Bildirim
YKS BİRİNCİLERİNİN İLLER

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3 tane sayısal birincisi
5 tane tyt birincisi var bu kadar yığılma olması normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 27 Temmuz 2020; 9:42:5 > -
Nasıl ya anlamadım nasıl birden fazla birinci oluyor? -
Ham,yerleştirme hepsi beraberdir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hepsi full yapmış işte
Milli piyango gibi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet -
memleketim osmaniye yürü beee
Hocam siz kaçıncı olmuşsunuzzz? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 27 Temmuz 2020; 10:41:40 >
1-4-9-17 -
Tebrikler hocam süper , sayisalsiniz sanirim tm ye ne zaman hazırlandiniz mezun musunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 28 Temmuz 2020; 21:16:57 >
bu adam mezun olur mu baksana derecelere ilk senesinden parçalamış -
Sanırım kasım gibi edebiyat kasmaya başladım. 9-10 kısımları hızlı bitti ama sonra çok yavaşladım. Binlerce eser arasında boğulduğum için geç bitirdim Çıkmayacağını biliyordum ama pişman da değilim
edit: Sosyalden bahsetmemişim TYT sosyal konularını zaten ara sınıflarda bitirmiştim. Ocak şubat mart nisan aylarında aşırı AYT sosyal yüklemesi yaptım. Tek hatam coğrafyanın güzellikleri karşısında kendimi kaybedip müfredatta önemli olmayan yerlere asıl kısımlardan fazla çalışmamkt. Cezamı da çektim ayt coğrafyada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 28 Temmuz 2020; 21:23:59 >
-
Hocam bu tyt harbiden zeka işi gibi. Umutlarım yok olmaya başladı. Bir IQ testi yapın da millet rahatlasın :D
Muhteşem hocsm tebrik ederim sinav bilincine 9. Sinifta ulaşmissiniz sanirim ara sınıflarda da sinava yönelik çalışmalar yapmışsınız tebrik ederim son seneye yigmamanin mükemmel bir sonucu
TYT zeka işi değil. Kolaycılığa başvuracak olsak bile en fazla birikim işi diyebiliriz. Konular gayet anlaşılır, temel ve yüzeysel. İleri seviye hiçbir konu yok. Sadece sıkıştırınca, sıraya uygun öğrenmeyince ortalık karmaşık bir hal alıyor ve konular zor sanılıyor. TYT'de zor denebilecek, ileri seviye zeka gerektiriyor denebilecek tek bir konu yok hocam. AYT'de de öyle hatta. -
Ara sınıflarda sınav bilincim yoktu sınava da çalışmadım. İşim öğrencilikti yaptığım işi tam yapmalıydım bu kadar :) Sınav bilinci bizden 2 sene öncekiler sınava girdiğinde oluştu. Ne oluyor, 11 olduk, TYT tekrar edeyim bari dedim -
Beyler AYT birincisi nasıl oluyor? Full yapan herkes değil mi?
Hocam öneri konusu ne zaman açacaksınız
2 gündür kafamı toplayamadım başım ağrıyor. Yarın sakin kafayla yazmayı planlıyorum. İnşallah bir aksilik çıkmazsa sağlam bir metin yazıyorum
3 tane sayısal birincisi
5 tane tyt birincisi var bu kadar yığılma olması normal ![]() |
Hepsi full yapmış işte
|
2 gündür kafamı toplayamadım başım ağrıyor. Yarın sakin kafayla yazmayı planlıyorum. İnşallah bir aksilik çıkmazsa sağlam bir metin yazıyorum
|
Milli piyango gibi olmuş
![]() |
belediyenin yapamadığını ümit hocam yapmış. İnşallah bu tweetler sayesinde osmaniye biraz reklam olur da belediyeyi değiştirirler
![]() Hocam bu arada haberin olsun millet bu sıcakta nasıl bu çalışmayı yapmış diye düşünüyor. Tüm Osmaniye seni idol olarak alıyor artık ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- psikolojik karın guruldaması nasıl geçer
- 3d tyt biyoloji deneme cevap anahtarı
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X