Şimdi Ara

yine bir ogame hesabı takas :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 40.evrende olan ogame hesabım,pluto veya venüs serverinde gold karşılıgı ya da hesap takas karşılıgı takasdır. 40.evren biraz yeni server. açalı 1,5 ay oldu fazla kasmadım 37k puan var ama 2 haftaya rahat 50k yaparım.
    karşılıgında herhangi bir serverdan 40 lvl bir chara takas edebilirim. char kademecidir.

• :D 10 lwl carimi bilevermem
  • bende Ogame Geri Dönmeyi düşünüyodum :) Eğer ELinde Daha iyi bir accont varsa venus de gold karşılığı Takas Edebiliriz
  • puanın cok az
  • bi sakız weririm

şaka şaka
  • o game ile sroyu kıyaslayanları kınıyorum 1 lvl char bile vermem
  • Sacma sacma yorumlar yapmayın.Belki bir alıcı çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Arkadaşlar 40.evrende olan ogame hesabım,pluto veya venüs serverinde gold karşılıgı ya da hesap takas karşılıgı takasdır. 40.evren biraz yeni server. açalı 1,5 ay oldu fazla kasmadım 37k puan var ama 2 haftaya rahat 50k yaparım.
    karşılıgında herhangi bir serverdan 40 lvl bir chara takas edebilirim. char kademecidir.

ELİnde Daha İyi Bir Accont var İSe Venus Serveirnde Gold karşılığında alabilirim...

• o gameden fazla anlamam ama fazla heveslenme böle oyunlar silkroadla kıyaslanınca fazla para etmiyo
  • valla 800k lık char kastım sattım
    ayarlamaya çalışırım
    bi sakız vermem diyenler alsın o sakızları müsait bi yerlerine

anlamışlardır gereksiz yorumlardan kaçınalım
    lost filosu vurulmuş 466k lık e2 hesabı var elimde ne dersin ?
    ayrıca oynamayı bilmeyip yorum yapan 2-3 günlük forum embesillerine bişey demiyorum
    2 sene de 40 tan fazla bu oyunda rip vurdum.sayısız solar operasyonuna katıldım oynamayı bilmeyenler go to hell.fast gt gel sana dünyanın kaç bucak oldugunu gösterim ogame de 1,5 ayda hiç yardım almadan böyle kademeci bir hesabı kimse kasamaz hemde charın ayı bile var. %1 le çıkartıydım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 27 Şubat 2008; 18:24:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

valla 800k lık char kastım sattım
    ayarlamaya çalışırım
    bi sakız vermem diyenler alsın o sakızları müsait bi yerlerine

anlamışlardır gereksiz yorumlardan kaçınalım
    lost filosu vurulmuş 466k lık e2 hesabı var elimde ne dersin ?
    ayrıca oynamayı bilmeyip yorum yapan 2-3 günlük forum embesillerine bişey demiyorum
    2 sene de 40 tan fazla bu oyunda rip vurdum.sayısız solar operasyonuna katıldım oynamayı bilmeyenler go to hell.fast gt gel sana dünyanın kaç bucak oldugunu gösterim ogame de 1,5 ayda hiç yardım almadan böyle kademeci bir hesabı kimse kasamaz hemde charın ayı bile var. %1 le çıkartıydım =)

Kaşınma pilisss (yoksa sen daha iyi biliyon...)

• napıcaksın dövücek misin ? her haline bakarak ezik oldugun anlaşılıyor. akıllı ol aklını almiyim.
    oynamayı bilmiyosan,oyunu oynamadıysan ÖTME
    1,5 ayda 40k lık bir hesabı kasacak adam çok az bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 27 Şubat 2008; 18:49:07 >
  • 40k para mı oluyor exmi oluyor anlamadım bide konu sapmaya başlıyacak gibi lütfen konuyu saptırmayın
  • puanı yane sro gibi leveli
    puan düşebilirde artabilirde.srodan kat kat zor.
    sen burda 2-3 kendini bildirmezi aldırma. birisi oynamayı bilmez birisi kendini bişe sanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 27 Şubat 2008; 19:19:32 >
  • Fetelino bak adam ol beni delirtme tamamı ben sadece fikrimi sölüyorumm orda kaşınma yoksa derken ''forumdan şutlanma'' olayını kast ettim ok?
  • yeter ama bence
  • adamlıgı senden öğrencek degilim
    Fikir şöyle olur
    " çar biraz düşük puanlı alıcı olcagını sanmam"

sen direk karalamaya giriyosun adam olması gereken burda ben degil sensin.
    bak bakalım bu fikre benziyor mu sence?

quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

o game ile sroyu kıyaslayanları kınıyorum 1 lvl char bile vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 27 Şubat 2008; 20:14:32 >

• Evet o benim fikirim ''1 lvl char bile vermem'' demişim ve ''Ogame ile Silkroadı kıyaslıyanları kınıyorum'' demişim bunda kötü bişe yok
    Bu kötü bişeyse sen kötü bişey görememişsin diyorum ve konuyu burda kapatıyorum Yoksa sende bende üzülecez...(ŞuT)

• ben banlanmaktan korkmuyorum arkadaşım.
    bana "" smile i küfür gibi bişey gelir bana edilmiş hakaret olarak algılarım.
    sen dedigim gibi direk oyunu kötülüyorsun oynadın mı ?
    cevabın muhtemelen hayır olcak
  • 444k lık e2 de filosu vurulmuş bir hesapda var arkadaşlar gold yada char karşılıgı verebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.