Şimdi Ara

YKS 400KDAN 110KYA(Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
20
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sıralamayı ileriye götürme olayı tamamen senin çalışmana bağlı. Ben dişimi sıkarım uğraşırım diyorsan kendine bi tatil ver sonrasında temiz kafayla başla. Dershanesiz ben kendini yönetebildiğin sürece ya da biri tarafından sana koçluk yapıldığı sürece çok çok daha iyi şeyler yapılabileceğini düşünüyorum. İçinde kalacağına bir sefer daha hazırlan sonuna kadar emeğini ver karşılığını alacaksın. Olurunu olmazını düşünme. Gerçekten istiyor musun bunu düşün. Sabah seni uykundan uyandıracak kadar kafaya taktıysan emin ol bir şekilde onu yapıyorsun.

Senin sonucun gelsin ondan sonra kesin kararını verirsin. Sonucundan sonra da gelip konuşabiliriz istersen. Mezun senende koçluk daha yararlı olacaktır. Birinin seni takip etmesi yararlı olur senin adına. Eksiklerini daha kolay görür. Her zaman başka birinin bakışı daha farklı oluyor ve senin göremediğin yerleri görebiliyor. Ben günlük programa karşıyım biraz :) Ama haftalık programlar bence iyi olacaktır ilerleyiş ve belli bir düzenin olması açısından.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Basit cevap it gibi çalışarak :) Özel bir yolu yok açıkcası eninde sonunda emeğinin karşılığını alıyorsun. Ben biraz takıntılıydım öğrenme konusunda avantajım bu oldu sanırım.

• O zaman sonuca kadar pek bir şey yapmanı tavsiye etmiyorum hazırlanacağın kesin olsa bile bir süre tatilini yap. Nasıl bir yol izleyeceğini kimlerle çalışacağını planlayabilirsin belki bu zamanda. Umarım her şey hayalince gerçekleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeekabooM -- 21 Haziran 2022; 0:58:35 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.