Şimdi Ara

Yılın Kamyon Arkası Yazısı :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Yasaklanmadı.
    Hâlâ herkes istediğini yazdırıyor.
    Hatta yazın ben de "BmCpRo827" yazdırmıştım, bir ay kadar durdu, daha sonra ilk yapıştırırken yamuk yapıştırdığım için çıkarttım.
    Kaç kere polis durdurdu, hepsinde de gördü.
    Buna ek olarak etrafımda da yazdıran arkadaşlar var, onlara da birşey denmiyor.

Bir ara o haber çıktı, sonra kontrol eden yok. Bir nevi şehir efsanesine dönüştü.

Milletin yazılarıyla uğraşacaklarına navlunlarla uğraşsınlar. Gerçi uğraşa uğraşa ortada birşey kalmadı ya, neyse...

Yılın Kamyon Arkası Yazısı :))

Trafik Kanunu`nun 60. maddesinde, "Araçların üzerindeki yazılar sildirilir" İbaresi yer alıyor. Uygulamada, araçların değişik yerlerine yazılan manalı sözler(gerçi sizinki manasız ama ) diğer şoförlerin dikkatini dağıttığı gerekçesi ile önce yağlı boya ile siliniyor, ardından para cezası kesiliyor.

Yani kanyon arkası yazıları yasal değil arkadaşım, ayrıca demişsin boş işlerle uğraşmasınlar kanyon arkasına yazı yazmayı çok felsefik bir uğraş olarak mı görüyorsun anlamadım bu da boş bir uğraş değil midir; göze hoş gelen birşey değil, dikkat dağıtıyor ve işi abartıp edepsizliğe vuranlar da azımsanmayacak kadar fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

10 plaka olsun 5 lira fazla olsun...

quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan
    Trafik Kanunu`nun 60. maddesinde, "Araçların üzerindeki yazılar sildirilir" İbaresi yer alıyor. Uygulamada, araçların değişik yerlerine yazılan manalı sözler(gerçi sizinki manasız ama ) diğer şoförlerin dikkatini dağıttığı gerekçesi ile önce yağlı boya ile siliniyor, ardından para cezası kesiliyor.

Yani kanyon arkası yazıları yasal değil arkadaşım, ayrıca demişsin boş işlerle uğraşmasınlar kanyon arkasına yazı yazmayı çok felsefik bir uğraş olarak mı görüyorsun anlamadım bu da boş bir uğraş değil midir; göze hoş gelen birşey değil, dikkat dağıtıyor ve işi abartıp edepsizliğe vuranlar da azımsanmayacak kadar fazla.

Bak ben sana diyorum ki; "O kadar polis gördü, birşey demedi".
    Trafik kanununda böyle bir madde olabilir ama dikkat edilmiyor, kontrollerde es geçiliyor.

O yazının manâsı; aracın markası ve forumdaki nickim. Sana göre anlamsız, çoğu kişiye göre anlamlı.
    Normal bir kişinin o yazıdan bir anlam çıkarmasını zaten beklemem. Onun için felsefik ve anlamiyet kısmına girme.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 14 Ocak 2010; 14:03:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Gönlüm kayardı demek istemiştir belki de ...

Bak bunu hiç düşünmemiştim gerçektende ..

Yani şimdi bizim kalbimizmi kötü ?

• bu transit inegollu bi kabzimalin.gecen bayram inegole gittigimde pazarda gormustum.vay be unlu olmus:)

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Bu yazı photoshop ama...

Orijinalden alıntı: btkz

bu transit inegollu bi kabzimalın.gecen bayram inegole gittigimde pazarda gormustum.vay be unlu olmus:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Ocak 2010; 10:22:30 >

Bir tanede benden olsun... Yakaladığım bir Gebze-Harem minibüsü...

Orijinalden alıntı: mitto

Bir tanede benden olsun... Yakaladığım bir Gebze-Harem minibüsü...

anathemacı minibüsçü

• utanma olmazsa bi insanda küfürde yazar.. espirinin sınırı olur.. terbiyesizlikten başka bişey değil bunlar..

Orijinalden alıntı: bende345

10 plaka olsun 5 lira fazla olsun...

Gel şunu 15 yapalım Gözünü seveyim Bucak ın....
    Yanlayamayan Bmw.............
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.