçüktü. Şöyle anlatayım deneme ile kitapçığı yan yana koyamıyordum.Bu yüzden denemeyi sürekli katlamak zorunda kaldım veya optiği denemenin altına aldım. Vakit olarak ayt de sorun değil fakat tyt de - yetiştiremeyenler için- 1 nete sebep olabilir.
  • -Evet, sıralama aynı. Geometri son 9-10 veya 11 soru. Bu sene yayımlanan 2018 tytye bak aynısı. Sadece fark 4 kitapçık var diye biliyorum, onlar da kendi içerisinde soruların yeri ve şıkları yer değiştiriyor.

-Kesinlikle tekli oturuluyor aynı hizada.

-İlkokul var mıdır bilmem ama sıralar küçük olabiliyor, maalesef sıkıntı yaşayan tanıdıklarım vardı. Çok da büyük sıkıntı olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 26 Şubat 2019; 22:17:10 >
  • Var. Küçük şehir büyük şehir farketmez. Geçen yıl girdim sırası rezaletti belimi agirtti hep.

• Türkçe değişik hocam son sayfada bile dil bilgisi olabiliyor

• Hislerin aynı olmayacak.hicbir denemede avuç için bu kadar terlemez .stresi kontrol etmeye çalış.gerisi şans.ii çalışmalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

-Evet, sıralama aynı. Geometri son 9-10 veya 11 soru. Bu sene yayımlanan 2018 tytye bak aynısı. Sadece fark 4 kitapçık var diye biliyorum, onlar da kendi içerisinde soruların yeri ve şıkları yer değiştiriyor.

-Kesinlikle tekli oturuluyor aynı hizada.

-İlkokul var mıdır bilmem ama sıralar küçük olabiliyor, maalesef sıkıntı yaşayan tanıdıklarım vardı. Çok da büyük sıkıntı olmaz herhalde.
    aynı hiza kuralı kesin değil galiba ya da bizde uygulamadılar, ben rahat olduğum yere geçmiştim
  • biz internette sınavın pdfsine bakarken arkada ösym filigranı var ya o gerçek sınavda da var mı

• bu bilginin sınavı cözmenize katkısı ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    merak

• Peki AYT'de TM, SÖZ, Matematik, Fen diye mi gidiyor kitapçık?

Ve yanımızda sadece su mu götürebiliyoruz?

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Sıralama dediğiniz gibi su götürebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-87EEEA6EC

biz internette sınavın pdfsine bakarken arkada ösym filigranı var ya o gerçek sınavda da var mı
    Benim girdiğim sene yoktu diye hatırlıyorum.

Hala da yoktur bence. Kelimelerin okunurluğunu etkileyebilir çünkü arkada olabilecek ÖSYM yazısı filan.
  • Zaman ayırıp yazan herkese sağolun çoğu hocama sorduğumda beni yiyorlarmış demek ki karışık olucak demişlerdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.