Şimdi Ara

Yıllardır iz bırakan bir filmin olmaması ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce malzeme mi tükendi, artık bir matrix tadında adeta çığır açan, yıllarca konuşturan filmler neden yapılamıyor ?

• Geçen bu konuyu ben de düşündüm. Son yıllarda izleyip de efsane diyebileceğim bir film olmadı.
    Ya da çıktı da bizim mi haberimiz yok?
  • Inception diyebilirim fakat galiba 2010 da çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmlerin Efsane olmasının nedeni de zaten sık rastlanmamış kalitede olması. Son yıllarda efsane diyebileceğin film çıksaydı zaten efsane dediklerin efsane olmazdı , değil mi?

• Sinema sektörü artık, süper kahramanlara kaydı. Bu filmlerde bana göre iyi değil maalesef. Korku filmleri desen hep aynı tat, şöyle izlenecek film sayısı çok az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Inception diyebilirim fakat galiba 2010 da çıkmıştı

Sanırım düşününce tek akla gelen inception oluyor. Bende düşündüm aklıma sadece inception geldi.
  • Nolan, tarantino, fincher biraz da olsa sinemayı ayakta tutmaya çalışan isimler. Artık ilgi marvel ve dc yapımlarına kaydı. Hem dizi hem filmde sektörü ele geçirmiş durumdular. Yaptıkları dizi yetmiyor spin off'u çıkıyor karakter diziden filme atlıyor. Ardı arkası gelmiyor. Arz talep meselesi. İçi boş senaryoya cgi dayayıp fırına veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Temmuz 2017; 22:1:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En yenilerden Interstellar

• görsel veya teknoloji olarak fark yaratması da önemli değil.
    dead poets society gibi mesaj ve muhteşem oyunculuk içeren, insanın ruhunda iz bırakan hatta yaşam felsefesini bile etkileyecek olan filmler yok. belki bir driving miss daisy vardı ama işte bunlar çevrileli yıllar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqul Morgothist

Filmlerin Efsane olmasının nedeni de zaten sık rastlanmamış kalitede olması. Son yıllarda efsane diyebileceğin film çıksaydı zaten efsane dediklerin efsane olmazdı , değil mi?

+1

• Inceptıon

• Interstellar sinema tarihini kazıdı kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Interstellar sinema tarihini kazıdı kardeş

görsel olarak muhteşem, hele 3 boyutlu izlemek ayrı bir zevk ama içerik olarak sıradan bir film ve gereğinden fazla uzatılmış zaman zaman sıkan bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Interstellar sinema tarihini kazıdı kardeş

görsel olarak muhteşem, hele 3 boyutlu izlemek ayrı bir zevk ama içerik olarak sıradan bir film ve gereğinden fazla uzatılmış zaman zaman sıkan bir film.

Ufkunu dünyalık şeylerden çıkarıp yıldızlararasına doğru açan ve ne kadar boş bir yerde yaşadığımızı anlayan bilinçli insanlar için sinema tarihindeki en anlamlı filmdir. 144p telefonda izle birşey değişmez. Bu filme görsellik diye bakıyorsan çok yazık. Aslında yine mantıksız bir konu olay "ona göre öyle, buna göre şöyle, bence, sence" den ileri gitmez. Adam çıkar 2000 öncesi hic efsane yoktu artık hep efsane filmler çıkıyor der, birsey diyemessin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apokalipto

• Film dünyası Amerikan bilim kurgu veya fantastik filmlerden ibaret değil.İnsanlar görselliğe takılıyorlar.Oysa ki ne filmler var konuşulacak.

Kim in adasi
    Başkalarının hayati
    Incendies
    Black vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrix serisi iyidir güzeldir da sinema da dedğin kadar vahim değil. Az veya çok bir şeyler çıkıyor.
  • İnsanlar zombili , süper kahramanlı , bol aksiyonlu filmlere ilgi gösterdikçe malesef efsane film üretilemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

En yenilerden Interstellar

Katılıyorum. Efsane olmaya aday
    Edıt: ek olarak '3 aptal' da gayet guzel bır fılm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 23 Nisan 2015; 15:44:23 >
  • Inception yazılınca ondan cesaret aldım, Pi'nin yaşamı

Citizen Kane
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.