Şimdi Ara

Yine Akülerimiz Çalındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 yıl önce babamda tırı mahalleye getirmişti renault premium vardı sabah arabanın yanına bi gittik aküleri indirmiş şerefsizler.Hemen polisi felan aradık firmayı aradık.Polisler ve firmadan yetkililer geldi kaskodan araç geldi değiştirdiler devam ettik.Şerefsiz bol kardeş.
  • Ben kinaye yaptım yanlis anlaşıldı sanırım. Silahı cebinden cikarmasin bir serefsiz uğruna değmez bunu kastetmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

5-6 yıl önce babamda tırı mahalleye getirmişti renault premium vardı sabah arabanın yanına bi gittik aküleri indirmiş şerefsizler.Hemen polisi felan aradık firmayı aradık.Polisler ve firmadan yetkililer geldi kaskodan araç geldi değiştirdiler devam ettik.Şerefsiz bol kardeş.

Biz aynı zamanda sigorta acenteliği de yapıyoruz kaskolu araçlarımızın hepsi kaskodan akü değişiyor mu bilmiyorum hocam belki de biz kasko ucuz olsun diye aküleri çıkartmış da olabiliriz ortağa danışmak lazım pek anladığımız bir iş değil sigortacılık çünkü.

@xxxjokerxxx Çok haklısınız hocam hakikaten ciğeri para etmez birisi için değmez orada 3 saniye erkeklik yapıp içerde 30 yıl yatmak var bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

5-6 yıl önce babamda tırı mahalleye getirmişti renault premium vardı sabah arabanın yanına bi gittik aküleri indirmiş şerefsizler.Hemen polisi felan aradık firmayı aradık.Polisler ve firmadan yetkililer geldi kaskodan araç geldi değiştirdiler devam ettik.Şerefsiz bol kardeş.

Biz aynı zamanda sigorta acenteliği de yapıyoruz kaskolu araçlarımızın hepsi kaskodan akü değişiyor mu bilmiyorum hocam belki de biz kasko ucuz olsun diye aküleri çıkartmış da olabiliriz ortağa danışmak lazım pek anladığımız bir iş değil sigortacılık çünkü.

@xxxjokerxxx Çok haklısınız hocam hakikaten ciğeri para etmez birisi için değmez orada 3 saniye erkeklik yapıp içerde 30 yıl yatmak var bide.

Kaskodan değişmesi lazım hırsızlık olaylarına karşı madde var.

• quote:

quote:

quote:

Kaskodan değişmesi lazım hırsızlık olaylarına karşı madde var.

Valla öyle bişi varsa gitti bizim 3-4 bin lira çöpe. Yada babam uğraşmak istemedi araçlar faal sürekli çalıştığı için anında alıp takmak lazım belki de polisin zabıtı raporu falan geç çıkıyor ise bilmiyorum hocam yarın sorarım ilginiz için teşekkürler cidden bir şeylerin hala şu forumda paylaşıldığını görmek güzel eksik olmayın.

• devlet hırsızı korudukça gayet dogal bu olaylar. Kamera taktırın derim ama yakalansalar yıne fazla ceza almazlar. Ama belki caydırıcı olabilir biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

devlet hırsızı korudukça gayet dogal bu olaylar. Kamera taktırın derim ama yakalansalar yıne fazla ceza almazlar. Ama belki caydırıcı olabilir biraz

Hocam benim okul açılınca şirkette bu teknoloji işinden anlayan kimse kalmıyor bende her olay olunca kalkıpta üniversiteden gelemiyorum kamera işi bize zor da artık nöbet falan tutacağız belki görürlerde kontrol ediliyor diye dadanmaktan vazgeçerler
  • hocam sizd belki komik gelebilir ama tirlarinizi akuler ayni tarafa gelecek sekildd birbirine sifir park edin yada akunun oldugu tarafi duvara sifir park edin oyle calamazlar.

yillar once lastik calarlardi o zaman babam arabayi her zaman duvar sifir park ederdi en azindan 2 lastigi kurtaririz derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

hocam sizd belki komik gelebilir ama tirlarinizi akuler ayni tarafa gelecek sekildd birbirine sifir park edin yada akunun oldugu tarafi duvara sifir park edin oyle calamazlar.

yillar once lastik calarlardi o zaman babam arabayi her zaman duvar sifir park ederdi en azindan 2 lastigi kurtaririz derdi

Yok hocam ne komiği fikriniz için çok teşekkürler, bu bizimde aklımıza geldi önlü arkalı yan yana park etmek ama aküler çalındıktan sonra aklımıza geldi tabi Bu arada babanızın mantığına hayran kaldım doğru demiş Selamımı söleyin öpüyorum ellerinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

hocam sizd belki komik gelebilir ama tirlarinizi akuler ayni tarafa gelecek sekildd birbirine sifir park edin yada akunun oldugu tarafi duvara sifir park edin oyle calamazlar.

