Şimdi Ara

Yine Dolandırıcılık :( (Muzolife) [Bir açıklama yaptım bakarmısınız] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam normaldir reddedilmesi, adamlar ile canlı destekten görüş, bu ödemeyi ben yaptım de kanıtlayabilirim de benim yaptığım ödemeyi başkası kullanmış de, senden kanıt isterler onlara dekontun resmini filan at ordan yürü hem paranı kurtarırsın büyük ihtimal hem de o adam parayı herhangi bir kod için kullandıysa kodu kullandığı hesabı banlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

tamam normaldir reddedilmesi, adamlar ile canlı destekten görüş, bu ödemeyi ben yaptım de kanıtlayabilirim de benim yaptığım ödemeyi başkası kullanmış de, senden kanıt isterler onlara dekontun resmini filan at ordan yürü hem paranı kurtarırsın büyük ihtimal hem de o adam parayı herhangi bir kod için kullandıysa kodu kullandığı hesabı banlanır.

Zaten girdim canlı destekten maile dekont gönderin dedi adam gönderdim ödeme tekrar bildirdim o tarihte yüklenmiş zaten dediler adamlar bişi yapamaz dolandıran adam tc falan da aldı yani

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sorun değil, tamam ama bu benim ödemem, başkası yüklediyse dolandırıcıdır diyin, eğer bu ücret ile bir hesaba kod aldıysa o hesabı banlatabilirsiniz filan diyin.
  • Hesabı kilitlemişler ama para konusunda şimdilik bir şey yapamayız dediler.Benim bilgilerimle girmiş adam zaten yapıcak bir şey yok sağlık olsun adamın ismini de söyledi facebook daki ismiyle aynı muzaffer emin miş

• hocam sen o kişiyi polise dolandırıcılık suçu ile şikayet et.
  • 30 ile iyi yırtmışsın 200e de bi arkadaşım bu duruma düşmüştü. Şikayet et 7 ay içinde 30 liranı alırsın mahkeme vb yoluyla
  • Hocam cok gecms olsun hala varmi bole adamlar bende yakin zamanda grasp satin alcam col tirsiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün ben de malum sitede ederi 40 liralık bir çocukla karşılaştım. Bankaya yazışmaları, dekontu yolladım, olumsuz yanıt alırsam polise vereyim diyorum.
    Adresi vs de mevcut ama bakalım ne yanıt alacağız. 3 kuruşluk velet çok.

• şu hatayı çok kişi yapıyor. Üç kuruş az vericem diye varya. Suçun çoğu karşıdakinda böyle tipleri bilirim para için her şeyini verirler. Senin kişiliğin nasıl bilmem ama ben olsa isterse 3 tl olsun o adamı bulurdum hesabını sorardım. Ama uğraşmaya değmez. Bu yazılarıda muhtemelen okuyordur. Buradan o kişiye sesleniyorum o para seni zengin yapmaz bu arkadaşı fakirde yapmaz ama bir gün gelir bunun hesabını verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatsimpsons

Hocam cok gecms olsun hala varmi bole adamlar bende yakin zamanda grasp satin alcam col tirsiyorum.

Hocam kesinlikle referanssiz kisilerden alisveris yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

Eklendi. @MuzoLife
    http://forum.donanimhaber.com/m_85644357/tm.htm

Eklediğiniz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.