Şimdi Ara

YKS 2023 FETİH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Esas niyetim zaten İzmir'de okumak.Ege'de olur ama neden DEU yerine EGE dedin? paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00D88B20B -- 12 Ağustos 2022; 21:45:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar.Bugün 13 Ağustos.Paragraf problemin yanına tyt türkçe anlatım bozuklukları+sözcükte yapı konularını erittim.Yanına bilgi sarmaldan güzelce testleri temizledim.Bir buçuk saat geometri soru çözümü+bir saat tyt mat soru çözümü yaptım.Akşam ise tyt fizik basınç ve kaldırma kuvveti videosu izledim.Potansiyelimin çok altında çalışıyorum erkenden bıkmamak için.Eylülde tyt biter diye planladım.Kasımdan sonra full günde 10+ saat giderim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GERİ DÖNDÜM

Bir süredir yoktum acayip acayip olaylara girdim ama tekrar düzeni kuruyorum çok şükür.Derhaneye yazıldım.Dershanede işler şimdilik yolunda.Laptop berbat benim onu değiştirmem lazım onun dışında çalışmalar tıkırında.Sabah 4 de kalkıyorum çalışıyorum 9 da dershane var git gel akşam 22 ye kadar bas.2 günde bir spora gidiyorum Allah bozmasın.AYT ye başladım bugün fonksiyonlar tyt kısmı mert hoca dan bitti orijinalden 4 test çözdüm.Biyolojiden sinir sistemi konusu bitti 2 test anca yetiştirdim.Birazdan tyt fizik genleşme videosu izleyip soru atarım.Dershanede bi kıza fena tutuluyorum inşallah her şeyin içine etmez hayatımda bir ilk yaşanıyor şuan en kötü zaman şimdi yaşanmaz inşallah.Bide ders çalışırken aklıma geliyo yolda kimi görsem o zannediyom ben bi tuhaflaştım çıkmıyo tüm gün kafamdan ama düzelicez inşallah.Neyse artık düzenli günlük tutmaya devam hocam.OLAYIMIZ YKS.

• yukarıda sormuşsunuz neden ege diye.henüz yeni gördum kusura bakmayın.ege hem fiziki hem de akademik açıdan deüden daha iyi olduğu için tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANIM YANIYOR

Bugün sabah 5 de kalktım 2 saat ders çalıştım.Sonra dershaneye geçtim büyük bir hevesle.Ama girer girmez dünyam başıma yıkıldı.Dershanede sbs sonuçları açıklandı.Say1 gelecekti emindim.Say2'ye geçmişim.Canım acıyor,zoruma gidiyor.Geçen sene benim altımda olan bana bu netleri nasıl yapıyorsun diyen insanlar say1'de.Yazın haziran ve temmuzda pek çalışmadım ama ağustosta çalıştım.Anlaşılan hiçbir işe yaramadı.Sınıflar yaklaşık 5-6 kişilik.Yeni öğrenciler sürekli kaydoluyor.1 ay içinde tekrar sbs yapılacak diyorlar.Umarım yaparlar ve say1'e geçerim.Çünkü bu çok kötü hissetiriyor.Bir mücadeleye giriştim,fakat yenik başlıyorum.Hayatımda hiç bir şeyi yapamayacak gibi hissetmiştim.Ama şuan başaramayacakmışım gibi hissediyorum.Kendimi ezik,vasat,zavallı hissediyorum.Değersiz hissediyorum.Kaybettiğimi hissediyorum.Ama içimde hala mücadele arzusu var.Hala savaşmak istiyorum.Sağlam bir yumruk yedim ve yerdeyim.Ama ayağa kalkıcam.

• SAY2 GÜNLÜKLERİ

Say2 cehennemden sonraki mekan.Bugün sınıfta laf atmalara,ergen ergen tavırlara maruz kaldım.Lan cevap versem ne diycem 18 yaşındayım sınıfta milletle laf mı atışcam.Tutulduğum kız say1 de.Arkadaşlarım say1 de.Ben mal gibi say2 ye gittim lan.Olay o değil say 5 bile olsa bi insan ben herkese saygı duyarım ama hocam karakter seviyesi çok düşük be.Şu sıralar dershaneye göre programı ayarladım hocalardan öndeyim her pazar deneme atmaya başlıyorum.Ayrıca dershane bu pazartesi kitapları vercek ordan bitmiş konularımı iyice sağlamlaştırırım.Umarım her şey güzel olur.İyi bir konuma gelmek,hayalimdeki yerlere ulaşmak için çıktığım bu yolda hayat sert vuruyor.Umarım bu iş bittiğinde,başarmış olduğumda bu yazdıklarımı okuyup"ahh ne günlerdi bee :)"diyip geçebilirim.

Bu arada kız meselesi ilerliyo abi kız gördüğüm en olgun,çalışkan,karakter sahibi kız olabilir.Çok güzel değil ama beni etkiliyo.

Ayrıca çalışma sürem şu sıralar 6-7 saat arası gidiyo çünkü sabahları uyanamamaya başladım 4.30 da kalkamamaya başladım 5.30 a falan anca kalkıyorum ki bu berbat bi durum.

DÜZELİCEZ İNŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00D88B20B -- 15 Eylül 2022; 17:5:0 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.