Şimdi Ara

YİNE NE VARSA DAĞITICAM 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka itemleri yazsan olrdu herkese isine yaricak bisi werirdin chara göre daha uygun olrdu !
  • ayarlarız ben bakarım karekterine ona göre veririm.
    yalnız millet şaka zannediyo herhalde böyle alışık değiller herhalde karşılıksız item felan vermeye. katılım az olacak ama hepsini dağıtacam kendileri bilir. gelenlerin hepsine dağıtıcam gelmeyenler şansına küssün.

ARKADAŞLAR İTEM ALMAK İSTEYENLER SİZLEREDİR LAFIM. YILLARCA HERODA KASTINIZ.ÖLDÜRÜLDÜNÜZ. PARANIZ OLMADIĞI İÇİN İTEM ALAMADINIZ. İTEMLERİNİZİ YAKTINIZ . AMA ARTIK SİZDE HERODA SÖZ SAHİBİ OLACAKSINIZ. ( bu ne len GORA daki bi sahne gibi oldu ).

TARİH : 27 MAYIS PAZAR
    SAAT : 11:00
    SERVER : DRAGON 3
    MEKAN : DRAGON CASTLE
    YER : LORD SAGUN

DUYAN DUYMAYANA SÖYLESİN. HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.
  • sen de o kadar kişiye item var mı ya :) event gibi bişi olmuş meraktan gelecem valla :D kalkarsam eğer o saate. bereketli galiba mallar :D
  • Üstad ben yawastan bekliom sizi :D
  • yoklamayı alıyorum sonra oyuna giricem
  • haydi yoklama tamam herkes oyunaa item dağıtımı başlıyorr burda kimse kalmasın.
  • Ellerine sağlık qtek güzel şeyler verdin.
  • saolasın qtek
    aranel çok uyanıksın varya yiğenime arkadaşıma amcama dedeme dierekten kaptın itemleri.
  • Ne alaka ? Aldığım çoğu itemi klanıma verdim sadece spearda onu dedim ve verdimde ? Kurnazım evet ama böyle bir konuda yapmam altı üstü oyun. Ati. olduğunu söyleseydin sana verirdim itemleri keşke söyleseydin.
  • Herşey için teşekkürler qtek, süper itemler dağıttın..., ben biraz erken feda ettim dağıtıma, işim çıktı....
  • sizde saolun arkadaşlar tekrar dağıtım günü ve saatini yazarım burda. daha bir sürü item var . onlarıda dağıtacam.
  • Çarşamba yapsan salı müsait değilim benim isteğim değiştirirmi bilmiyorum ama...
  • İyi günler;Qtek ben online olucağımız saati göremedim bi dahaki dağıtım ne zaman ona geliyim ben.
    Karakter adı JrDunpile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memories26 -- 27 Mayıs 2007; 18:19:41 >
  • kanka süpersin ya. baya güsel di itemlerim saolasin!!
  • ulan ben o saatte uçaktaydım yapılırmı bu artık diğerine napalım
  • yine hafta sonu olur büyük ihtimalle arkadaşlar. bu hafta sonu tekrar dağıtacam. bu zamana kada verdiğim itemleri kullanır yada satarsınız.
  • selam
    ben oyuna yani başladım.
    1dan 8 kyu oldum.bana da item verebilirmisimn?
    şimdiden saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragongod -- 30 Mayıs 2007; 0:35:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragongod

selam
    ben oyuna yani başladım.
    1dan 8 kyu oldum.bana da item verebilirmisimn?
    şimdiden saol.

hafta sonu dağıtım var yine bu konuyu takip et sen. yeri ve zamanı burda veriyorum.
  • yine bu hafta sonu yapacağım dağıtıma katılmak isteyen ler karekter isimlerini yazmaya başlasın buraya.
  • Aranelx ( Yine ilk sıra )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.