Şimdi Ara

Yine geldi sınavlar çok zor geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalış çalış sabaha kadar çalış. Bilmen yetmiyor bilgini kullanıp düşünüp soruyu çözebilmen lazım aklına gelmeyebilir. Zaten uzattık. Zor gerçekten bu hayatta herşey.

Herşey bu kadar zorken neden heves ile herkes bu dünyaya çocuk getiriyor anlamak mümkün değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 50 sene önce doğsaydın sende cocuk yapardın o zamanlar milletin bu kadar derdi yoktu kimse telefon televizyon araba internet kıyafet bu liste uzarda gider almıyordu şimdi mecburuz bu sistem için çalışmaya nefret ettiğimiz işlerde calısıp gereksiz şeyler almaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

50 sene önce doğsaydın sende cocuk yapardın o zamanlar milletin bu kadar derdi yoktu kimse telefon televizyon araba internet kıyafet bu liste uzarda gider almıyordu şimdi mecburuz bu sistem için çalışmaya nefret ettiğimiz işlerde calısıp gereksiz şeyler almaya
    Hala yapıyorlar hocam yapmıyorlar mı ben mi yanlış biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen daha ne gördün de zorluktan bahsediyorsun. bi iş hayatına atıl da o zaman görürsün :))
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    E sonuçta aç açıkta değiliz çok stres altında kalırsam veririm istifamı dinlerim kafamı yanlış mı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 16 Nisan 2019; 0:17:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

sen daha ne gördün de zorluktan bahsediyorsun. bi iş hayatına atıl da o zaman görürsün :))
    Hocam senin isin gucun yokmu ne zaman gelsem forumdasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam senin isin gucun yokmu ne zaman gelsem forumdasin

Alıntıları Göster
    7:30 - 5.30 mesai hocam. sabah 6.30 da kalkıcam ama şuan ayakları diktim kahve içiyorum. sabah da çeşke erken yatsaydım çeşke diye pişman olacağım. . yeter bbe yarında işe gitmiyorum demek gibi bir lüks yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

7:30 - 5.30 mesai hocam. sabah 6.30 da kalkıcam ama şuan ayakları diktim kahve içiyorum. sabah da çeşke erken yatsaydım çeşke diye pişman olacağım. . yeter bbe yarında işe gitmiyorum demek gibi bir lüks yok :(

Alıntıları Göster
    Gece gece üzdün be hocam
    Hadi var git yoluna ben seni tutmim

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    hocam sizin bunu demeye hiç hakkınız yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.