Şimdi Ara

Yine bonzai dehşeti! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

alayı Apaçi zaten. Birak ölsünler.

Boğaziçi üniverstesi öğrencisiymiş bu sanırım.

boğaziçine gidince apaçi olmuyor mu?

Ne alaka?

nasıl ne alaka?

Anlamadım ne demek istedigini

Adam demiş bunu içenler apaçi sen de demişsinki boğaziçili sanırım bu. Ben de diyorum ki boğaziçili olması onun apaçi olmadığını göstermez.

Bonzai içmiş olmasi onu Apaçi yapmaz zaten. Başarılı çalışkan birinin bonzai içmiş olmasi ilginç geliyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Yarasın tosunlara. Kendilerine uyguladıkları bu kitle imha, bu bireyleri topluma kazandırmaya çalışacak olan veya olması gereken devlet için büyük bir maddi ferahlık sağlıyor. Kaynaklarında boş yere harcanmamasını sağlıyor. Üstelik toplumdaki vasıflı bireylere olan zararlarını da düşünürsek bir de bu yönden ülkeye katkı sağlıyor.

+1 kürt/çingene/suriyelilere bedava dağıtılsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

bunu kullanıcak kadar akıllıysa pekde yararlı biri değil israfdır hatta eksilesenizde böyledir ben bu adama acımam

bırak abi hepsi apaçi şahinci hiçbirine üzülmüyorum.ölsünlerde nüfus azalsın

hocam onlarda insan diyorlarda bunu kullanıcak zekadaki adama acıyamıyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Yarasın tosunlara. Kendilerine uyguladıkları bu kitle imha, bu bireyleri topluma kazandırmaya çalışacak olan veya olması gereken devlet için büyük bir maddi ferahlık sağlıyor. Kaynaklarında boş yere harcanmamasını sağlıyor. Üstelik toplumdaki vasıflı bireylere olan zararlarını da düşünürsek bir de bu yönden ülkeye katkı sağlıyor.

+1 kürt/çingene/suriyelilere bedava dağıtılsa keşke.

Ahh keşke, o kadar vergi alıyorlar, yapsalar keşke böyle birşey.
  • Toplum apaçilerden temizleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın kullansınlar arkadaş kendi mallıkları. Neyi kullanıp neyi kullanamayacaklarının farkında değillerse yaşamalarınında bir faydası olmaz zaten.Kim durduk yere gidip benzin içer ? Bunlarınkide aynı mantık işte tarım ilacı içiyorlar.Beyni olan kullanmaz olmayanın hali ortada zaten
  • Arkadaşlar bu tarz şeyleri kullananlar iradesiz insanlardır. Gram üzülmem bunlar için.
  • Bunun gel-gitleri koma şeklinde oluyor.Ne zaman gelir bilinmez.az içersin gelir çok içersin gelmez Piyangodur.Komaları genelde hastane ile sonlanır kesin öldürür denemez.Ama eski sentetik bonzailerin ölüm oranları cok nadir tek tük duyulacak kadar azdı.Ben bunun altında farlı bişey oldugunu düşünüyorum.

Birilerininden habersiz piyasaya öldürücü etkisi yüksek bu malın dagıtması olanaksız.
  • bu tür içeceklerin sadece apaçiler tarafından tüketildiğini sanmayın.yaklaşık 1 yıl önce ismi duyulmaya başlamıştı o zaman kimse ölümden bahsetmiyordu ama mşhur ölüm tribi sadece bunda yok sonuçta.benim merakım önceden bu kadar ölüm oluyormuydu ?(ki sanmıyorum) ölümler aşırı dozdan mı?
    forumda çok fazla 18- kişi ver konu sakıncalı buluyorum.kapanmalı.
  • Batugol kullanıcısına yanıt
    umarım sigara içenler beğenmemiştir bu yorumu aynısı onlar içinde geçirdi
  • bu madde sudan ucuz
    yapımı kolay olduğu için..
    aslında kolay olan kafa yapan bileşenleri bir araya getirmesi
    ucu açık yani birinin kimyevi analizi bir digerini tutmuyor
    risk de ölümler de burada başlıyor o sebebledir ki kamuoyunda ve toplumda çok ses getiriyor
    konu sakıncalı değil
    insanları eğitmek topluma yaraşır bireyler sunmak ulus devletin gerekliligidir
    konu sanat siyasi ve spora gönül vermiş şahislarca ele alınıp halk bilinçlendirilmeli tehlikeleri anlatılmalı.
    yoksa bu işin sonu kesilmez yapım aşamasını üstün körü yazdım
    ileride dojazı tek atıma kadar risk arz eden ürünlere kapı açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 1 Ağustos 2014; 21:21:35 >
  • BAĞCILAR SARIGÖL ESENLER İKİTELLİ TARLABAŞI !YENİBOSNA! ESENYURT ZEYTİNBURNU BONZAİNİN %80 İSTANBULDA BURALARDA
  • Hiç mi adam akıllı yorum olmaz bi konuda ya! Vicdansız herifler. Sevdiklerinizden birisi bulaşırda bu belaya görürüm o zaman ben sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.