Şimdi Ara

yine güncelleme yine hata :( [cs 1.6]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam yeni güncelleme yaparak bizleri tekrardan CS:GO ya yöneltmeye çalışıyor.

birçok kişi hw.dll hatası aldı ve bir o kadar kişide sxe hatası

hw.dll hatasını oyunu silip tekrar yükleyerek çözebilirsiniz

sxe hatasınıda daha kesin olmayıp steamı eski haline çevirerek düzeltebilirsiniz(
    1. Half-life dosyasınin içindekileri siliniz
    2. Bu linkteki half-life yi onun içine atınız. "https://www.dropbox.com/s/oepo6y86chqvrbo/Half-Life.rar "
    3. Sxe açıp oyuna girebilirsiniz)

saygılar..

iyi forumlar :))

edit : link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 13 Nisan 2013; 22:09:28 >

• 1.6 efsanesi bitti sayılır artık.Turnuva ve benzeri şeyler tamamen CS:GO üzerinden yapılıyor.

Ama hala sxe li olarak illegal bile olsa oynayan çok sayıda insan var TR'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

1.6 efsanesi bitti sayılır artık.Turnuva ve benzeri şeyler tamamen CS:GO üzerinden yapılıyor.

bitermi 1.6 efsanesi ? azalmış olabilir ama bitmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

quote:

1.6 efsanesi bitti sayılır artık.Turnuva ve benzeri şeyler tamamen CS:GO üzerinden yapılıyor.

Turnuva bitti abi.Nerde o get_right markelofflar.Hepsi CS:GO oynuyorlar artık.
  • Önceliklehttps://www.dropbox.com/s/diy1gur36le18ve/Half-Life.rar buradan indirme işlemini yapıyoruz.
    İndirme işleminden sonra dosyayı rardan cıkarıyoruz.
    steam/steamapps/common dosyadan cıkarttıgımız Half Life dosyasını buraya atıyoruz.
    Çıkan soruya tümüne evet diyoruz.
    Daha sonra sxe yi silip baştan kuruyoruz.
    Kurduktan sonra bilgisayarımıza reset atıyoruz.
    Daha sonra da oyuna giriş yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KardanAdam1

Önceliklehttps://www.dropbox.com/s/diy1gur36le18ve/Half-Life.rar buradan indirme işlemini yapıyoruz.
    İndirme işleminden sonra dosyayı rardan cıkarıyoruz.
    steam/steamapps/common dosyadan cıkarttıgımız Half Life dosyasını buraya atıyoruz.
    Çıkan soruya tümüne evet diyoruz.
    Daha sonra sxe yi silip baştan kuruyoruz.
    Kurduktan sonra bilgisayarımıza reset atıyoruz.
    Daha sonra da oyuna giriş yapıyoruz.

onu yapınca eac açamazsın :) ayrıca sxe silip yüklemeye pc res atmaya da gerek yoktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunazone -- 13 Nisan 2013; 18:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Turnuva bitti abi.Nerde o get_right markelofflar.Hepsi CS:GO oynuyorlar artık.

biz ne güne duruyoruz yeni markelofflar biziz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece bir çözüm yolu :)
  • quote:

Sadece bir çözüm yolu :)

aslında steami eski haline çevirmekten kasıt sizin anlattıgınız şeydir :)

• evet :)
  • quote:

evet :)

içeriğe half-life dosyasınin linkini ekliyorum hocam :)

• cs go ya gecmenizi tavsiye ederim 1.6 dan kat kat iyi otomatik 5 e 5 mac bulma sistemi var ve mac galibiyetine göre rütbe sınıflandırması var. ayrıca sxe ugrasma derdi yok 1 haftada oyuna alısıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenk

cs go ya gecmenizi tavsiye ederim 1.6 dan kat kat iyi otomatik 5 e 5 mac bulma sistemi var ve mac galibiyetine göre rütbe sınıflandırması var. ayrıca sxe ugrasma derdi yok 1 haftada oyuna alısıyorsunuz.

paramız olduda biz mi almadık cs:go hocam

• quote:

quote:

cs go ya gecmenizi tavsiye ederim 1.6 dan kat kat iyi otomatik 5 e 5 mac bulma sistemi var ve mac galibiyetine göre rütbe sınıflandırması var. ayrıca sxe ugrasma derdi yok 1 haftada oyuna alısıyorsunuz.

Herkes alabilsin diye oyun 2 kere %50 indirime girdi. Yani 8 ayda 15 lira para biriktiremedin mi?

Üstteki arkadaşa bende rütbemi göstereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 15 Nisan 2013; 16:53:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

quote:

Herkes alabilsin diye oyun 2 kere %50 indirime girdi. Yani 8 ayda 15 lira para biriktiremedin mi?

Üstteki arkadaşa bende rütbemi göstereyim.

kaç kere denedim ama ben biriktirdiğimde yapmıyorlar indirimi

• quote:

quote:

hocam ttnetplaysotereda internet faturasına 12 taksit yapıyor biraz pahalı 36 tl indirimli haliymis

• Arkadaşlar gerek ortam gerekse nostolji diye 1.5 devam ediyordum fakat hem sunucuların berbatlığı (atılan merminin gitmemesi kasılma vs gibi.) hemde artık sXe CS 1.5 de güncelleme yapmayacağından Steam 1.6 almak istiyorum. Fakat hiçbir bilgim yok Türkiyede Steam 1.6 oynayan kitlenin yoğunluğu nedir acaba sunucuların durumu vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Arkadaşlar gerek ortam gerekse nostolji diye 1.5 devam ediyordum fakat hem sunucuların berbatlığı (atılan merminin gitmemesi kasılma vs gibi.) hemde artık sXe CS 1.5 de güncelleme yapmayacağından Steam 1.6 almak istiyorum. Fakat hiçbir bilgim yok Türkiyede Steam 1.6 oynayan kitlenin yoğunluğu nedir acaba sunucuların durumu vs. ?

Türkiyede çok sayıda cs 1.6 steam kullanıcısi var bende bunlardan birisiyim ve kesinlikle tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.