Yok hocam ne komiği fikriniz için çok teşekkürler, bu bizimde aklımıza geldi önlü arkalı yan yana park etmek ama aküler çalındıktan sonra aklımıza geldi tabi Bu arada babanızın mantığına hayran kaldım doğru demiş Selamımı söleyin öpüyorum ellerinden

aleykum selam tekrar cok gecmis olsun bizlerde lnde buyuklerimize selamlar olsun ellerinden operiz

• akülerin içine gizlenebiliyormu bilmiyorum gps takip çipleri var sim kartla çalışıyordu sanırım 2-3üne takarsanız sizin akülerin hepsi bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

akülerin içine gizlenebiliyormu bilmiyorum gps takip çipleri var sim kartla çalışıyordu sanırım 2-3üne takarsanız sizin akülerin hepsi bulunur

Akülerin içinde su oluyor hocam ama bazen tak kullan çalıştır aküler var bilgisayar aküsü gibi susuz bakım gerektirmeyen belki onların içine konulabilir, bu arada akü uzmanı olduk artık her almaya gittiğimizde bir şey öğreniyorum
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Birşey dikkatimi çekti. MYO nun karşısında duran yerde çaldılar ve orda güvenlik var diyorsunuz. Güvenliklerin bu olayları görmeme ihtimalleri sıfır. Ayrıca girişlerinde mutlaka kamera vardır. Kamera görmüyor mu sizin araçların olduğu yeri? Tekrar büyük geçmiş olsun.
  • bence oraya insanı çarpacak şekilde elektrik akımı verin çıplak elle yapışırsa şok etkisini yaşar böylelikle. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zambakzumbak121 -- 2 Eylül 2013; 1:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Birşey dikkatimi çekti. MYO nun karşısında duran yerde çaldılar ve orda güvenlik var diyorsunuz. Güvenliklerin bu olayları görmeme ihtimalleri sıfır. Ayrıca girişlerinde mutlaka kamera vardır. Kamera görmüyor mu sizin araçların olduğu yeri? Tekrar büyük geçmiş olsun.

Hocam güvenliklerle de konuştum bunların cam komple filmli dışarıyı puslu görüyorlar eski kulübeleri düz camdı. Bir de MYO bayağı büyük eski METEM binası içerde devriye atarken giriş boş kalıyormuş günah almak istemem de uyuyorlardır gece hem bir forumdaşın dediği gibi kendi görev mahali olmadığı için pek tınlamazlar gibi. Şimdi araçlara göz kulak olun sizede ek gelir olur dedik 150 şer lira vereceğiz hocam umarım bunun faydası olur.

• Bidene kangal alın park alanina gore 2-3ne kadar lazimsa.Egitimli hazirlarida var.Bos kamera kutulari var kamera gibi duruyor 10 liralik malzeme onlardanda alin.Ama it olayi çözer. Dedemin teypi caliyorlardi bi it getirdim 1 metre boyu var zebellah gibi kimse yaklasamiyor havlamiyorda nereyi dersen orda duruyor hic bir yere gitmiyor kopek savarlardanda etkilenmiyor...It guzel bir çözüm hem hayvana eğlence işte

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bidene kangal alın park alanina gore 2-3ne kadar lazimsa.Egitimli hazirlarida var.Bos kamera kutulari var kamera gibi duruyor 10 liralik malzeme onlardanda alin.Ama it olayi çözer. Dedemin teypi caliyorlardi bi it getirdim 1 metre boyu var zebellah gibi kimse yaklasamiyor havlamiyorda nereyi dersen orda duruyor hic bir yere gitmiyor kopek savarlardanda etkilenmiyor...It guzel bir çözüm hem hayvana eğlence işte

Gece gece iyi güldüm hocam köpekten bizimkiler korkar hırsızdan evvel

• quote:

quote:

Bidene kangal alın park alanina gore 2-3ne kadar lazimsa.Egitimli hazirlarida var.Bos kamera kutulari var kamera gibi duruyor 10 liralik malzeme onlardanda alin.Ama it olayi çözer. Dedemin teypi caliyorlardi bi it getirdim 1 metre boyu var zebellah gibi kimse yaklasamiyor havlamiyorda nereyi dersen orda duruyor hic bir yere gitmiyor kopek savarlardanda etkilenmiyor...It guzel bir çözüm hem hayvana eğlence işte

Valla bak oyle deme it iyi hayvan yal yediği kapıya hırlamaz.Sizinkilerde 1 gunde alisir çalışanlara şoförlere vs yaklasmaz onlarla oynar ama gece varyaaa uuuuuu benim var valla arabanin dibinden ayrilmaz havlamiyorda. It ile hirsizlar bir karsilassinlar bir daha tirlara bulasamazlar.Siz bi tane egitimli kangal alın 1 gunde tum calisanlari öğrenir eegitimliolursa diger kopeklerle yada kedilerlede ugrasmiyor.It alin it el mi yaman bey mi hodri meydan hatta kapilarida acik birakin it vs hirsizlar

• quote:

quote:

quote:

Valla bak oyle deme it iyi hayvan yal yediği kapıya hırlamaz.Sizinkilerde 1 gunde alisir çalışanlara şoförlere vs yaklasmaz onlarla oynar ama gece varyaaa uuuuuu benim var valla arabanin dibinden ayrilmaz havlamiyorda. It ile hirsizlar bir karsilassinlar bir daha tirlara bulasamazlar.Siz bi tane egitimli kangal alın 1 gunde tum calisanlari öğrenir eegitimliolursa diger kopeklerle yada kedilerlede ugrasmiyor.It alin it el mi yaman bey mi hodri meydan hatta kapilarida acik birakin it vs hirsizlar

Hocam yarıldım cidden Sizden her eve lazım bir adet Tamam o zaman çözüm bulduk it alıyoruz kediye falan hırlamayanından Adı ne olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yarıldım cidden Sizden her eve lazım bir adet Tamam o zaman çözüm bulduk it alıyoruz kediye falan hırlamayanından Adı ne olacak

Valla en iyi it.Arkadaslar kamera vs demislerde hic biri itin yerini tutmuyor.Ben birgun cardakta oturuyorum bobi bana bakip önüne bakiyordu ne oldu aanlayamadimbirden ffirladi.Teyphirsizini kkolundankapmis adami yakaladim.Su siralar cani sikkin gelen giden yok.Benimkinin adi bobi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.